|
|
בטחלס אני זוכר שסכנין הוציאו דגל חמאס ולא קבלו כלום שלדעתי זה יותר קשה , זה ידוע והיה ידוע לפני המשחק שיש לנו ימנים , היו צריכים להביא להם קנס שאת הקנס הם יתמרו לאגודת רבין או משהו ..לא יודע מזה זה הדעה שלי ואני דוקא בעד רבין , הוא היה ראש ממשלה הכי טוב שהיה לנו בשנים האחרונות (חח הייתי בין 3) אבל עדין ממה שאני זוכר הוא הביא הכי הרבה שלום ואחריו אריק שרון .
Siete
לא מסכים עם העונש אין אפילו חוק שאוסר את זה...
כולם שונאים את בית"ר רק חבל שאי אפשר לקחת לנו את האליפותתתתת...
אתם יכולים להסכים ולא אבל פשר העונש הקל הזה, ולא יודע בעיני מי זה קל, כי בתאחלס אני אוהד בית"ר בדיוק כמו חצי מיליון אנשים פה במדינה, כמה אידיוטים מתוכם היו שורקים בוז בדקה דומייה?
הריי אולי יש הרבה אוהדים לא משכילים ממש - מסכים.
בית"ר ידועים בקיצוניות שלהם לגביי הרבה דברים - מסכים.
אבל אפילו אלה שלא ממש היו בבית ספר מתי שהיו צריכים והיום הם עובדים בשוק ובכל מיני חרא יש להם ערכים, הם יודעים שמי ששרק פשוט בן אדם חסר ערכים, ועוד אלה שקוראים לעצמם דתיים ועשו את זה שיתביישו הריי לפי הדת קודם כל צריך לשמור על מוסריות ורק אחריי זה יבואו המצוות משמע, קודם כל תהיה בן אדם, אחריי זה תהיה יהודי.
ויש אנשים שפשוט מורחים את האמונה.
ולעונש - העונש ייצא כל כך קל כי אין חוק שאוסר על שריקה בדקה דומיה, אז העונש ניתן רק על חוסר כבוד וכאלה.
ברגע שיהיה כזה חוק אני מאמין שגם הפועל גם סכנין וגם בית"ר לא יעשו את זה שוב.
יהיה כיף!
גועל נפש של התאחדות מושחתת!
זה מדינה דמוקרטית ומותר לכל אחד להביע את הדעה שלו בואנה יש לנו אנשים מושחתים בהתאחדות אחושרמו טה!
שהפועל ריססו והשתינו על קברים? כלום
שחיפה שרים על מני לוי? כלום
שחיפה/ת''א שרים על שואה? כלום
שסכנין עושים את המעשים שלהם? כלום
שחיפה מקללת את המנורה (סמל של יהודים)? כלום
אבל עזבו יש עוד 401030 דוגמאות זה התאחדות של שרמ וטות !
לוזוניה בן זונה תמות!!
וכל הפילוסופים שמשחקים אותה אוהדי בית"ר (והם יודעים למי אני מתכוון) אתם בושה לאוהדי בית"ר..
לכו שבו שער 5 יותר מתאים לכם
או קיי כל מי שאומר שזה ההתאחדות והכל טועה זה לא ההתאחדות בחרה את העונש של ה2 משחקים אלא הדיינים שהם גוף חיצוני לגמרי..ההתאחדות גם הולכת לערער כי הם עדיין עומדים על זה שיהיה להם עונש של חצי שנה בלי קהל...לא שאני אוהד ביתר או משהו פשוט רציתי להבהיר לכולם שזה לא ההתאחדות זה בית הדין לספורט ואפילו יש דיין אחד שחושב שלא צריך לתת להם עונש..
חחחחחחח אוראל אחשלי אתה..!
מי שם על המעפנים האלה אחד אחד אוהד בשקל כל אחד יצא מהאוניברסיטה משחקים אותה אוהדי בית"ר סתם שרמוטות צריך להשמיד אותם אין להם אופי של אוהדי בית"ר חס וחלילה כל אחד שם יותר אוכל בתחת מהשני..
פאדיחות שהם אוהדי בית"ר מילה אמרתי לכם יש לכם דרבי יום ראשון ימנאיק!!!!