מישהו אמר שרונאלדיניו טוב בנגיחות הוא כמעט ולא נוגח ;| זה לדעתי :
1.רונאלדיניו
2.מסי
3.כ.רונאלדו
4.הנרי(הלוו שכחתם ממנו :\)
5.רוביניו
6.דויד ויאה
7.דרוגבה
|
|
אז הוא אומר...הוא יותר טוב מרונלדו..!
קאקה לא רק בישל את השער השני, הוא גם גרם לראשון הריי ממה אינזאגי כבש את הראשון מבעיטה חופשית של פירלו שמי ייצר אותה? קאקה, השתחרר ממסצ'ראנו ועשו עליו עבירה.
קאקה מוכיח את עצמו יותר מרונאלדו, ואת רונאלדיניו הוא עבר, כל התרגילים האלה חוץ מיופי ולפעמים גם עוזר לעבור שחקן או להטעות שחקן, זה לא גדול כמו לעשות מה שקאקה עושה, ברגע שרונאלדו או רונאלדיניו יהיו מנהיגים מובהקים בדיוק כמו שקאקה במילאן על המגרש אז תגיד לי שאחד מהם הוא יותר טוב, בכל מקרה קאקה יותר מהיר מרונאלדיניו וקצת פחות מרונאלדו אני חושב.
הטכניקה שלו מצוינת הוא לא משתמש בדריבלים אבל הוא עושה מה שהוא רוצה על המגרש.
מגיע לו כדור הזהב.
יהיה כיף!
רונאלדיניו השחקן הטוב ביותר באירופה וכנראה שגם בעולם.
אחר כך קאקא ורונאלדו.
ואחר כך מסי.
Puta los ches!
![]()
אם הוא השחקן הכי טוב גם באירופה וגם באירופה אז אין ספק שהוא הכי טוב בעולם...
בכל מקרה אם זה היה ככה אז fifapro ועוד 4 עיתוני ספורט לא היו מכתירים את קאקה לשחקן העונה הם היו יודעים מי השחקן הכי טוב...
בכל מקרה אתם נתקעים על העבר, שנה שעברה קאקה היה הכי טוב והשנה הוא לא יורד משום שחקן גדול באירופה.
הוא יזכה בכדור הזהב ובצדק כמו שאמרתי.
יהיה כיף!
הנה הרשימה שלי.
קאקא
כ.רונלאדו
ג'רארד
מסי
רוביניו
רונאלדיניו[שלא בכושר]
בין מסי לרוביניו לא ידעתי מי לפני אז שמתי את מסי אבל לפי דעתי הם שווים
ואזאקס צודק. רונאלדיניו סתם עושה דריבלים. קאקא שהוא עושה הוא את הדריבל במקום הנכון שאם הוא עובר את השחקן אז יש לו אפשרות להבקיע.
נערך לאחרונה על ידי skiper; 19-11-2007 בשעה 16:37.
קאקה.
רונלדו.
אריק קנטונה!
כי צורת החשיבה שלך לא נכונה...
קאקא נבחר לשחקן הכי טוב בעולם בעקבות ההצלחות שלו, מבחינת כדורגל
אם אתה שואל מי יותר טוב, אז הרוב יגידו רונאלדיניו בגלל היכולות שלו, יכולת
המחשבה שלו והגאוניות שלו.. זה כמו שאני יגיד לך ב2006 קנאברו נבחר לשחקן הטוב בעולם רק בגלל שאיטליה לקחה אליפות, שנה אח"כ נהיה גועל
נפש, נו אז מזה? או כיום אפשר לומר שקאקא לא מוביל את מילאן רחוק.. היא
במקום ה8 בליגה, הם מתים לקחת אליפות ועד היום כשקאקא היה, הם לא לקחו.. אבל הצד השני שהוא נתן להם ליגת אלופות.. בקיצור זה דיון שיכול להימשך שנים, לכל אחד יש את דעתו, וזה הכול..
TORRES אחי איך פאטו אני מת לראות אותו ראיתי סרטון שלו אבל זה בנוער אני מחכה עוד עוד חודש וחצי נראה אותו ואת רונאלדו וכמובן קאקא המלך משתפים פעולה ( ככה אני רוצה שתראה הליגה האיטלקית )
1. יובנטוס \ מילאן
2. יובנטוס \ מילאן
3. אינטר
4. רומא
5
6 לא אכפת
20 - לאציו אמן ירדו ליגה ועוד אוהד ימות להם שונהא אותם מקווה לראות מכות שאני נוסע 3 שבועות ו3 ימים אני מחכה דיי !! אמן המדרידלים יאכלו אותם
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 19-11-2007 בשעה 18:53.
Siete