קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] הצצה נדירה לכור הגרעיני באירן
    על ידי Daily בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-01-2011, 23:53
  2. [דיון]האיום האיראני - סכנת קיום לעם ישראל?
    על ידי MartiNi בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-10-2009, 18:34
  3. [דיון] האיום האיראני אתם באמת מפחדים?
    על ידי orcho בפורום דיבורים
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 26-10-2007, 15:19
  4. [דיון]האיום האיראני ובכלל
    על ידי suka בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 72
    הודעה אחרונה: 10-07-2007, 14:56
  5. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-07-2007, 14:30
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 55

[דיון] האיום הגרעיני באירן

משתמש כבוד האוואטר של humi
    שם פרטי
    מישקה
    לייקים
    7
    נקודות
    180
    משפט מחץ
    A friend with weed is a friend indeed

ברירת מחדל [דיון] האיום הגרעיני באירן

כיום אנחנו שומעים עשרות ידיעות על המצב והאיום הגרעיני של אירן והסכנות הגוברות שלו
    מה עושים? סומכים על ארצות הברית? הולכים לפעולה צבאית? מחכים כדי לא לחמם את המצב?
    מה דעתכם?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    7
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    our day begin when yours is about to end

אני חושב שכל העולם צריך לפעול בקשר לזה..כי זה יוביל למלחמת העולם ה3 בדוק....
    ארה"ב וישראל צריכים להתחיל לחשוב על תוכניות איך להפסיק את בניית הגרעין כי כולם יודעים לאן זה מוביל

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

צריכים דבר אחד, להשלים עם העובדה שלאיראן תהיה פצצה גרעינית, כי אין דרך למנוע זאת, ולהתחיל לבנות את המצב ככה שלא תהיה סיבה לאף אחד להשתמש בה.

וזה מתחיל ממדינה פלסטינאית עצמאית, אחר כך שלום עם סוריה ולבנון, כמעט ולא חשוב באיזה מחיר, זה שווה את זה.

אומנם שגם אז אי אפשר להבטיח שלא יקום פעם איזה מטורף שיחליט להשתמש בה, אבל פצצה תהיה להם בין אם אנחנו או ארה"ב נתקוף או לא, וכדי להתחיל ולבנות את המצב שלנו לטובה.

משתמש כבוד האוואטר של Alonh
    שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ
    Winners always want the ball when the game is on the line

יש תמיד דרכים למנוע השאלה באיזה מחיר ...
    פצצה גרעינית על טהרן די תקשה עליהם לפתח גרעין
    אם ירצחו את אחמניג'ד קשה להאמין שיבוא במקומו מישהו יותר פנאטי

ולהגיד שלום עם סוריה ולבנון לא רק שזה לא ריאלי ולא משנה איזה מחיר נשלם
    זה גם לא יבטיח שהמפגר הזה לא יחליט לתקוף כמו שאמרת

God loves to tease

"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."

משתמש באטרף האוואטר של -Fuya
    שם פרטי
    מקמק
    לייקים
    25
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    עדיף לאבד רגע מהחיים מאשר לאבד שתי רגעים מהחיים

צריך באמת כמו האפשרות שחומי אמר לצאת לפעולה...
    זה יוביל באמת למלחמת עולם 3.
    אם לא נשלם מחירX עכשיו אז נשלם מחיר X+הרבה
    אחר כך

מי שלא לחץ על הביצה היום מניאק

עד מתי נוב 10

יהודי בן של האוואטר של MaroKaI
    לייקים
    12
    נקודות
    0

לדעתי סתם חארטה כל האיום הגעריני
    הדבר הכי גרעיני שיש לאיראן זה גרעינים שחורים לא יותר מזה ..
    הכל איומים , כבר שנתיים שהם מאיימים!!!
    שילכו להזדיין ... .. .. .. .... .. . .. .. .. . . . .. .
    ואם באמת יש להם , אז יאללה חבר'ה צריך להתקפל , כי אני לא רואה שאולמרט עושה משהו..

