אני עוד שנה וחצי מתגייס ואני רוצה להתגייס לחיל האוויר ושמעתי שזה אחד הקשים ואני רוצה להיות בכושר מטורף אז חשבתי ללכת לחוגים האלה או לא יודע איך לקרוא לזה ההכנה לפני צבא הזה נו
אז איזה הכי כדי? או שכולם אותו דבר?
אני עוד שנה וחצי מתגייס ואני רוצה להתגייס לחיל האוויר ושמעתי שזה אחד הקשים ואני רוצה להיות בכושר מטורף אז חשבתי ללכת לחוגים האלה או לא יודע איך לקרוא לזה ההכנה לפני צבא הזה נו
אז איזה הכי כדי? או שכולם אותו דבר?
|
|
אני נמצא בעמית לכושר... זה אחלה באמת מומלץ... (צוות מבשרת דרך אגב)
ולאן אתה רוצה להגיע? חיל האויר? חיל גדול... אתה מתכוון קורס טיס?
ישי התותח
אלו"פ ושום מילה אחרת.
הפעילות היא 3 ימים בשבוע במקום 2 בכול מקום אחר האנשים מצוינים והמדריך מעולה.
אני כבר שם מתחילת השנה ונהנה מכול רגע
אני נמצא באחרי זה גם סבבה מאוד יש לנו מסע של 3 ימים בחנוכה....
אני חושב לפי מה ששמתי שעמית לכושר קצת יותר רציני אבל בעמית לכושר אתה משלם איזה 200 שקל לחודש...
ובאחריי אתה משלם 150 לשנה... ככה שהחלטה שלך
אני נמצא באחריי ונהנה
כל תוכנית תלויה בעיקר במדריך שלה ולכן זה תלוי במקום שבו אתה נמצא..
זה תלוי בתנאים של המקומות שאתם מתאמנים במדריך בחברים ולקבוצה ולאו דווקא בשם של הארגון
הייתי מציע לך לנסות מספר קבוצות באזור שלך וכך לדעת מה הכי מתאים לך
אני שם משנה שעברה..באמת שאני לא מתחרט על רגע..זה החבר'ה הכי טובים שיש..עברו שלדג טיס..ובלי שום קשר המדריך הוא חבל הזמן..יחס אישי מקצועי..
www.aluf.net
אם אסור תערכו לי בבקשה
אני הייתי כל י"ב בקורס פנימי שלנו מהקיבוץ, הרמה שם הייתה גבוהה בהרבה מהקורסים המקובלים בארץ, אבל אפשר בהחלט להגיד שעמית ואחרי שניהם טובים.
סתם לפרוטוקול, אני סבלתי מכל רגע, גם בגלל חוסר מוטיבציה שכן ידעתי שאני סתם נמצא שם כי אני לא הלכתי להיות קרבי בגלל סיבות ורפואיות והייתי סגור במודיעין עוד לפני תחילת י"ב, וגם מכיוון שפשוט היה קשה כמו שבחיים לא היה לי.
אני זוכר רגע אחד שהיה לי חיוך על הפנים זה ששפרתי את התוצאה שלי בבר-אור ( אנחנו עשינו בר אור 3000 מ' ) בפעם האחרונה 10:54, תוצאה שאני לא אשכח לעולם =).
חוץ מזה פשוט היה לא כיף..
כמו שאדון ליבני וארץ' כבר סיפרו לך, אני יכול לומר לך שאני באלו"פ כבר שנה וחצי,
מאמן מדהים, חבר'ה מצויינים, אימונים ברמה,
תוכנית אימון שכוללת גם אימוני העשרה של אומנויות לחימה, אימונים מיוחדים שכוללים אימוני חטיפה וסיכול.
בקיצור, שווה לבדוק.
www.aluf.net
צור קשר עם המנכ"ל דני בארי והוא ישמח לעזור לך![]()
חחח ברור שכל אחד יגיד לך את החוג שלו..
אחריי הכי מומלץ.. בתור בוגר אחריי (ופרוייקט אחריי לגבעתי)...
באחריי מתמקדים בכושר המנטלי שלך.. והכושר הפיזי הוא משני.. ומה שחשוב בצבא זה רק הראש! רק!
מכל הקבוצה שלי שנה שעברה.. כל מי שניגש לגיבוש עבר.. לא רק סיים... עבר!
עם תוצאות לא מתווכחים.. החלטה שלך...
נערך לאחרונה על ידי afikk; 20-11-2007 בשעה 18:31.
אם אתה הולך לחיל האוויר ולא להיות טייס או 669 או שלדג..
האימון הכי טוב זה לשבת בבית ולאכול במבה..