|
|
UP
מתאמן SS/CrossFit כבר 3 שנים..
אני מאמין שכושר הוא המפתח להכל, כל מה שחלמת להשיג אי פעם יופיע יחד עם הכושר.
לא מאמין? נסה אותי...
יאללה, תביא...
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
הורדה באמצעות: rapidshare.com
תקציר:
ספיידרמן, גיבור העל המגניב ביותר ביקום, חוזר לקונסולות המשחק. הסיבה הרשמית: הסרט השלישי בטרילוגיה יצא זה עתה לאקרנים. אבל ביננו, לא צריך סיבה רשמית בשביל להכניס את איש העכביש לקונסולה שלנו. הרי שני המשחקים הקודמים בסדרה (במיוחד השני) היו ממש מגניבים, הרבה מעל הסטנדרט של משחקים מבוססי סרטים אחרים. כל מי ששיחק בהם זוכר לטובה את טוויית הקורים, קרבות הבוס המהירים, והחופש העצום של ניו-יורק, שפתחה את שעריה לפנינו.
בהתחשב בכך, לא קשה להבין למה התרגשתי כשקבלתי את הקופסה של המשחק החדש, ולמה התאכזבתי כשגיליתי שהוא נופל בהרבה מהמשחקים הקודמים. זה לא שלא נהנתי במהלך המשחק. להיפך. שעות המשחק חלפו במהירות, ולפני שהספקתי לשים לב השעון כבר הראה שהגיע הזמן לישון. רק מה, למשחק הזה יש יכולת מופלאה לגרום לשחקן לעבור מתחושת הנאה לתחושת תסכול בהרף עין, מה שעושה את כל העסק ללא כל כך בריא ומעצבן במיוחד.
הדבר הראשון ששמתי לב אליו במשחק הוא הגרפיקה. ראשית כל בדקתי שאכן מדובר בגירסת הדור הבא של המשחק, ושלא הפעלתי בטעות את גירסת ה-PS2. מדובר, ללא ספק, באחד משחקי הדור הבא הכי מכוערים שיצא לי לראות. המודלים של רוב הדמויות נראים חסרי חיים, הטקסטורות חד-גוניות וגורמות לכל ניו-יורק להראות אותו דבר, על אפקטים מתקדמים של תאורה אין בכלל מה לדבר. המשחק נראה כמו משחק דור קודם לכל דבר, רק שהוא מוצג ברזולוציה גבוהה (1080p) – מה שלמרבה האירוניה גורם לחסרונותיו הגרפיים לבלוט עוד יותר.
ברחבי העיר התלת-מימדית נשארה כיפית כפי שהייתה במשחקים הקודמים. אפשר לירות קורים ולהתנדנד בין בניינים, אפשר לרוץ ברחובות ואפשר אפילו לקפוץ בין הגגות. האפשרויות להגיע מנקודה לנקודה רבות, ולמרבה השמחה הכל נעשה בצורה חלקה ונוחה.
במקומות מסומנים ברחבי העיר נוכל להפעיל משימות שונות. ובניגוד למשחקים הקודמים, הפעם המשימות יהיו קצת יותר משמעותיות מלעזור לילדה למצוא את הבלון שלה. מעכשיו כל המשימות מלאות אקשן טהור.
במהלך המשחק תצטרכו לחסל כנופיות רחוב, להתגבר על רשעי-על, לעזור לשוטרת להפליל שוטרים מושחתים, לנטרל פצצות ועוד. המשימות מגוונות יותר, ארוכות יותר ומורכבות יותר. חייבים לציין לטובה גם את ריבוי המשימות – יותר מ-40 ליתר דיוק, כאשר הארוכות שבהן יכולות להגיע גם למעל חצי שעת משחק.
ויש בסוף הורדה!
קיבלת!
נערך לאחרונה על ידי .NL; 14-11-2007 בשעה 21:16.
מתאמן SS/CrossFit כבר 3 שנים..
אני מאמין שכושר הוא המפתח להכל, כל מה שחלמת להשיג אי פעם יופיע יחד עם הכושר.
לא מאמין? נסה אותי...