משתמש מתקדם האוואטר של Mor#15
    שם פרטי
    מור
    לייקים
    0
    נקודות
    20

ויט מה אתה דפוק?
    השמאלנים(אהמ) לא מבינים שלא עושים שלום עם ערבים.. אחמדיניפלוץ הזה אמר שהוא רוצה להרוג את כל הציונים.. ואם אני לא טועה אתה גר בארץ ישראל..
    וגם אחיך הפלסטינים אותו דבר..(לקחנו להם את המקום) והם לא יתנגדו שאיזה חמור יהרוג את כולנו

לפי דעתי פעולה עם מאה מטוסים תספיק.. לא צריך ארה"ב

ציטוט נכתב במקור על ידי Boyaka צפיה בהודעה
    ויט מה אתה דפוק?
    השמאלנים(אהמ) לא מבינים שלא עושים שלום עם ערבים.. אחמדיניפלוץ הזה אמר שהוא רוצה להרוג את כל הציונים.. ואם אני לא טועה אתה גר בארץ ישראל..
    וגם אחיך הפלסטינים אותו דבר..(לקחנו להם את המקום) והם לא יתנגדו שאיזה חמור יהרוג את כולנו

בגלל שאין לך מושג על מה אתה מדבר אני אסביר לך למה לישראל אין יכולת לפוצץ את הכור בעצמה.
    הפעולה מורכבת הרבה יותר מהפעולה שעשו על הכור בעיראק מכמה סיבות:
    א. המטוסים שלנו מוגבלים מפכינת טווח טיסה, הטווח הרחוק ביותר שהמטוסים המשוכללים ביותר שלנו יכולים להגיע הוא עד איראן וחזרה. נשמע יפה? אז לא... מספיק הסתבכות של קרב אויר אחד והמטוסים שלנו לא ישובו הבייתה מחוסר של דלק.
    ב. נתיב טיסה. בזמן שתקפנו את הכור בעיראק הייתה לישראל אפשרות לטוס מעל ירדן בקו ישיר לעיראק דבר שכיום בלתי אפשרי. יש לנו שלום עם ירדן ואסור לנו להטיס מטוסי קרב מעל שטח המדינה שלה... נאמר שירדן תסכים שהמטוסים שלנו יעברו מעל גבולות שטחה, איך שאר העמים הערביים יקבלו אותה?
    ג. כמות מטוסים. הכור העיראקי היה כור וזהו... בלי הרבה בלאגן. הכור של איראן מחולק להרבה מקומות ככה שצריך כמות מטוסים שאין לנו כדי לפוצץ את העסק הזה.

מסקנה: לישראל אין יכולת לפוצץ את הכור האיראני מהאויר.

ישי התותח

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי Alonh צפיה בהודעה
    יש תמיד דרכים למנוע השאלה באיזה מחיר ...
    פצצה גרעינית על טהרן די תקשה עליהם לפתח גרעין
    אם ירצחו את אחמניג'ד קשה להאמין שיבוא במקומו מישהו יותר פנאטי

ולהגיד שלום עם סוריה ולבנון לא רק שזה לא ריאלי ולא משנה איזה מחיר נשלם
    זה גם לא יבטיח שהמפגר הזה לא יחליט לתקוף כמו שאמרת
    אין כיום דרך ריאליסטית למנוע פצצה גרעינית מאיראן.
    אפשר במצב בטוב ביותר לגרום לדחייה בהשגה שלה, עוד 10 שנים תהיה להם פצצה בין אם נעשה היום משהו או לא.

ציטוט נכתב במקור על ידי FUYA צפיה בהודעה
    צריך באמת כמו האפשרות שחומי אמר לצאת לפעולה...
    זה יוביל באמת למלחמת עולם 3.
    אם לא נשלם מחירX עכשיו אז נשלם מחיר X+הרבה
    אחר כך
    אין לישראל אפשרות טכנית לצאת לפעולה כדי למנוע מאיראן נשק גרעיני, סוף פסוק.
    אנחנו קטנים מדי ורחוקים מדי.

ציטוט נכתב במקור על ידי Boyaka צפיה בהודעה
    ויט מה אתה דפוק?

אני לא דפוק, ולא השמאלנים הם שלא מבינים, הימין לא מבין, שחייבים לעשות שלום עם הערבים, לפני שיהיה מאוחר מדי.
    ולמה אחמדינג'ד רוצה להעלים את המשטר שלנו? מכיוון שאנחנו משטר כובש ומדכא, ( לא נכנס עכשיו ללמה וכמה כי זה סיפור אחר לגמרי, זה שהמציאות חייבה אותנו לעשות זאת לא משנה לו ) והוא לוקח על זה טרמפ.
    אם ישראל תיסוג לגבולות 67, ותקום מדינה פלסטינאית עצמאית, נחזיר את הגולן או חלקים ממנו, יכול בהחלט להיות שלום עם סוריה כצעד ראשון, ולבנון לאחר מכן.

אין שום סיבה שבעולם שמישהו ייזרוק על ישראל פצצה גרעינית אם נפסיק את הכיבוש, ונתנהג לפי חוקי האו"ם.

