אני יתחיל הכל מהתחלה שתבינו את כל הסיפור
הכל התחיל לפני חודשיים ומשהו,אז הכרתי אותה,בהתחלה לא היה משהו רציני
אבל עם הזמן התחלתי לשים לב שאנחנו זהים בהרבה דברים שאני כבר מתחיל לחשוב שאולי היא נשמה תאומה שלי,קוראים לה ניצןוהיא הילדה הכי חמודה שהכרתי עד עכשיו,היא הכי מתוקה,חמודה,חכמה,מקסימה,נדיבה,אוהבת בקיצור הכל,היא כל-כך מקסימה שאני לא יכול להפסיק לחושב עלייה,אני מרגיש פרפרים שאני מדבר איתה,אני מתחיל לחייך בלי סיבה,שאני מדבר איתה יש לי חיוך כל-כך גדול,עד שההורים שלי לא מבינים למה אני מחייך ככה,אני מרגיש בעננים שאני חושב עליה,אבל הדבר היחיד שמפריד ביננו זה המרחק,היא גרה בחדרה ואני ברמת גן,אני כבר מת להגיע עליה ולחבק אותה,כי היא משגעת אותי מרוב שהיא חמודה,כל פעם שאני מדבר איתה אני מתחיל להרגיש כאילו אני חיי חדש
כאילו הכל היה חשוך ופתאום בא האור,אני מרגיש שאם אני יאבד אותה כל האורות בעולם יכבו בשבילי,אני לא יכול לתאר את התחושב שהיא עושה לי
היא הדבר הכי חשוב לי,ואני לא יודע מה אני יעשה אם אני יאבד אותה
כל פעם שאני שומע שירים ואני שומע I Love You אני ישר נזכר בה
אני מאוהב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואני מרגיש נפלא
בא לי לצעוק מרוב שמחה עד שכל הרחוב ישמע אותי!!

והיא הילדה הכי חמודה שהכרתי עד עכשיו,היא הכי מתוקה,חמודה,חכמה,מקסימה,נדיבה,אוהבת בקיצור הכל,היא כל-כך מקסימה שאני לא יכול להפסיק לחושב עלייה,אני מרגיש פרפרים שאני מדבר איתה,אני מתחיל לחייך בלי סיבה,שאני מדבר איתה יש לי חיוך כל-כך גדול,עד שההורים שלי לא מבינים למה אני מחייך ככה,אני מרגיש בעננים שאני חושב עליה,אבל הדבר היחיד שמפריד ביננו זה המרחק,היא גרה בחדרה ואני ברמת גן,אני כבר מת להגיע עליה ולחבק אותה,כי היא משגעת אותי מרוב שהיא חמודה,כל פעם שאני מדבר איתה אני מתחיל להרגיש כאילו אני חיי חדש