גבר לא שאלתי אמרתי פאברגס משחק איפה ששמתה את רוזיצקי מי שמשחק מאחור זה סילבה :\ וWALCOTT כל החיים היה חלוץ זה מה שהוא למד , הוא משחק קיצוני רק במשחקים בלי קשר לרוב או אפילו תמיד הוא חלוץ באנגליה עד 21 .
גבר לא שאלתי אמרתי פאברגס משחק איפה ששמתה את רוזיצקי מי שמשחק מאחור זה סילבה :\ וWALCOTT כל החיים היה חלוץ זה מה שהוא למד , הוא משחק קיצוני רק במשחקים בלי קשר לרוב או אפילו תמיד הוא חלוץ באנגליה עד 21 .
Siete
|
|
וולקוט חלוץ אבל משחק גם בצד שמאל או ימין מה קשה להבין?
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
פברגאס קשר מרכזי- קדמי.
לא שום דבר אחר
אחי וולקוט משחק רק באמצע ובימין זה המקומות האוהבים אלי אל תספר לי הרגע ראיתי משחק של אנגליה עד 21 ראיתי אותם משחקים הוא לא משחק בשמאל דרך אגב הם נצחו 2-0 הוא עשה תגול השני (השוער הכשיל אותו בבירור ) גדל שם אחד השחקנים הוא כולה בן 18 איזה עתיד יש לו
Siete
לא תודה גבר , חח מחר ב7 תראה את סגל נבחרת ישראל יורד בבושה מרמת גן אחרי 2-0 במחצית ראשונה ו2-0 יגמר המשחק או 3-0 לא נשים גול 100 אחוז נבחרת עלובה קשטן עלוב לא שם את קולאוטי החלות הכי טוב בארץ , פותח לי עם אליניב ברדה נו ראינו אותו כבר :\
Siete
אל תלמד אותי סקיילאנסר וולקוט משחק ב2 האגפים וגם באמצע.
אוואט
זיו בן חיים קינן שפונגין
אלברמן
קטן בוזגלו בניון
קולאוטי יצחקי
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
חח אלק קטן העגלה הורס משחקים לא יודע למסור היום ברדה נכנס לעמדה שלו וכל דבר עדיף במקומו אני לא מבין למה רוני לוי מביא לו עוד קרדיט הוא מהר יודע לעבור זה הכל לא יותר מזה לא יודע למסור תוקע התקפות ואני מת כבר שירד לספסל ושיביאו מחליף ראוי בחיפה .
Siete
כמו שמארתה שחקן תאטרון , יש לו פעם ב100 שנה משחקים שהוא מזין את כולםן פעם הוא היה אחד השחקנים מה קרה לו אין לי מושג , הייתי במשחק נגד בני יהודה תוקע התקפות מנסים לצאת למתפרצת הוא מסר כמו מפגר , מאחר , מאבד כדורים אבל מה שכן הוא נלחם יש לו כח ויודע לשמור על הכדור , אבל שחקן כדורגל הוא לא (מאז הוא חזר לישראל) , וOZZY טוב חלאס נמאס לי אני מביא לך לעכשיו תמונה מFM הוא משחק חלוץ יכול לשחק מאחורי חלוץ , באמצע ובימין נשבר לי הזין שאתה משחק לי אותה מבין
, ועוד משהו שפונגין = בלוף אחד גדול משחק טוב רק במשחקים קטנים גם במכבי ת"א הוא אפס והנא צריך לצאת מההרכב ומהר עם הנבחרת רוצה להיות טובה בעתיד חייבים להעיף אותו ולבנות צעיר משהו טוב . לצעירים יש עתיד .
http://rapidshare.com/files/70315804...Image.bmp.html
זה מה שאין מקום שאומר שהוא חלוץ למקרה שלא ידעת
הנה השני מה שאומר : קשר התקפי : אמצע , ימין , קדימה(FORWARD = מאחורי חלוץ) אז חלאס בבקשה מתחנן חלאס תראה לי תמאמן ששם אותו משמאל
http://rapidshare.com/files/70316421/1.bmp.html
עכשיו אני מעלה תשני
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 17-11-2007 בשעה 14:21.
Siete
קטן לא חלוץ קטן קשר שמאלי, שאנשים יבינו את זה תראו יכולת.
וסקיילאנסר שתוק ושב הוא קשר ימין שמאל התקפי וחלוץ שב
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
ozzy בסדר אני לא יגיב למה שאתה אומר עזוב תשקר לעצמך , קטן לא חלוץ וקטן לא קשר שמאלי קטן מוכר בשוק .
Siete
:}
ריינה
ארבלואה קראגר אגר פינאן
קיואל אלונסו ג'רארד בניון
טורס קראוץ'
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says: