קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 07-04-2010, 14:18
  2. [צפייה]טוב שמעו -אין לי מה להגיד ..זה שילוב אגדי
    על ידי קופיקו בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-11-2007, 18:51
  3. אוי מדינת ישראל... אוי...
    על ידי Fabio בפורום דיבורים
    תגובות: 72
    הודעה אחרונה: 18-01-2007, 21:37
  4. 20 דברים על מדינת ישראל :]
    על ידי De@n בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 20-11-2006, 19:05
  5. מדינת ישראל
    על ידי שאול בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-07-2006, 05:01
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 28 מתוך 28

שמעו מה יש לגוי להגיד עלינו (על מדינת ישראל) - עמוד 2

EriK
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי KnockAr0und-Guy צפיה בהודעה
    זה בדיוק העניין. מדינת בהסטוריה לא היתה קיימת בשביל אתאיסטים. זו היתה ארץ בשביל אנשים קדושים, ששומרים על מצוות טהרה ויודעים בדיוק בשביל מה הם עומלים וחיים.
    אם אתה לא קשור לארץ, שונא את המדינה והאנשים בה(?), מה אתה עושה שם? טוס לאנגליה, לגרמניה, לאיטליה.

כמו שכתבתי שם, גם אני לא ראיתי מה הולך בארץ עד שהגעתי לארה"ב. מפה אתה רואה את התמונה הגדולה ולא נגוע בחברה.

אבל כמו שהפתגם הישראלי המומצא אומר "איש איש באמונתו יחיה..." חחח ונראה מה יהיה...
    אוקיי אז בוא ואסביר לך מה אנחנו עושים
    האמת, רוסים, מרוקאים, רומנים כורדים תימנים וכל השאר
    כולם בסופו של דבר יהודים, נכון? נכון
    יופי, כשכולם עלו ארצה מה אמרו להם?
    שבארץ הכל טוב ויפה, יש פה אחלה חיים הכל פה דבש
    למה שיהודי לא יעלה לארץ שלו?
    אבל, כשמגיעים לכאן מבינים שלא הכל כמו שאומרים
    כמו שנובז אמר המדינה הזאת מדורדרת, אבל ממש
    ואם אתה תגיד לכל ישראלי שלא רוצה להיות כאן ללכת והוא ילך, אתה תשאר עם רוב ערבי
    אף אחד לא אמר ששונאים את המדינה ואת האנשים בה, בכלל לא
    אבל עובדה שהמדינה הזאת ממש מדורדרת ורק ממשיכה לדרדר, ואין פה ויכוח בכלל

בקשר לעניין האלוהים,
    לפני כמה ימים, אני מניח שגם אתה ראית, שהמציאו [?] את הדת החדשה הזאת עם הפסטה והכדורי בשר
    זה נשמע דפוק והכל אבל אם לחשוב על זה בהגיון, זה בדיוק אותו דבר כמו הסיפור עם אלוהים
    מישהו ראה את אלוהים? ואל תגיד לי "כן האנשים מתקופת התנ'ך" תעשה לי טובה :\
    אתה מכיר אנשים מתקופת התנ"ך? כי אם כן אשמח שתכיר לי אותם
    אמנם יש בתנ"ך את הקטע הזה של העתיד או איך שלא קוראים לזה [נו מגדלי התאומים שהיה כתוב בתנ"ך שהם יפלו וכל זה] אבל בתכלס אף אחד לא באמת יודע אם זה לא עוד צירוף מקרים

עוד דבר שאני כבר בפעם המליון נראה לי כותב פה בפורום
    בקשר ל"בורא עולם"
    תחשבו בהגיון, רק קצת הגיון ואתם תבינו עד כמה שכולכם טועים [ולא רק כולכם, בכלל כולם] אלוהים - בורא עולם - זו המצאה של האנשים
    בן אדם חייב לחיות באמונה כלשהי במשהו
    שימו לב שהיוונים האמינו במיתולוגיה היוונית והוכח באופן מדעי שזה לא נכון
    אבל עובדה שהם האמינו, ולמה? הסבר פשוט - הם חייבים להאמין במשהו.
    בורא עולם? וואו אני לא מאמין שאני שוב פעם כותב את זה בפורום - הוכח באופן מדעי ואני חוזר הוכח! שהעולם, וכל שאר כוכבי הלכת נוצרים כתוצאה מהצתברות של חולות ואבנים. מאיפה החולות והאבנים? מכוכבי לכת אחרים שהתפוצצו
    זה הוכח באופן מדעי, מדענים עוקבים אחרי זה