איראן היא חלק מהעולם הזה, וכפופה לחוקים שלו, לזרוק פצצה גרעינית על ישראל משמע הרס מוחלט של איראן כמדינה וכתרבות, הם לא מטומטמים, הם יודעים שהפיסת אדמה הקטנה הזאת לא שווה להם את המדינה, ולא אכפת להם באמת מהפלסטינאים.

אין ברירה, ישראל היא יהודי קטן בים של מוסלמים, אנחנו חייבים להתאים את עצמנו אליהם, ולא לכפות עליהם את המציאות שלנו רק כי ארה"ב איתנו, כי אף אחד לא אמר שהם יהיו איתנו תמיד.

ציטוט נכתב במקור על ידי v33t צפיה בהודעה
    אין כיום דרך ריאליסטית למנוע פצצה גרעינית מאיראן.
    אפשר במצב בטוב ביותר לגרום לדחייה בהשגה שלה, עוד 10 שנים תהיה להם פצצה בין אם נעשה היום משהו או לא.

אין לישראל אפשרות טכנית לצאת לפעולה כדי למנוע מאיראן נשק גרעיני, סוף פסוק.
    אנחנו קטנים מדי ורחוקים מדי.

אני לא דפוק, ולא השמאלנים הם שלא מבינים, הימין לא מבין, שחייבים לעשות שלום עם הערבים, לפני שיהיה מאוחר מדי.
    ולמה אחמדינג'ד רוצה להעלים את המשטר שלנו? מכיוון שאנחנו משטר כובש ומדכא, ( לא נכנס עכשיו ללמה וכמה כי זה סיפור אחר לגמרי, זה שהמציאות חייבה אותנו לעשות זאת לא משנה לו ) והוא לוקח על זה טרמפ.
    אם ישראל תיסוג לגבולות 67, ותקום מדינה פלסטינאית עצמאית, נחזיר את הגולן או חלקים ממנו, יכול בהחלט להיות שלום עם סוריה כצעד ראשון, ולבנון לאחר מכן.

אין שום סיבה שבעולם שמישהו ייזרוק על ישראל פצצה גרעינית אם נפסיק את הכיבוש, ונתנהג לפי חוקי האו"ם.

איראן היא חלק מהעולם הזה, וכפופה לחוקים שלו, לזרוק פצצה גרעינית על ישראל משמע הרס מוחלט של איראן כמדינה וכתרבות, הם לא מטומטמים, הם יודעים שהפיסת אדמה הקטנה הזאת לא שווה להם את המדינה, ולא אכפת להם באמת מהפלסטינאים.

אין ברירה, ישראל היא יהודי קטן בים של מוסלמים, אנחנו חייבים להתאים את עצמנו אליהם, ולא לכפות עליהם את המציאות שלנו רק כי ארה"ב איתנו, כי אף אחד לא אמר שהם יהיו איתנו תמיד.
    מקווה שלא תעלב אבל אני ישווה אותך למישהי שאבא שלי פעם דיבר איתה על הנושא הזה.
    מישהי שמאלנית שגם אמרה שהיא רוצה לחזור לגבולות 67.
    אבא שלי נתן לה דוגמא שלמשל היא לא תוכל לנסוע מירושלים לת"א דרך לטרון והיא תצטרך לעשות עיקוף גדול בשביל להגיע לת"א... אתה יודע מה היא ענתה?
    "לא אז את לטרון לא ניתן"
    רוב האנשים שאומרים בואו נחזור לגבולות 67 לא יודעים על מה הם מדברים!
    לפני כמה ימים חזרתי ממסע לפולין ואם יש דבר שהבנתי במסע הזה זה שאין לנו מדינה אחרת...
    תבין משהו, אם תחזור לגבולות 67 אתה חושב שהם יפסיקו לבקש דברים? אתה טועה! הם לא יסתפקו והם ימשיכו לבקש... מפכינתם הם יעצרו כאשר לא נהיה פה - לזה אני לא מוכן! אתה מוכן לחזור לגלות? אם תגיד שכן אין לך מושג על מה אתה מדבר.
    זה שמה שאנחנו עושים לערבים פה זאת פצצת זמן כן אני מבין את זה אבל לחזור לגבולות 67 זה לא הפיתרון... ואני גם לא יודע מה כן הפיתרון לצערי.

