קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 07-04-2010, 14:18
  2. [צפייה]טוב שמעו -אין לי מה להגיד ..זה שילוב אגדי
    על ידי קופיקו בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-11-2007, 18:51
  3. אוי מדינת ישראל... אוי...
    על ידי Fabio בפורום דיבורים
    תגובות: 72
    הודעה אחרונה: 18-01-2007, 21:37
  4. 20 דברים על מדינת ישראל :]
    על ידי De@n בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 20-11-2006, 19:05
  5. מדינת ישראל
    על ידי שאול בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-07-2006, 05:01
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 28

שמעו מה יש לגוי להגיד עלינו (על מדינת ישראל)

Exclamation שמעו מה יש לגוי להגיד עלינו (על מדינת ישראל)

אני באמת מעריך את הגוי הזה. הוא מאוד...דתי. הוא גדל במשפחה של מורמונים, והרגיש שזו לו הכנסיה האמיתית של ישו. הוא עבר בין הרבההה מאוד כתות, ולבסוף הגיע למסקנה שהיהדות היא ה"כנסיה האמיתית של ישו". היום הוא שומר שבע מצוות בני נוח ו'מטיף' לגויים.

זה מה שיש לו להגיד עלינו (מי שגר בישראל. לא אני ). מצטער, זה באנגלית. מי שרוצה אני יתרגם.
    http://youtube.com/watch?v=9-By7LR8s-0

כל דעביד רחמנא לטב עביד
    בְּקַדְמִין בְּרָא יְיָ יָת אֲנָשָׁא...כְעַן בָּרֵי אֲנָשָׁא יָת אֱלָהָא

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    נובזי
    לייקים
    0
    נקודות
    597
    משפט מחץ
    Your mom's a homo and your dad's a lesbian O_o

אז בעצם כל הנאום הארוך הזה רק כדי להגיד שאנחנו, הישראלים, צריכים לנסות להיות יותר יהודים ופחות לנסות לחקות את האמריקנים? אפשר היה להגיד את אותו הדבר בחצי דקה בלי כל השטויות מסביב, שלא להרבה אנשים יהיה אכפת מהן בכל מקרה.

אני אגיד לך גם את דעתי, למה הרבה ישראלים (ואני ביניהם), היו יותר משמחים לעבור הרחק מהמדינה המסריחה הזו, שלא משנה לאן תלך בה, כל מה שתראה זו שחיטות- בממשלה, ברשויות השונות ובעצם בכל מקום. אף אחד לא אמר שלארה"ב אין את החרא שלה, פשוט בישראל המצב הרבה פחות טוב.

והתייחסות לדבר מסויים שכתבת שם, אותי אתה לא תראה 'זועק' למשהו שלא קיים (aka אלוהים) לישועה.
    אישית אני תמיד אשאר אתאיסט, לא משנה כמה שטויות של אנשים כמוהו אני אשמע, אלה רק שטויות.
    עולם מלא אתאיסטים היה יכול להיות עולם מצויין לגור בו, בלי כל השטויות של הדתות השונות.
    Everybody needs somebody,
    You're not the only one...

נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.

מה אתה משתמש במושג ~גוי~ מזה אנחנו מהתנך או משהו?תסביר?מה זאת פשר ההתנהגות הברברית הזאת?

ציטוט נכתב במקור על ידי n00bzZ צפיה בהודעה
    אז בעצם כל הנאום הארוך הזה רק כדי להגיד שאנחנו, הישראלים, צריכים לנסות להיות יותר יהודים ופחות לנסות לחקות את האמריקנים? אפשר היה להגיד את אותו הדבר בחצי דקה בלי כל השטויות מסביב, שלא להרבה אנשים יהיה אכפת מהן בכל מקרה.