חשוב לי שתבין כמה דברים, אני לא אומר לך לא להאמין באלוהים
    כמו שאתה בעצמך אמרת שכל איש באמונתו יחיה
    זכותך להאמין במה שבא לך ולמה שבא לך
    פשוט לדעתי, כל הקטע הזה זה "לשקר לאנשים בעיניים"
    זה בטבע של הבן אדם להאמין ללא נודע וזה בסדר גמור
    אבל מה לעשות שיש אנשים שבוחרים להאמין לעובדות וחושבים טיפה בהגיון
    וחבל שאתה מתווכח, אתה פשוט לא מבין עד כמה shay4578 צודק

בקיצור, אני אתאיסט ומעדיף להשאר כזה לפחות עד שמישהו יביא הוכחה באמת הגיונית לקיומו של אלוהים
    נערך לאחרונה על ידי fffff; 22-11-2007 בשעה 09:13.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של liScO0pss
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    0
    נקודות
    70

לא הבנתי כלון!!

See a person like me smoke weed till i hallucinate

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי KnockAr0und-Guy צפיה בהודעה
    התלבטתי אם להגיב, אבל היו כמה נקודות שרציתי לגעת בהן.

אני קורא את המילים שלך ושואל את עצמי "על מי אתה עובד?". אין כזה דבר "דת לא נכונה אבל דרך חיים נכונה". או שהכל נכון, או שהכל לא נכון.
    גם על היהדות אתה יכול להגיד שהיא לא בגדר "דת" אלא דרך חיים, שמובילה לקדושה. כל המצוות מטרתן לקרב אותך אל הבורא, וזה אומר שיהיו לך אותן תכונות כמו לבורא - רחמן, צדיק, ישר, נאמן, אהוב, חביב, נחמד, נעים וכו'.

אני מסכים איתך. אם אנשים יתחילו להטיל ספק באמונתם - הרבה אמונות "טפלות" ייעלמו ורק העיקר ישאר, אבל זה מאוד קשה, כי אנשים קשורים בהרבה דברים כמו חברה, משפחה וכו'. אבל אין זה נכון להצהיר "מנצלים אתכם". מי מנצל אותך ביהדות? תראה לי מקרה אחד בכל ההיסטוריה ארוכת הטווח שלנו שהמנהיגים שלנו ניצלו אותנו (חוץ מהמלכים שחטאו). נראה אותך. אין זה כמו הנצרות והאסלם שקראו ל"מלחמות קודש" בשביל מעמד, כסף, שליטה וכו'. אם "סיפור המעשיות" (שאבותיך מסרו נפש בכדי לשמרם) נכונות, אז אפילו המלכים כבשו שטחים בכדי שלך יהיה טוב ונוח.

זו בדיוק מטרת האשכול. להראות שיש פילוג בעם, וזו הסיבה שלעולם לא יהיה 'שלום' אמיתי במצב כזה. קשה לי להאמין שלא אכפת לכם. כן, לי קל לדבר כי אני לא נמצא בארץ, אבל זו בדיוק הסיבה שאני לא בארץ.

