עכשיו סיימתי לראות את הסמאקדאון האחרון (אל תתבלבלו לא את זה שיש היום את זה של שבוע שעבר) ונקבע קרב HELL IN A CELL בטיסטה נגד טייקר על אליפות העולם, הקרב נקבע אחרי שבטיסטה יצא לזירה והתחיל לדבר ואמר "פעם אחת אני ניצחתי פעם אחת טייקר ניצח והיו שתי שיוויונות זאת אומר שאנחנו שווים(למי שלא הבין הכוונה לטייקר ובטיסטה), אז היום אני שומר על טייקר בקרב שלנו נגד מארק הנרי וקאלי אבל השאלה שאני שואל את עצמי זה אם טייקר ישמור עלי כי אם לא..." ואז הוא נקטע וטייקר יוצא לזירה ואומר "תיהיה בטוח אני שומר עליך היום.... רק בגלל שיש לך את מה שאני רוצה" ואז בטיסטה מסתכל עליו ועל האליפות ואומר "אז אתה רוצה קרב חוזר אה? טוב DONE קיבלת קרב חוזר" ובא לצאת ומהזירה ואז טייקר אומר לו "HELL IN A CELL" ובזה זה נגמר.
אחרי זה במיין איבנט היה טייקר ובטיסטה נגד מארק הנרי וקאלי, בטיסטה וטייקר היו אלו ששלטו בקרב עד שבסוף בטיסטה הביא למארק הנרי ספיין באסטר וטייקר בא להביא צ'וק סלאם JBL נכנס והפריע בקרב וכך נגמר הקרב כמובן שקאלי והנרי הביאו קצת מכות קודם לפני שירדו מהזירה.
עכשיו לשאלה מי אתם חושבים שינצח בSURVIVOR SERIES טייקר או בטיסטה? והאם בטיסטה וטייקר היו... לא יודע איך להגיד כמו "חברים" כאלה אחרי מה שקרה?

ציטוט ההודעה