כן כן..אני פורש......מה לעשות :]
סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם םםם
אולללההה ללהההה 4000!!!!!!
הקדשות לכלום
ובעיקר ליוני, אסף, אור,לכל הרנים, עופר,גבריאל,גלעד,בר,גל...והבנות,חולה אני עליכם!!!
ומי ששכתי שיחכה ל 5k
אוהב אותכם!!
פנקוו אותי
כן כן..אני פורש......מה לעשות :]
סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם םםם
אולללההה ללהההה 4000!!!!!!
הקדשות לכלום
ובעיקר ליוני, אסף, אור,לכל הרנים, עופר,גבריאל,גלעד,בר,גל...והבנות,חולה אני עליכם!!!
ומי ששכתי שיחכה ל 5k
אוהב אותכם!!
פנקוו אותי
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 05-11-2007 בשעה 23:04.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
|
|
חחחחחחחחח שתהיה בריא אתה יודע לעבוד עלינו בהצלחה בהמשך !
אחי, פעם הבאה שאתה רוצה לעשות כזה דבר, תכתוב כמה שורות, כי כבר שמשאירים את הסמן של העכבר על האשכוך, רואים את הסתם![]()
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
חחח כפוי טובה אתה
מזל טוב
מעצב גראפי לכל מטרה.
מזל טוב![]()
סוף בוף איך אני רוצה שתפרוש כבר נמאס ממך....סתם אחי צוחקים חשבתי ברצינות אתה פורש...לא ראיתי את הסתם...חחח...איזה דפוק אתה!!
נילחצתי.. אבל למה פרשת מcs?
נערך לאחרונה על ידי Yuval; 05-11-2007 בשעה 23:16.
יואאא אלירן פעם הבאה תודיע לי מראש כמעט שרפתי לך ת'בית .
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
וואי, הבהלת אותי... אל תעשה דברים כלה! כמעט היה לי התקף לב! ככה להבהיל איש זקן וחולה?! פושטק! עושה קונצים! מזל"ט אחויה!
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 05-11-2007 בשעה 23:22.