סתכלו פעם במפה אוכלוסית ותראו איפה ישראל בדיוק בין כל העמים המוסלמים עם יד שמוטה להכחיד אותנו. קסאמים נופלים כל יום וכל יום יש ניסים גלויים. אני כל שבוע מדבר עם דוד שלי משדרות, ודוגמא מהשבוע שעבר - קסאם נפל על אוטו, האוטו נשרף אבל ספר התורה שהיה בתוכו לא נפגם לא במעט.
    זה נקרא "השגחה עליונה", ועד שאתה לא תפגע (חס וחלילה, אני לא מאחל לך) לא תבין באמת.
    יש לי משו להוסיף על זה סתם רציתי לחזק אולי כמה אנשים,
    היה על זה כתבה בעיתון, היה איזה משפחה משדרות שנסעו להתארח בבני ברק, בגלל שהיו בזמן הזה הרבה קאסמים שנפלו, בקיצור הם היו הולכים גם לשיעורי תורה פעמיים בשבוע בזמן הזה, טוב יום אחד לאחר שיעור מסויים שהם הלכו האבא והבן, הבן רצה לחזור לבית כי הוא אמר שהוא משתעמם וכל מיני סיבות נוספות ושהוא מעדיף להיות בבית , טוב בקיצור אותו יום שהם רצו לחזור, האבא ידע שמסוכן עדיין ולא רצה, אז הוא התקשר לרב של שדרות כדי שישכנע את הבן שלו להישאר, טוב הרב דיבר איתו וזה בסוף שיכנע אותו להישאר, באותו יום שהם היו אמורים לחזור, טוב אותו לילה נפל קאסם בבית שלהם בתוך החדר של הילד, צמרמורת קיבלתי פעםראשונה ששמעתי את זה חח, איזה השגחה פרטית ישתבח הבורא
    סתם לא קשור כ"כ לדיון אבל רציתי לשתף כי הוא העלה פה בקשר לשדרות.

ובוא אני יביא לך משו פשוט ERIK, תבין שלא הרבנים מחזירים בתשובה לא, הכוונה מחזירה בתשובה, ההתעוררות של הבנאדם שהחליט יום אחד שיש בו ריקנות זה מה שמחזיר אותו בתשובה, השיעורי חיזוק, וההרצאות הם רק חיזוק, לתשובה האמיתית שנבחרת ע"י האדם. אולי פעם אחת תרגישו את זה ואז תבינו.
    נערך לאחרונה על ידי OzAvi; 22-11-2007 בשעה 09:38.

מי שרוצה הזמנה ללוקרז PME

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ציטוט נכתב במקור על ידי EriK צפיה בהודעה
    אוקיי אז בוא ואסביר לך מה אנחנו עושים
    האמת, רוסים, מרוקאים, רומנים כורדים תימנים וכל השאר
    כולם בסופו של דבר יהודים, נכון? נכון
    יופי, כשכולם עלו ארצה מה אמרו להם?
    שבארץ הכל טוב ויפה, יש פה אחלה חיים הכל פה דבש
    למה שיהודי לא יעלה לארץ שלו?
    אבל, כשמגיעים לכאן מבינים שלא הכל כמו שאומרים
    כמו שנובז אמר המדינה הזאת מדורדרת, אבל ממש
    ואם אתה תגיד לכל ישראלי שלא רוצה להיות כאן ללכת והוא ילך, אתה תשאר עם רוב ערבי
    אף אחד לא אמר ששונאים את המדינה ואת האנשים בה, בכלל לא
    אבל עובדה שהמדינה הזאת ממש מדורדרת ורק ממשיכה לדרדר, ואין פה ויכוח בכלל

בקשר לעניין האלוהים,
    לפני כמה ימים, אני מניח שגם אתה ראית, שהמציאו [?] את הדת החדשה הזאת עם הפסטה והכדורי בשר
    זה נשמע דפוק והכל אבל אם לחשוב על זה בהגיון, זה בדיוק אותו דבר כמו הסיפור עם אלוהים
    מישהו ראה את אלוהים? ואל תגיד לי "כן האנשים מתקופת התנ'ך" תעשה לי טובה :\
    אתה מכיר אנשים מתקופת התנ"ך? כי אם כן אשמח שתכיר לי אותם
    אמנם יש בתנ"ך את הקטע הזה של העתיד או איך שלא קוראים לזה [נו מגדלי התאומים שהיה כתוב בתנ"ך שהם יפלו וכל זה] אבל בתכלס אף אחד לא באמת יודע אם זה לא עוד צירוף מקרים