ישי התותח

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי A.C.K צפיה בהודעה
    מקווה שלא תעלב אבל אני ישווה אותך למישהי שאבא שלי פעם דיבר איתה על הנושא הזה.
    מישהי שמאלנית שגם אמרה שהיא רוצה לחזור לגבולות 67.
    אבא שלי נתן לה דוגמא שלמשל היא לא תוכל לנסוע מירושלים לת"א דרך לטרון והיא תצטרך לעשות עיקוף גדול בשביל להגיע לת"א... אתה יודע מה היא ענתה?
    "לא אז את לטרון לא ניתן"
    רוב האנשים שאומרים בואו נחזור לגבולות 67 לא יודעים על מה הם מדברים!
    לפני כמה ימים חזרתי ממסע לפולין ואם יש דבר שהבנתי במסע הזה זה שאין לנו מדינה אחרת...
    תבין משהו, אם תחזור לגבולות 67 אתה חושב שהם יפסיקו לבקש דברים? אתה טועה! הם לא יסתפקו והם ימשיכו לבקש... מפכינתם הם יעצרו כאשר לא נהיה פה - לזה אני לא מוכן! אתה מוכן לחזור לגלות? אם תגיד שכן אין לך מושג על מה אתה מדבר.
    זה שמה שאנחנו עושים לערבים פה זאת פצצת זמן כן אני מבין את זה אבל לחזור לגבולות 67 זה לא הפיתרון... ואני גם לא יודע מה כן הפיתרון לצערי.
    אז היא תעשה עיקוף גדול כדי להגיע לת"א.

וכן, אני חושב בהחלט שהם יפסיקו לבקש דברים, כי אין-להם-יותר-מה-לבקש.
    גבולות 67 הם מדינת ישראל, ולא מה שכבשנו בששת הימים, זה-לא-שייך-לנו.

להגיד שהם לא יפסיקו לבקש זה שום דבר מלבד סיסמאות ימניות חסרות כל מציאות, הם מבקשים שנפנה את השטחים שלהם שכבשנו ונתן להם מדינה משלהם, זה לא סביר?!
    רצו שנפנה את רצועת עזה, והם רוצים גם את הגדה, זה לא סביר!?
    זה פאקינ השטח שלהם מה לא סביר בזה?!
    זה שלנו?! לא אינעל זה לא שלנו אלו הם שטחים שלהם.

אני הייתי במסע לפולין, ומדינת ישראל חשובה לי לא פחות מלך, אבל השטחים הם לא! מדינת ישראל, ולא חלק ממנה.

יש בעולם חוקים, שישראל הולכת נגד החוקים האלו כבר 40 שנה, ואנחנו עדיין מצליחים למשוך את הזמן רק מכיוון שארה"ב הטילה למעלה ממאה ווטויים על החלטות של האו"ם נגד ישראל.

עד שלא נחזור לגבולות 67 אין-לנו-על-מה-להתלונן.

ציטוט נכתב במקור על ידי v33t צפיה בהודעה
    אז היא תעשה עיקוף גדול כדי להגיע לת"א.

וכן, אני חושב בהחלט שהם יפסיקו לבקש דברים, כי אין-להם-יותר-מה-לבקש.
    גבולות 67 הם מדינת ישראל, ולא מה שכבשנו בששת הימים, זה-לא-שייך-לנו.

להגיד שהם לא יפסיקו לבקש זה שום דבר מלבד סיסמאות ימניות חסרות כל מציאות, הם מבקשים שנפנה את השטחים שלהם שכבשנו ונתן להם מדינה משלהם, זה לא סביר?!
    רצו שנפנה את רצועת עזה, והם רוצים גם את הגדה, זה לא סביר!?
    זה פאקינ השטח שלהם מה לא סביר בזה?!
    זה שלנו?! לא אינעל זה לא שלנו אלו הם שטחים שלהם.

אני הייתי במסע לפולין, ומדינת ישראל חשובה לי לא פחות מלך, אבל השטחים הם לא! מדינת ישראל, ולא חלק ממנה.

יש בעולם חוקים, שישראל הולכת נגד החוקים האלו כבר 40 שנה, ואנחנו עדיין מצליחים למשוך את הזמן רק מכיוון שארה"ב הטילה למעלה ממאה ווטויים על החלטות של האו"ם נגד ישראל.

עד שלא נחזור לגבולות 67 אין-לנו-על-מה-להתלונן.
    אם אתה מסתכל על זה ככה אז בוא נדבר תאכלס... כל המדינה שלהם!
    שבאת לפה בספינות מעפילים והתיישבת להם בנשמה לא כבשת להם? כבשת!
    לפי מה שאתה אומר אנחנו צריכים לתת להם הכל... והגענו חזרה למצב שאין לנו מדינה... אחלה פיתרון!
    אתם רוצים לגור בין גדרה לחדרה וחושבים שבזה הם גם יסתפקו? אני מבטיח לך שלא. אתה חושב שהם רוצים אותנו פה? אתה חושב שאם תחזור ל67 הם יעצרו? אולי לא יהיה להם מה לטעון אבל זה לא משנה להם...