אני אגיד לך גם את דעתי, למה הרבה ישראלים (ואני ביניהם), היו יותר משמחים לעבור הרחק מהמדינה המסריחה הזו, שלא משנה לאן תלך בה, כל מה שתראה זו שחיטות- בממשלה, ברשויות השונות ובעצם בכל מקום. אף אחד לא אמר שלארה"ב אין את החרא שלה, פשוט בישראל המצב הרבה פחות טוב.

והתייחסות לדבר מסויים שכתבת שם, אותי אתה לא תראה 'זועק' למשהו שלא קיים (aka אלוהים) לישועה.
    אישית אני תמיד אשאר אתאיסט, לא משנה כמה שטויות של אנשים כמוהו אני אשמע, אלה רק שטויות.
    עולם מלא אתאיסטים היה יכול להיות עולם מצויין לגור בו, בלי כל השטויות של הדתות השונות.
    זה בדיוק העניין. מדינת בהסטוריה לא היתה קיימת בשביל אתאיסטים. זו היתה ארץ בשביל אנשים קדושים, ששומרים על מצוות טהרה ויודעים בדיוק בשביל מה הם עומלים וחיים.
    אם אתה לא קשור לארץ, שונא את המדינה והאנשים בה(?), מה אתה עושה שם? טוס לאנגליה, לגרמניה, לאיטליה.

כמו שכתבתי שם, גם אני לא ראיתי מה הולך בארץ עד שהגעתי לארה"ב. מפה אתה רואה את התמונה הגדולה ולא נגוע בחברה.

אבל כמו שהפתגם הישראלי המומצא אומר "איש איש באמונתו יחיה..." חחח ונראה מה יהיה...

כל דעביד רחמנא לטב עביד

אגב, עדין לא שמעתי תשובה אחת מאתאיסט:
    אם תהיה לכם ממשלה, על איזה דוגמה (dogma), מערכת אתיקה, מוסר, תיבנו אותה?
    אם אין בורא לעולם, כל הדרכים כשרות. אין מושג של "טוב" או "רע". 'טוב' זה מה שריצ'ארד דוקינס או כריסטופר היטצ'נס מחליטים שטוב (ולפי קורות החיים שלהם...תתכונן לממשלה שתתרסק).
    לכל דת יש לפחות ערכים. מה יש לאתאיסטים? הספגטי המעופף? זה אפילו לא מצחיק אף אחד =\
    נערך לאחרונה על ידי جܧٹξლąი; 22-11-2007 בשעה 01:06.

כל דעביד רחמנא לטב עביד

משתמש משקיע
    שם פרטי
    נובזי
    לייקים
    0
    נקודות
    597
    משפט מחץ

מה אני עושה פה?
    תאמין לי שבהזדמנות הראשונה שתהיה לי אני עוזב ולא מסתכל אחורה. כרגע אין לי ממש ברירה, כמו שלא הייתה לי ברירה כשההורים שלי הגיעו לכאן והייתי אז בן 5.
    בוא תסביר לי בדיוק מה אתה רואה עכשיו שלא ראית לפני.

לתגובה השנייה, ערכי הדמוקרטיה אולי?
    נערך לאחרונה על ידי n00bzZ; 22-11-2007 בשעה 01:08.

בוא תסביר לי בדיוק מה אתה רואה עכשיו שלא ראית לפני.
    לא 'מסבירים' דברים כאלה בפורום בכמה מילים. סע לגרמניה, תחטוף כמה פליקים מניאו-נאצים (לא שאני חטפתי) ותבין מה זה "יהודי". זה בדם שלך. אבות אבותיך נשבעו בחייהם ואין דרך חזרה.
    אבל לא זה העניין. כשיהיה לך קשה, לא אכפת לי כמה אתה כופר, אתה תדע בדיוק למי לצעוק ולזעוק.
    האי-ודאות הזאת פשוט הורגת. איזו מדינה זאת ישראל? ממשלתית? ממלכתית? דתית? על סמך מה בנו אותה? על איזה ערכים?
    תראה את הקהילה התימנית שחזרה לארץ אחרי 2,500 שנים של גלות, ואיך קבלו אותם? גזענות, טענו שהם לא יהודים וכו'. לא זה המקום להשליך אצבע מאשימה, אבל פשוט צריך לקבוע אחת ולתמיד - "מי אנחנו?!"

כל מה שאני אומר, זה שעם ישראל צריך להיות מאוחד.

כל דעביד רחמנא לטב עביד

משתמש משקיע
    שם פרטי
    נובזי
    לייקים
    0
    נקודות
    597
    משפט מחץ

אז שעם ישראל יהיה מאוחד, מה אני קשור פה בדיוק?
    הבעייה עם הישראלים היא האדישות. לאנשים פה פשוט לא אכפת ממה שבאמת הולך במדינה הזאת (לפחות לרובם), אז למה שינסו לשנות משהו?
    על אילו ערכים ישראל מבוססת? כנראה שדמוקרטיה. כמובן שבהקמתה החרדים היו פשוט חייבים להתערב. זו גם אחת הסיבות שבישראל אין חוקה פורמאלית.
    בכל מקרה, אין לי כוח לויכוחים על דתות וכל השטויות מסביב, כל מה שתגיד כבר שמעתי לפני.
    ותאמין לי שלא משנה לאיזה מצב אני אישית או המדינה הזאת תגיע, אני לא אתחיל פתאום להאמין שקיים משהו 'מעבר'.
    ודבר נוסף ואחרון, אם לדעתך ישראל צריכה להיות "מאוחדת", מה פתאום אתה לא נמצא פה?
    נוח לדבר כשאתה לא נמצא פה, נכון?
    כמובן שאם היית חוזר לפה ורואה את האדישות של הישראלים למה שהולך פה, היית גם מוותר על האידיאולוגיה שלך בסופו של דבר, הרי שלא יהיה דבר כזה "עם ישראל מאוחד".

ציטוט נכתב במקור על ידי KnockAr0und-Guy צפיה בהודעה
    לא 'מסבירים' דברים כאלה בפורום בכמה מילים. סע לגרמניה, תחטוף כמה פליקים מניאו-נאצים (לא שאני חטפתי) ותבין מה זה "יהודי". זה בדם שלך. אבות אבותיך נשבעו בחייהם ואין דרך חזרה.
    אבל לא זה העניין. כשיהיה לך קשה, לא אכפת לי כמה אתה כופר, אתה תדע בדיוק למי לצעוק ולזעוק.
    האי-ודאות הזאת פשוט הורגת. איזו מדינה זאת ישראל? ממשלתית? ממלכתית? דתית? על סמך מה בנו אותה? על איזה ערכים?
    תראה את הקהילה התימנית שחזרה לארץ אחרי 2,500 שנים של גלות, ואיך קבלו אותם? גזענות, טענו שהם לא יהודים וכו'. לא זה המקום להשליך אצבע מאשימה, אבל פשוט צריך לקבוע אחת ולתמיד - "מי אנחנו?!"

כל מה שאני אומר, זה שעם ישראל צריך להיות מאוחד.
    אני מיכאל,מי אתה?

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

אז שעם ישראל יהיה מאוחד, מה אני קשור פה בדיוק?
    הבעייה עם הישראלים היא האדישות. לאנשים פה פשוט לא אכפת ממה שבאמת הולך במדינה הזאת (לפחות לרובם), אז למה שינסו לשנות משהו?
    על אילו ערכים ישראל מבוססת? כנראה שדמוקרטיה. כמובן שבהקמתה החרדים היו פשוט חייבים להתערב. זו גם אחת הסיבות שבישראל אין חוקה פורמאלית.
    בכל מקרה, אין לי כוח לויכוחים על דתות וכל השטויות מסביב, כל מה שתגיד כבר שמעתי לפני.
    ותאמין לי שלא משנה לאיזה מצב אני אישית או המדינה הזאת תגיע, אני לא אתחיל פתאום להאמין שקיים משהו 'מעבר'.
    ודבר נוסף ואחרון, אם לדעתך ישראל צריכה להיות "מאוחדת", מה פתאום אתה לא נמצא פה?
    נוח לדבר כשאתה לא נמצא פה, נכון?
    כמובן שאם היית חוזר לפה ורואה את האדישות של הישראלים למה שהולך פה, היית גם מוותר על האידיאולוגיה שלך בסופו של דבר, הרי שלא יהיה דבר כזה "עם ישראל מאוחד".
    נכון.. לא יהיה עם מאוחד כפי שלא תהיה מדינה פלסטינאית.. הכול בגדר של
    חלום.. המדינה שלו מורכבת משחיתות, ממשלה, ציונות, דת, עדות שונות, בקיצור דמוקרטיה.. הבעיה שאין לו רה"מ שקם ויחליט בעצמו לאן לקחת את הדמוקרטיה.. אין אף גבר עם ביצים שיחליט, טוב זהו, אני הולך עם קו של
    מדינה יהודית ללא ערבים, כולם מתגייסים לצה"ל כולל הדתיים למיניהם, וכ'ו
    וכ'ו.. וזה גם לא יהיה.. אז חיים ככה.. חיים את ההווה, חיים את מה שיש היום..
    מי שרוצה ללכת לארה"ב או לא משנה לאן, שילך, לא יעזור לו בחיים.. גם שמה
    יש שחיתות, גם שמה יש מלחמות, גם שמה אנשים נהרגים מדי יום, גם שמה המצב הכלכלי לא משהו, אצלם יש אותם דברים כמו פה.. רק ברמה יותר גבוהה, ולמה? הכול מתחיל בכסף ונגמר בכסף.. אם למדינת ישראל היה כסף, הכול היה אחרת.. ברגע שאין, והכול הולך על שטויות כמו לתת דלק לעזה, כמו לתת חשמל לעזה, כמו לתת לבדואים קצבה על 20 ילדים, כנ"ל דתיים, ולתת ולתת ולתת.. כשילמדו לא לתת על השטויות, ולהתחיל לטפל בעניינים יותר רציניים, אז המדינה תוכל לחשוב קצת יותר טוב, אבל הרי ידוע שזה אבוד מראש.. מה שנותר, זה לאחל בהצלחה בהמשך..

בלהבלה
    נחמד מאוד
    קרא את חוקי החתימות.לא רוצה לקרוא חח סתם
    חברתו מעניקה 15 מגה חינם
    יש בורא

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

גאולה קרובה בדרך הקשה :| חבל.

מי שרוצה הזמנה ללוקרז PME

משתמש מכור האוואטר של shay4578
    שם פרטי
    שי
    לייקים
    0
    נקודות
    4
    משפט מחץ
    לא הרבה מוכנים להגיד שלום להכל וללכת להילחם עבורו