עוד דבר שאני כבר בפעם המליון נראה לי כותב פה בפורום
    בקשר ל"בורא עולם"
    תחשבו בהגיון, רק קצת הגיון ואתם תבינו עד כמה שכולכם טועים [ולא רק כולכם, בכלל כולם] אלוהים - בורא עולם - זו המצאה של האנשים
    בן אדם חייב לחיות באמונה כלשהי במשהו
    שימו לב שהיוונים האמינו במיתולוגיה היוונית והוכח באופן מדעי שזה לא נכון
    אבל עובדה שהם האמינו, ולמה? הסבר פשוט - הם חייבים להאמין במשהו.
    בורא עולם? וואו אני לא מאמין שאני שוב פעם כותב את זה בפורום - הוכח באופן מדעי ואני חוזר הוכח! שהעולם, וכל שאר כוכבי הלכת נוצרים כתוצאה מהצתברות של חולות ואבנים. מאיפה החולות והאבנים? מכוכבי לכת אחרים שהתפוצצו
    זה הוכח באופן מדעי, מדענים עוקבים אחרי זה

חשוב לי שתבין כמה דברים, אני לא אומר לך לא להאמין באלוהים
    כמו שאתה בעצמך אמרת שכל איש באמונתו יחיה
    זכותך להאמין במה שבא לך ולמה שבא לך
    פשוט לדעתי, כל הקטע הזה זה "לשקר לאנשים בעיניים"
    זה בטבע של הבן אדם להאמין ללא נודע וזה בסדר גמור
    אבל מה לעשות שיש אנשים שבוחרים להאמין לעובדות וחושבים טיפה בהגיון
    וחבל שאתה מתווכח, אתה פשוט לא מבין עד כמה shay4578 צודק

בקיצור, אני אתאיסט ומעדיף להשאר כזה לפחות עד שמישהו יביא הוכחה באמת הגיונית לקיומו של אלוהים
    אריק, הטימטום שלך גובל בגבול הטעם הטוב..
    מה אתה מאמין לאנשים מטומטים שמזיינים תשכל שכדור הארץ נוצר מאבנים וחול תגיד לי? ואתה יודע מה התאוריה של יצירת בני אדם? שנולדו חיידקים והתפתחנו, זאת מה שהמדענים חושבים? מה אתה מאמין לכל זיון שכל.. בסדר לא להאמין בה' זה משהו, אבל להאמין במדענים זה עוד יותר מטומטם.. מה הם יודעים מהחיים שלהם, הם מנסים כל הזמן להוכיח שאין דבר כזה ה', אבל מה לעשות כל אחד מאמין באמונותיו.. אני מאמין באופן נחרץ שיש ה' והוא קובע את הגורל.. תבין יש ניסים, ויש דברים שבלתי אפשרי להסביר אותם.. למשל.. אתה יודע שכתוב בבירור שאריאל שרון יהיה צמח בתורה? בגלל כל הקטע של ההתנתקות? כן זה כתוב.. אתה יודע שהיה כתוב על אילן רמון שיפול משמיים? כן זה כתוב.. תאמין אם אתה רוצה שזה צירוף מקרים, אני לא מאמין.. לדעתי הכול נקבע מראש, גם אם חס וחלילה יקרה לי משהו או למשפחה, לדעתי זה נקבע, וזה הגורל, אני לא יחליט מה יהיה.. לגבי הוכחה של אלוהים, אתה לא תקבל כי זה מעבר ליכולת האנושית לראות את זה.. זה לא משהו שאנחנו יכולים לראות או לצפות.. זה מה יש.. כל אחד מאמין במשהו אחר, וזה מקובל ויפה.. אני את האמת לא רבן, לא דתי, והמשפחה שלי מסורתית, אבל אני עצמי לא.. למשל אני לא מאמין בשטויות של לאכול בשר וחלב יקרה לי משהו.. לא זה שטויות.. או לא להדליק אש בשבת או לא לנסוע בשבת, אני לא מאמין בדברים האלה.. כי הרי ידוע שכל זה נקבע ע"י רבנים, ובאמת אחד הדברים הכי לא אהובים עלי זה רבנים, כל הזמן בוטחים בהם, ונותנים להם גיבוי כאילו הם ה', ביום שיהיה כתוב שאסור לעשות ככה וככה, אני יעשה, כל עוד רבן קבע את זה, אני לא יעשה.. רבן נחשב כ"שליח ה' " ואני לא מאמין בזה.. מאמין רק בה' שיש, וקיים..