עוד משהו, אל תבין אותי לא נכון אני לא ימני קיצוני אבל כן אני נוטה מעט לימין... אני פשוט לא חושב שחזרה לגבולות 67 זה מה שיביא לפיתרון.
    נערך לאחרונה על ידי A.C.K; 17-11-2007 בשעה 20:13.

ישי התותח

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי A.C.K צפיה בהודעה
    אם אתה מסתכל על זה ככה אז בוא נדבר תאכלס... כל המדינה שלהם!
    שבאת לפה בספינות מעפילים והתיישבת להם בנשמה לא כבשת להם? כבשת!
    לפי מה שאתה אומר אנחנו צריכים לתת להם הכל... והגענו חזרה למצב שאין לנו מדינה... אחלה פיתרון!
    אתם רוצים לגור בין גדרה לחדרה וחושבים שבזה הם גם יסתפקו? אני מבטיח לך שלא. אתה חושב שהם רוצים אותנו פה? אתה חושב שאם תחזור ל67 הם יעצרו? אולי לא יהיה להם מה לטעון אבל זה לא משנה להם...

עוד משהו, אל תבין אותי לא נכון אני לא ימני קיצוני אבל כן אני נוטה מעט לימין... אני פשוט לא חושב שחזרה לגבולות 67 זה מה שיביא לפיתרון.
    לא, ממש ממש לא.
    הקרקעות בגבולות 67 שייכות למדינת ישראל ואף אחד לא מפקפק בכך, האו"ם = העולם, מכיר בישראל במדינה בגבולות הללו.

אנחנו ממש לא צריכים לתת להם הכל, אנחנו צריכים לתת להם מה ששייך להם.

אתה מפספס פה קטע מאוד חשוב,
    יכול להיות מצב שגם אחרי נסיגה לגבולות 67 הם יירצו שנעוף מפה, אף אחד לא אמר שלא, אבל אז לא תהיה להם שום לגיטימציה או סיבה לכך.
    אז אנחנו נהיה הצודקים ולא הם! כי כרגע מבחינת העולם אנחנו העם הכובש והם המדוכאים המסכנים!

אם אחרי שנחזור לגבולות שלנו, ימשיכו לעוף פה קסאמים בחסות חמאס, שאז תהיה הממשלה שלהם, תהיה לנו כל זכות שבעולם לשטח להם את הצורה עד שהם ייצעקו דיי!
    כרגע, הם צודקים, ואנחנו טועים, מכיוון שאנחנו כובשים להם שטחים כבר 40 שנה.

משתמש כבוד האוואטר של Alonh
    שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ
    Winners always want the ball when the game is on the line

גיא כפרה אתה חי בסרט :e
    אין דרך להוכיח מי צודק כי בחיים ( אני מקווה ) לא נעשה שטות גדולה וניתן להם את כל מה שהם מבקשים
    אבל זה ממש ממש לא ישנה שום דבר

God loves to tease

"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

הפנאט הזה אומר להשמיד אותנו לא בגלל זה שאנחנו "כובשים", זה רק סעיף אצלו בפעולות שהיהודים הרשעים עשו. כל האידיאולוגיה שלו זה להרוג יהודים בלי קשר לסכסוך היהודי-ערבי. הוא מאמין שהוא עושה ג'יהאד, אין לזה קשר לכיבוש. אם היתה לו את היכולת להשמיד את הנוצרים, גם את זה הוא היה עושה. לצערי אם ארה"ב לא תתערב בלוחמה לפני שאיראן תשיג יכולת גרעינית, לא נראה לי שזה אפשרי לעצור אותם [אפשרי כן, אבל אנחנו לא נעיף עליהם אטום חח]. וארה"ב סביר להניח שלא תילחם בהם, למרות שזה מהווה גם איום עליה. אחרי המלחמה בעיראק סביר להניח שארה"ב לא תצא לעוד "הרפתקה" כזאת, במיוחד עם נשיא דמוקרטי [שסביר להניח שייבחר, או בעצם נשיאה]. השאלה היא שיהיה להם אטום, האם המשוגע הזה יחליט להשתמש בו. אם אכפת לו שאחרי שאנחנו נימחק, גם הוא יימחק, או לפחות כל הארץ שהוא שולט עליה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,234 | הודעות: 8,173,821 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect