יאללה שיביאו את מוריניו אולי הוא ירצה
יאללה שיביאו את מוריניו אולי הוא ירצה
|
|
שכחתי לציין את הנקודה הזאת, וסקיילנסר צודק ב100%.
אנגליה ללא בקהאם = גועל נפש.. כאילו מה אתם דבעים.. תלויים בשחקן אחד..
כמה אפשר.. הוא בעצמו כבר אין לו כוח.. הם כל כך תלויים בו והיום ראינו את זה לעומקק!!!
סטיבי ג'י, ולאמפרד שנחשבים למנהיגים בקבוצות שלהם, בנבחרת הם כל כך גרועים שאי אפשר
לתאר ובלי בקהאם הם לא שווים שקל.. זה מדהים.. מאמן הבא של אנגליה, אכן כן, מוריניו, ללא ספק
המועמד הבכיר והטוב ביותר שיכול לבוא אליהם
מוריניו לאנגליה באמת יהיה טוב אימן באנגליה 3 שנים וקצת מכיר טוב את השטח , להביא ! יכול לקחת אותם רחוק במונדיאל
Siete
חבר'ה עזבו אתכם ספרד לוזרים או כל נבחרת אחת לוזרים
מצאנו היום את הלוזרים האמיתים-אנגליה! איך הם הצליחו להשמיט את זה זה פשוט מדהים חח
I LOVE INTER
אנגליה גרועים..מקלארן כבר היה צריך לעשות את החילופים אחרי השער השני ולא לחכות למחצית..גרין היה יכול לפתוח במקום קארסון בשער
,לסקוט,ג'ארארד,לאמפרד וכמעט כל השחקנים בנבחרת מעולים בקבוצות שלהם אבל בנבחרת הם פשוט חושך.
לסקוט איך שהוא בסדר בשביל מה קרסון שמע היה מזג אוויר מסריח וזה קוררה לכל שוער אבל עכשיו ? מה מקלרן ניסה להוכיח פה ? הוא אפס עולה לי עם בארי לשחק הייתי מעלה צעירים מביא מצדי את וולקוט במקום רוני או אואן , בסדר אין מה לעשות הם תבושות שלהם עשו
Siete
די כבר להגיד שספרד לוזרים. הם עשו מה שהיו צריכים לעשות והעלו את ישראל לדרג שני חחח
לגבי אנגליה וישראל. תפסיקו להגיד שישראל עשתה משו בשביל אנגליה עם הניצחון על הרוסים כי ישראל לא עשתה את זה בשביל אף אחד. ישראל נעלתה למשחק שכלום לא מעניין אותה והיא רוצה לנצח בלי קשר לאנגליה.
עם כל הכבוד לניצחון על רוסיה, הנבחרת שלנו היא נבחרת של אפסים לעומת אנגליה אז די לדבר על אנגליה. קודם בואו נראה איך הנבחרת שלנו נראית.
פשוט מגיע להם, כדורגל מגעיל, יכולת שתבייש אב בית בבית ספר מצרי והמצד גם לוזריות.
לא היה מגיע לה לעלות ואני שמח שהם לא עלו, כמו שאומרים, לא צריך נבחרות חלשות ביורו.
יהיה כיף!