ציטוט נכתב במקור על ידי eliran657 צפיה בהודעה
    לא הבנתי כלון!!
    כי אתע דפוכ עחי

משתמש כבוד האוואטר של Joni
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    0
    נקודות
    500

יאללה גם כן דיון פתחו לי פה, אם כל האלה ששונאים את ישראל, אז לכו לעזאזל כולכם, זה בדרך כלל אלה שלא משרתים בצה"ל ובקשר לדיון, יש פה הרבה תגובות שלא קשורות בגרוש למה שהתחלת לרשום בהתחלה. ולדעתי כל אחד מאמין במה שהוא מאמין, מצידי שיאמין שכדור הארץ נברא ע"י ספגתי ענק (ויש כת מאמינים כזאת).
    בברכה, Joni

EriK
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Desire צפיה בהודעה
    מה אתה מאמין לאנשים מטומטים שמזיינים תשכל שכדור הארץ נוצר מאבנים וחול תגיד לי? ואתה יודע מה התאוריה של יצירת בני אדם? שנולדו חיידקים והתפתחנו, זאת מה שהמדענים חושבים? מה אתה מאמין לכל זיון שכל.. בסדר לא להאמין בה' זה משהו, אבל להאמין במדענים זה עוד יותר מטומטם.. מה הם יודעים מהחיים שלהם, הם מנסים כל הזמן להוכיח שאין דבר כזה ה', אבל מה לעשות כל אחד מאמין באמונותיו.. אני מאמין באופן נחרץ שיש ה' והוא קובע את הגורל.. תבין יש ניסים, ויש דברים שבלתי אפשרי להסביר אותם.. למשל.. אתה יודע שכתוב בבירור שאריאל שרון יהיה צמח בתורה? בגלל כל הקטע של ההתנתקות? כן זה כתוב.. אתה יודע שהיה כתוב על אילן רמון שיפול משמיים? כן זה כתוב.. תאמין אם אתה רוצה שזה צירוף מקרים, אני לא מאמין.. לדעתי הכול נקבע מראש, גם אם חס וחלילה יקרה לי משהו או למשפחה, לדעתי זה נקבע, וזה הגורל, אני לא יחליט מה יהיה.. לגבי הוכחה של אלוהים, אתה לא תקבל כי זה מעבר ליכולת האנושית לראות את זה.. זה לא משהו שאנחנו יכולים לראות או לצפות.. זה מה יש.. כל אחד מאמין במשהו אחר, וזה מקובל ויפה.. אני את האמת לא רבן, לא דתי, והמשפחה שלי מסורתית, אבל אני עצמי לא.. למשל אני לא מאמין בשטויות של לאכול בשר וחלב יקרה לי משהו.. לא זה שטויות.. או לא להדליק אש בשבת או לא לנסוע בשבת, אני לא מאמין בדברים האלה.. כי הרי ידוע שכל זה נקבע ע"י רבנים, ובאמת אחד הדברים הכי לא אהובים עלי זה רבנים, כל הזמן בוטחים בהם, ונותנים להם גיבוי כאילו הם ה', ביום שיהיה כתוב שאסור לעשות ככה וככה, אני יעשה, כל עוד רבן קבע את זה, אני לא יעשה.. רבן נחשב כ"שליח ה' " ואני לא מאמין בזה.. מאמין רק בה' שיש, וקיים..
    ועוד אני מטומטם?
    אתה בכלל קראת את מה שכתבתי?
    לא כתבתי שאנחנו נוצרנו מחולות
    כתבתי שהכוכבי לכת נוצרו ככה והם ממשיכים להווצר ככה
    ואתה עוד מדבר על מדענים? לפחות הם חוקרים ומנסים להבין דברים ולא דפוקים כמוך שמאמינים במשהו שלא ראית ולא שמעת בחיים
    חוץ מזה אני שם זין במה כל אחד מאמין תאמין במה שבא לך מצידי תאמין שאלוהים יצר כל דבר ותנ"ך 100 אחוז נכון וכל מה שאתה רוצה לא אכפת לי
    תקרא קצת ותשכיל במקום להתקע במקום עם האמונות שלך