ציטוט נכתב במקור על ידי Desire צפיה בהודעה
    נכון.. לא יהיה עם מאוחד כפי שלא תהיה מדינה פלסטינאית.. הכול בגדר של
    חלום.. המדינה שלו מורכבת משחיתות, ממשלה, ציונות, דת, עדות שונות, בקיצור דמוקרטיה.. הבעיה שאין לו רה"מ שקם ויחליט בעצמו לאן לקחת את הדמוקרטיה.. אין אף גבר עם ביצים שיחליט, טוב זהו, אני הולך עם קו של
    מדינה יהודית ללא ערבים, כולם מתגייסים לצה"ל כולל הדתיים למיניהם, וכ'ו
    וכ'ו.. וזה גם לא יהיה.. אז חיים ככה.. חיים את ההווה, חיים את מה שיש היום..
    מי שרוצה ללכת לארה"ב או לא משנה לאן, שילך, לא יעזור לו בחיים.. גם שמה
    יש שחיתות, גם שמה יש מלחמות, גם שמה אנשים נהרגים מדי יום, גם שמה המצב הכלכלי לא משהו, אצלם יש אותם דברים כמו פה.. רק ברמה יותר גבוהה, ולמה? הכול מתחיל בכסף ונגמר בכסף.. אם למדינת ישראל היה כסף, הכול היה אחרת.. ברגע שאין, והכול הולך על שטויות כמו לתת דלק לעזה, כמו לתת חשמל לעזה, כמו לתת לבדואים קצבה על 20 ילדים, כנ"ל דתיים, ולתת ולתת ולתת.. כשילמדו לא לתת על השטויות, ולהתחיל לטפל בעניינים יותר רציניים, אז המדינה תוכל לחשוב קצת יותר טוב, אבל הרי ידוע שזה אבוד מראש.. מה שנותר, זה לאחל בהצלחה בהמשך..
    עצוב אבל נכון.
    ועוד יותר עצוב שאנחנו פה נוער שכותב בפורומים ואנחנו מבינים את זה אז למה שכל שאר העולם לא יקלוט?
    ובקשר לעניין הדת, הרי שהיא מבוססת על ערכים וחוקי דרך חיים. היא איננה כופה את עצמה על אף אחד אלא רק בנויה במטרה לעזור לאלו שאינם כמונו וקשה להם להבדיל בין טוב ורע ובין מה שאסור למה שמותר.
    לנו זה נראה דבילי מרוב שזה הגיוני אבל תראו בעצמיכם איך אנשים חסרי אמונה חיים מצויין אבל אנשים חסרי ערכים מתים מהר על שטויות ולוקחים איתם גם אחרים ואף אחד לא עושה את החיבור!
    אלו הערכים שאמיתיים! הדת היא סיפור מעשיות יפה שעוזר לנו לזכור אותם אבל הערכים הם מה שחשוב!
    לא משנה כמה ניצלו את הדת לרעה, בנו עליה הר שלם של תימרוני כוח ושליטה למטרות אנוכיות וניצלו את תמימות האנשים שמאמינים בה, אני תמיד אאמין בערכים!
    בדתות הקיימות אני כבר מזמן לא מאמין.
    הן כיסוי זהב שוטים על היהלום של ערכים ודרך חיים נכונה.
    אני קורא בקול עכשיו לכל מי שקורא את זה שלא להאמין בצורה עיוורת בשום דת!
    מנצלים אתכם!
    הדת האמיתית אינה נקראת דת, אלא דרך חיים והדרך הזו היא דרך של ערכים נכונים כמו ואהבת לרעך כמוך ואל תירצח וכו'...
    האיסלאם הוא מקור נהדר להדגים שימוש לרעה בתמימות של אנשים שרק מנסים לחיות לפי דרך חיים, שהובטח להם שאחרים שעברו אותה, חיו חיים טובים.
    אל תהיו כמו המוסלמים! לא משנה כמה עמוק אתם מאמינים ביהדות!

ציטוט נכתב במקור על ידי shay4578 צפיה בהודעה
    עצוב אבל נכון.
    ועוד יותר עצוב שאנחנו פה נוער שכותב בפורומים ואנחנו מבינים את זה אז למה שכל שאר העולם לא יקלוט?
    ובקשר לעניין הדת, הרי שהיא מבוססת על ערכים וחוקי דרך חיים. היא איננה כופה את עצמה על אף אחד אלא רק בנויה במטרה לעזור לאלו שאינם כמונו וקשה להם להבדיל בין טוב ורע ובין מה שאסור למה שמותר.
    לנו זה נראה דבילי מרוב שזה הגיוני אבל תראו בעצמיכם איך אנשים חסרי אמונה חיים מצויין אבל אנשים חסרי ערכים מתים מהר על שטויות ולוקחים איתם גם אחרים ואף אחד לא עושה את החיבור!
    אלו הערכים שאמיתיים! הדת היא סיפור מעשיות יפה שעוזר לנו לזכור אותם אבל הערכים הם מה שחשוב!
    לא משנה כמה ניצלו את הדת לרעה, בנו עליה הר שלם של תימרוני כוח ושליטה למטרות אנוכיות וניצלו את תמימות האנשים שמאמינים בה, אני תמיד אאמין בערכים!
    בדתות הקיימות אני כבר מזמן לא מאמין.
    הן כיסוי זהב שוטים על היהלום של ערכים ודרך חיים נכונה.
    מנצלים אתכם!
    הדת האמיתית אינה נקראת דת, אלא דרך חיים והדרך הזו היא דרך של ערכים נכונים כמו ואהבת לרעך כמוך ואל תירצח וכו'...
    האיסלאם הוא מקור נהדר להדגים שימוש לרעה בתמימות של אנשים שרק מנסים לחיות לפי דרך חיים, שהובטח להם שאחרים שעברו אותה, חיו חיים טובים.
    אל תהיו כמו המוסלמים! לא משנה כמה עמוק אתם מאמינים ביהדות!
    התלבטתי אם להגיב, אבל היו כמה נקודות שרציתי לגעת בהן.

