אוקיי דבר ראשון אינג'קשן לא קשור בכלל להחלטה על הסדרת הפורומים הללו, זה צעד שאני חשבתי עליו ויזמתי.
אז ככה, למה עשינו את זה? כי רוב הפורומים לא היו פעילים בכלל, והם לא נתנו לנו הרבה, הם משכו הרבה ילדים קטנים בני 10-11 ואנחנו מחפשים למשוך קהל אחר לקהילה, הפורומים הללו משכו ספאם, אני אישית עברתי אתמול על הפורומים ומצאתי פוסטים שאף אחד לא שם לב אליהם עם הודעות שהיו בהם 10-15 הודעות ברצף של אותם משתמשים, אני מבין שהוויכוח הגדול כאן הוא על פורום מייפל סטורי, ואם זאת הבעיה אנחנו נשקול להחזיר אותו באמת, לדעתי השינוי הוא נכון, יגאל אתה חושב שאי אפשר לשנות משהו ולמשוך סוג אחר של אנשים אבל אתה טועה, אפשר להעלות את הרמה, הפורומים שהיו כאן הרחיקו אנשים, היו לא פעילים, ריקים מתוכן איכותי והביאו הרבה בעיות.
אנחנו מוכנים לשקול החזרה את פורום מייפל בכל זאת, בגלל שהייתה שם קהילה טובה אבל עדיין אני חושב שזה יהיה צעד לא נכון, הפורומים האלו מהווים משהו שעוצר את הפורום, ומוריד את הרמה שלו.
וכן הורדה של פורומים היא צעד אחד מתוך כמה על מנת לשפר את הפורום, זה שהורדנו כמה פורומים זה לא מה שיעשה כאן טוב, אבל חלק מזה זה המצב.
O-Master, מה אתה מבלבל בשכל? אני מכיר פורומים שגם בני 20-30 וגם 40 גולשים בהם, וגם פורומים כלליים שיש בהם מספיק בני 20-25 ובני 18+ קיצר עדיף שלא תבלבל בשכל.