רונאלדיניו השתיק את כולם!!!![]()
רונאלדיניו השתיק את כולם!!!![]()
|
|
ההפרש בין ריאל מדריד לברסה הוא נקודה אחת כי ריאל הפסידה לסביליה 2-0 !!!!
שבוע הבא ריאל - מיורקה בלי ראמוס וגוטי תאמת אני די שמח מזה שיקבלו קצת מנוחה
Siete
הוא יעזוב כמו גדול בסוף שנה תעשו טובה הדבר היחיד שהשאיר אותו זה התשוקה למשחק וצורך להוכיח ( ואחד מהם זה ליגת האלופות ולהראות שהוא יותר טוב ממסי אבל לא משנה) , עם הוא עובר קבוצה אין לו צמפיונס בסוף שנה הוא עובר כמו גדול . צלסי מילאן לא יודע לאן אבל הוא יעבור
Siete
איזה גולים שרונאלדיניו בבעיטות החופשיות שתיהן היו מדהימות והייתה עוד אחת שעברה ממש צמוד לקורה ממש ממש צמוד... גם הבישול של אינייסטה היה ממש מעולה.. הייתה התקפה אחת של מסי כזה מהחצי שהוא עבר רק שני שחקנים אבל ממש יפה אבל זה נגמר גם קרוב מאוד לקורה.. רונלדיניו הכין לצאבי כל כך יפה עמד במקום הכין לצאבי בדיוק לרגל צאבי בעט וולה יפה בטירוף אבל השוער שלהם עצר ואז הכדור הגיע להנרי לבד מול השער והוא נגח החוצה משהו לא נורמלי..זהו זה התקציר של המחשק בערך..
ראיתם מהורנלדיניו עשה אחרי הגול השני שלו עם הידיים.. זה היה חזק דוגרי השתיק את כולם כמו ששחר אמר..
נ.ב
הודעה מספר 500 עכשיו
נערך לאחרונה על ידי kinghagai; 05-11-2007 בשעה 13:47.
3? הייתי בטוח נקודה אחת....
אתה בטוח??? =\
הוא רוצה להוכיח שהוא עדין השחקן הכי טוב בעולם וזה טבעי כל בן אדם בעולם ובמיוחד עם תשוקה כמו של רונלדיניו לכדורגל ירצה להוכיח את זה מה אתם חושב שהם לא בן אדם ? לדעתי הוא וקאקא השחקנים הכי טובים בעולם . יקח למסי כמה שנים .
Siete
צודק יש תחרות אבל שנאה ממש לא מסי חולה אל רוני הוא לימד אותו הרבה דברים , אני מחכה כבר לפריצה של היגואין בספרד למה הוא אחד השחקנים
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 06-11-2007 בשעה 17:25.
Siete
רונאלדיוניו חוזר לעצמו .. והגיע הזמן .. בתקופה הזאת שהוא לא כיכב הוא הוכיח לכוווולם שהוא לא השחקן הכי טוב בעולם ושהוא רחוק מאוד מלהיות מראדונה הבא .. שחקן גדול הוא שחקן בעל עקביות .. מותר שיהיו לו מעידות פה ושם אבל לא לכל כך הרבה זמן