קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] האתר torrent damage לא עובד מפרט בפנים
    על ידי barakbg בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-02-2008, 22:00
  2. [בעיה] לא יודע איך להעלות ל TORRENT-DAMAGE
    על ידי amieli69 בפורום שיתוף קבצים
    הודעה אחרונה: 22-09-2007, 20:45
  3. [עזרה] בעיה ב.torrent-damage
    על ידי Or בפורום תמיכה טכנית
    הודעה אחרונה: 07-11-2006, 08:24
  4. יש לי בעיה כנסו..
    על ידי EviL BunnY בפורום תמיכה טכנית
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:29
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

[בעיה] קשיים בהעלאה ב µTorrent

Unhappy [בעיה] קשיים בהעלאה ב µTorrent

היי,

(מצורפת תמונה להמחשה)

הורדתי קבצי טורנט דרך טראקרים סגורים, מה שאומר שאני חייב להעלות לפחות את הכמות שהורדתי, לא?
    ה µTorrent פתוח כבר יומיים, את הסרט הורדתי לפני יומיים כדי להעלות טיפה מידע, מה שיצא זה שנתקעתי עם הסרט (לא יודע אם הוא טוב או לא חח אבל אין לו כתוביות בעברית אז אחותי לא יכולה לראות חח) ואני לא מצליח להעלות כי רוב הזמן אין מי שמוריד וגם כשרשים שיש הוא לא מוריד ממני...
    את Weeds הורדתי אתמול ומאז אתם רואים כמה הורידו ממני ורשום שיש מורידים..
    הישרדות הורדתי עכשיו ובינתיים מורידים ממני...

מבחינת הגדרות לא הגבלתי מהירות העלאה והמהירות המקסימלית שלי היא 25Kb/s.. אין תוכנות אחרות שפועלות ברקע חוץ מהדפדפן ומסנג'ר.
    עכשיו מה? אני לא יכול למחוק את הקבצים האלה מהמחשב עד שהם לא יועלו במלואם? (עד שהיחס לא יגיע ל 1?)... אין לי מספיק מקום במחשב ואני מוריד 7 סדרות בשבוע... :/

חשבתי ביום שלישי להוריד נמלטים בתקווה שזה מה שיאזן את היחס שלי באתר... אבל מי יודע? אולי גם אותו לא יורידו ממני?

מה עושים?
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות

2. קישורים ממומנים

איפה שרשום מורידים זה LEECHERS באתרים עכשיו ככל שיש יותר העלאה יותר מהירה ובקובץ האחרון לדוגמא אין כלום אז זה לא מעלה

אחי איך עשית את היוטורנט בעברית ? אני יודע שזה לא קשור ... אבל אם אתה יכול לעזור .תודה!
    נערך לאחרונה על ידי yair12313; 10-11-2007 בשעה 13:56.

אתה צריך שיהיו הרבה ליצ'רים (מורידים) כדי שיהיה למי להעלות (מישהו שיוריד ממך)
    כדי לאזן את הRATIO השלילי שבטח יש לך קח קובץ מפוצץ בליצ'ים (כנראה COD4 עכשיו) תוריד 30 מגה ממנו ותשאיר תתוכנה פתוחה, מהר מאוד תמצא את עצמך עם כמה מאות מגות שהועלו

ציטוט נכתב במקור על ידי yair12313 צפיה בהודעה
    אחי איך עשית את היוטורנט בעברית ? אני יודע שזה לא קשור ... אבל אם אתה יכול לעזור .תודה!

אממ בשורה של "קובץ/הגדרות/עזרה" בהגדרות אתה נכנס ל"מאפיינים" (שזה הראשון ברשימה שנפתחת לך) שם ב"כללי" (או כניראה general או משהו כזה.. זה גם הראשון) האופציה הראשונה היא בחירת השפה... יש שם עברית

ציטוט נכתב במקור על ידי Benjalolo צפיה בהודעה
    אתה צריך שיהיו הרבה ליצ'רים (מורידים) כדי שיהיה למי להעלות (מישהו שיוריד ממך)
    כדי לאזן את הRATIO השלילי שבטח יש לך קח קובץ מפוצץ בליצ'ים (כנראה COD4 עכשיו) תוריד 30 מגה ממנו ותשאיר תתוכנה פתוחה, מהר מאוד תמצא את עצמך עם כמה מאות מגות שהועלו

אוקיי שלחתי להורדה קובץ בסגנון שאמרת... השהתי אותו ב 43MB... עדיין לא מעלים ממני... מה עשיתי לא נכון?
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות

אני לא יודע מה לעשות! אני מוצא את עצמי רק מוריד ומוריד (רוב הדברים הם רק בשביל להעלות בסופו של דבר) אבל עדיין ההעלאה לא זזה!!! בסוף יעיפו אותי מהאתרים האלה

לא השעייה אחי...
    ברגע שאתה פותח את הטורנט הוא מחלק את הטורנט לעשרות או מאות חלקים מסומנים בתיבת V.
    תסמן רק אחד מהם, או כמה שמגיעים לגודל הרצוי (כמה עשרות מגה תלוי בכמות הליצ'רים) ואז ברגע שתוריד את הכמות הזאת אתה תעלה אותם מהר מאוד, אתה תהייה על מצב שיתוף לא צריך להשהות ולא כלום פשוט להשאיר פעיל.
    מקווה שעזרתי

ציטוט נכתב במקור על ידי sagi018 צפיה בהודעה
    אממ בשורה של "קובץ/הגדרות/עזרה" בהגדרות אתה נכנס ל"מאפיינים" (שזה הראשון ברשימה שנפתחת לך) שם ב"כללי" (או כניראה general או משהו כזה.. זה גם הראשון) האופציה הראשונה היא בחירת השפה... יש שם עברית
    אחי יש לי רק אנגלית .. איך עשית שיהיה לך עברית ?

ציטוט נכתב במקור על ידי yair12313 צפיה בהודעה
    אחי יש לי רק אנגלית .. איך עשית שיהיה לך עברית ?

לא יודע תראה איזה גירסה יש לך.. שלי זה 1.7.5

ציטוט נכתב במקור על ידי Benjalolo צפיה בהודעה
    לא השעייה אחי...
    ברגע שאתה פותח את הטורנט הוא מחלק את הטורנט לעשרות או מאות חלקים מסומנים בתיבת V.
    תסמן רק אחד מהם, או כמה שמגיעים לגודל הרצוי (כמה עשרות מגה תלוי בכמות הליצ'רים) ואז ברגע שתוריד את הכמות הזאת אתה תעלה אותם מהר מאוד, אתה תהייה על מצב שיתוף לא צריך להשהות ולא כלום פשוט להשאיר פעיל.
    מקווה שעזרתי

הבנתי אותך... אני אנסה את זה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,432 | הודעות: 8,174,019 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect