|
|
די
בבקשהבערב שכולם יוצאים
כולם יושבים ביחד וזה
תגיד לה בואי רגע אני רוצה לדבר איתך
ואז תיהיו במקום שקט לבד בלי שיפריעו לכם
תדבר איתה קצת ואז תגיד לה
אני אוהב אותך
חכה לתגובה אם לא תיהיה תגיד לה, את רוצה להיות חברה שלי?
כן כן לא לא
בהצלחה אחי
דימזה את רוצה להיות חברה שלי?! מה אנחנו בני 10??!
הוא כבר גדול אחי... כיתה ז'...
תעשה כמו שהוא אמר אבל תגיד לה ככה אני אוהב אותך...
ואז יהיה שקט ואחרי כמה זמן תגיד לה את רוצה לעשות משו בקשר לזה או משו כזה...
קודם תבינו מה אתם רוצים מהחיים שלכם ותפסיקו לחיות בסרט ואז תתחילו להגיב יואואוא
עזוב אחי ניראה לי הבנתה את המסר כדי למנוע ספאם ותגובות ממש אבל ממש שמעלות גיחוח . אני אנעל אם תרצה אני אפתח תפנה אליי בפרטי.
ניפתח לבקשת potr6
נערך לאחרונה על ידי b3nz0r-; 16-11-2007 בשעה 11:07.
בני אתה מלך
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
תודה על הייעוץ אבל חשבתי משהו כזה אני אקח אותה לצד כזה ואני יגיד לה אני רק רוצה לומר לך משהו אחד ואז יהיה מן הפסק כזה ואז אני יגיד לה אני רק רוצה להגיד לך שאני אוהב אותך אותך...אני לא מציע לך חברות עכשיו אני רק רוצה לדעת שתדעי שאני אוהב אותך ואז אני יעשה לה רושם כזה מה אתם אומרים?
לדעתי רעיון טוב... אבל אל תחכה כמה שבועות...
דבר איתה יום אחרי...
עצה ממני:
אל תציע בחיים אבל בחיים דרך איסי או SMS פנים מול פנים דבר איתה!
תיקח את העצה של b3nz0r- ותציע לה
תגיד לך ככה שמעי אני נורא אוהב אותךך
אזז...את רוצה שיהיה בנינו משהו ?!
להציע חברות? אחי מכיתה ג' כבר לא מציעים חברות מזה הקטע הזה גבר פתח ת'עיניים
שמע אתה חושב שלבחורה יש משו אליך אתם ידידים רובים מדברים הרבה נמרחים קצת אחד על השני?
אתה לא יכל להבוא לבחורה להגיד לה "את רוצה להיות חברה שלי?" זה לא הולך ככה בנאדם לאט ללאט כל דבר בזמן שלו ת'ה יודע תתחיל להתקרב ליה קצת יותר להפתח יותר לשתף דברים להפגש קצת לבד מידי פעם לדבר איתה כל פעם לבד שאתם עם חברים יוצאים ובסופו של דבר לקחת אותה איזה לילה ביציאה לצד לדבר איתה להגיד לה "שמעי קשת זה כבר די ברור שיש לי אלייך משהו, ורציתי לדעת אולי גם לך יש?"אם התשובה שלה זה כן יש לי משו אז תזנק ישר תנסה לבוא בשאלות אם יש מצב שיהיה בינינו משו הכי חשוב לא להיות יותר מידי עם בטחון לשחק אותה הביישן ושקשה להסתכל בעיניים והרגיש תמיד עוזר ;]
בהצלחה אחי ולא לעשות מילה במילה מה שרמשתי זה בערך הכיוון של השיחה פשוט שצריכה להיות לכם