אני קורא את המילים שלך ושואל את עצמי "על מי אתה עובד?". אין כזה דבר "דת לא נכונה אבל דרך חיים נכונה". או שהכל נכון, או שהכל לא נכון.
    גם על היהדות אתה יכול להגיד שהיא לא בגדר "דת" אלא דרך חיים, שמובילה לקדושה. כל המצוות מטרתן לקרב אותך אל הבורא, וזה אומר שיהיו לך אותן תכונות כמו לבורא - רחמן, צדיק, ישר, נאמן, אהוב, חביב, נחמד, נעים וכו'.

מנצלים אתכם!
    אני מסכים איתך. אם אנשים יתחילו להטיל ספק באמונתם - הרבה אמונות "טפלות" ייעלמו ורק העיקר ישאר, אבל זה מאוד קשה, כי אנשים קשורים בהרבה דברים כמו חברה, משפחה וכו'. אבל אין זה נכון להצהיר "מנצלים אתכם". מי מנצל אותך ביהדות? תראה לי מקרה אחד בכל ההיסטוריה ארוכת הטווח שלנו שהמנהיגים שלנו ניצלו אותנו (חוץ מהמלכים שחטאו). נראה אותך. אין זה כמו הנצרות והאסלם שקראו ל"מלחמות קודש" בשביל מעמד, כסף, שליטה וכו'. אם "סיפור המעשיות" (שאבותיך מסרו נפש בכדי לשמרם) נכונות, אז אפילו המלכים כבשו שטחים בכדי שלך יהיה טוב ונוח.

זו בדיוק מטרת האשכול. להראות שיש פילוג בעם, וזו הסיבה שלעולם לא יהיה 'שלום' אמיתי במצב כזה. קשה לי להאמין שלא אכפת לכם. כן, לי קל לדבר כי אני לא נמצא בארץ, אבל זו בדיוק הסיבה שאני לא בארץ.

סתכלו פעם במפה אוכלוסית ותראו איפה ישראל בדיוק בין כל העמים המוסלמים עם יד שמוטה להכחיד אותנו. קסאמים נופלים כל יום וכל יום יש ניסים גלויים. אני כל שבוע מדבר עם דוד שלי משדרות, ודוגמא מהשבוע שעבר - קסאם נפל על אוטו, האוטו נשרף אבל ספר התורה שהיה בתוכו לא נפגם לא במעט.
    זה נקרא "השגחה עליונה", ועד שאתה לא תפגע (חס וחלילה, אני לא מאחל לך) לא תבין באמת.
    נערך לאחרונה על ידי جܧٹξლąი; 22-11-2007 בשעה 05:03.

כל דעביד רחמנא לטב עביד

מורחקים
    שם פרטי
    רז
    לייקים
    0
    נקודות
    -20
    משפט מחץ
    פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה להגיד תגיד פתגם סיני ע

מזתומרת?!
    כאילו ישראל זה דת של ישו?!XD
    איזה אידיוט!

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,796 | הודעות: 8,173,383 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect