באמצע שאני עושה משהו פתאום המחשב עושה ריסט ואמרו בפורום הזה לבדוק וירוסים וזה לא עבד אין לי וירוסים וגם המחשב שלי לא חם אבל הCPU על 50 אחוז בערך וזה גם לפעמים הוא עולה ל50
תודה לעוזרים
באמצע שאני עושה משהו פתאום המחשב עושה ריסט ואמרו בפורום הזה לבדוק וירוסים וזה לא עבד אין לי וירוסים וגם המחשב שלי לא חם אבל הCPU על 50 אחוז בערך וזה גם לפעמים הוא עולה ל50
תודה לעוזרים
|
|
אם אתה לא מקבל שום התראה לפני הכיבוי סביר להניח שזה לא וירוס, אלא במקור חומרתי.
כדי לשלול שגיאת דרייבר: כנס למחשב בסייף מוד, ותעשה את אותם פעולות שהיית עושה ותבדוק אם המצב עדיין נמשך.
כמו כן לפני שאתה מדווח חזרה תביא את הדברים הבאים:
פירוט של מערכת הפעלה
פחות או יותר מה אתה מפעיל כשזה קורה? (משחקים? וכו')
ודוח של אוורסט של החומרה (יש בנעוצים)
אגב האם עשית שינויים לאחרונה בביוס? מכיוון שיש שם הגדרה לכיבוי המחשב מעל טמפרטורה מסויימת, ייתכן כי בטעות זה הוגדר שם לטמפ' נמוכה מידי..
נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 12-11-2007 בשעה 02:23.
intel pentium d cpu 2.80gh
512mb ram,nvidia geforce 6200
אמיול לא יורד הרבה 10kb אנטי וירוס הדפדפן של האינטרנט בערך אלה הדברים היה עוד פעם שהיה גם פוטושופ 10
לא יודע מה זה אוורסט [חיפשתי]
לא עשיתי שינוים בביוס
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=157750
סתכל בשאלת הפרמטרים של חום וכו'...
ומה לגבי סייף מוד? אותו דבר שם?
תראה לא ניסתי סיף מוד
כי המחשב שלי דולק כבר 6 שעות אולי ואין בעיה ואם אתה יכול להביא לי את הקישור לדוח של אוורסט שמסביר מה זה או שתסביר בקיצור תודה על העזרה דרך אגב
בעסק של אישתי התקינו כ- 12 מחשבים ורובם לא היו חדשים.
לאחר כמה זמן היה להם פתאום בעיה ב- 2 מחשבים שהם היו כבים פתאום.
אחרי חיפושים באינטרנט גיליתי שהתשובה נמצאת את אבא שלי (הוא מהנדס חשמל)
שמנו קצת עומס על ספק הכוח של המחשב וגילינו ש-2 הספקים פשוט היו מסוג לא מדהים ופשוט לא עמדו בעומס.
ברגע שניתקנו כל דבר לא חשוב (2 צורבים ודיסק קשיח אחד) המחשבים הפסיקו להתכבה.
אז ממולץ לנסות להחליף ספק כוח יכול להיות שפשוט הוא לא טוב - זה מה שאנחנו בסוף עשינו שפתר את הבעיה.
מקווה שעזרתי.
אפשר גם לקנות מחשב חדש...
הרעיון פה הוא להמנע מהוצאות. כמו שאמרתי בהתחלה ייתכן מאד שהמקור לבעייה הוא חומרתי, אך יש לכך המון אפשרויות.
סקטור פגום בכונן הקשיח, דרייבירים לא תואמים, התחממות (שכנראה לא המקרה פה), הגדרת ביוס גרועה, חיבורים תקולים ועוד 100 דברים.
חשוב לשלול את הדברים שאין בהם שום עלות.
אוורסט: http://rapidshare.com/files/10357963...te_Edition.rar
נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 12-11-2007 בשעה 17:14.
אחי הדבר הראשון זה שהספק חלש אז מנסה לנתק דברים מהמחשב כמו כוננים והתקני USB שצורכים שחמל מהמחשב
וגם יכול ליהיות שהכרטיס מסך לא מחובר להספק חשמל תיבדוק את הדברים האלה
אם זה לא הבעיה תזמין מכנאי שיבדוק את חלקי המחשה
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
שמתי מאוורר מאתמול והמחשב לא נכבה נראה לי שזה בגלל התחממות אבל איך פתאום המחשב מתחמם היתי מדליק או ימים והוא לא היה נכבה
קיבלתה מימשהו משהו באיסיקיו?
זה וירוס בטוח,
אם אשכחך ירושלים, תשכח ימיני; תדבק לשוני לחכיאם לא אזכרכי, אם לא אעלה את ירושלים על ראש שמחתי.![]()
![]()
94-92-92-2^^למכירה דבו בפרטי,