משתמש משקיע
    שם פרטי
    נובזי
    לייקים
    0
    נקודות
    597
    משפט מחץ
    Your mom's a homo and your dad's a lesbian O_o

ציטוט נכתב במקור על ידי ~Joni~ צפיה בהודעה
    יאללה גם כן דיון פתחו לי פה, אם כל האלה ששונאים את ישראל, אז לכו לעזאזל כולכם, זה בדרך כלל אלה שלא משרתים בצה"ל ובקשר לדיון, יש פה הרבה תגובות שלא קשורות בגרוש למה שהתחלת לרשום בהתחלה. ולדעתי כל אחד מאמין במה שהוא מאמין, מצידי שיאמין שכדור הארץ נברא ע"י ספגתי ענק (ויש כת מאמינים כזאת).
    למה אתה חושב שאנשים לא משרתים בצה"ל? כי המדינה הזאת כבר לא שווה את זה. גם אני יצאתי מהצבא אחרי שלושה חודשים בערך עקב דעות אישיות שלי על המדינה.
    Everybody needs somebody,
    You're not the only one...

נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ציטוט נכתב במקור על ידי EriK צפיה בהודעה
    ועוד אני מטומטם?
    אתה בכלל קראת את מה שכתבתי?
    לא כתבתי שאנחנו נוצרנו מחולות
    כתבתי שהכוכבי לכת נוצרו ככה והם ממשיכים להווצר ככה
    ואתה עוד מדבר על מדענים? לפחות הם חוקרים ומנסים להבין דברים ולא דפוקים כמוך שמאמינים במשהו שלא ראית ולא שמעת בחיים
    חוץ מזה אני שם זין במה כל אחד מאמין תאמין במה שבא לך מצידי תאמין שאלוהים יצר כל דבר ותנ"ך 100 אחוז נכון וכל מה שאתה רוצה לא אכפת לי
    תקרא קצת ותשכיל במקום להתקע במקום עם האמונות שלך
    אחי אתה לא קורא :/
    רשמתי שכדה"א נוצר.. תקרא ותראה...
    לגבי מדענים שחוקרים, שימשיכו לחקור, הם לא ימצאו סיבה.. בעיה שלך
    שאתה לא מאמין, אני מאמין..

משתמש משקיע האוואטר של H.I.M
    שם פרטי
    אוהד
    לייקים
    0
    נקודות
    40
    משפט מחץ
    מרחוק את נראית מליון דולר, מקרוב את חייבת לי שקל

רגע, אתה מאמין במזל?
    כנראה שכן
    אף פעם לא אמרת, "יש לי מזל"?
    כי אם אתה מאמין שהכל נקבע מראש, אין דבר כזה מזל, הכל גורל

אני כבר לא יודע במה להאמין, יש בתנ"ך דברים כל כך מבולבלים ומטופשים לפי דעתי, שכל אחד פירש את זה איך שבא לו ובסוף יצא ככה.
    מצד שני, הרי צריך להיות איזה כוח שברא משהו שהתחיל להתפתח, צריך משהו שיהיה ראשון, אי אפשר שפתאום יום אחד לפני עשרות מליוני ביליוני שנים או ווט אבר פתאום יש חלל.

ואני מחזק את גם את תומר וגם את אריק, שניכם אמרתם דברים נכונים לפי דעתי, אבל זה בגלל שאני באמצע ולא יודע כבר מה לחשוב

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

נו עוד אחד שלא בדק :| אני רק יגיד במשפט אחד
    דווקא האיסור שכתבת על שבת, כתוב במפורש בתנ"ך.

מי שרוצה הזמנה ללוקרז PME

משתמש משקיע
    שם פרטי
    נובזי
    לייקים
    0
    נקודות
    597
    משפט מחץ
    Your mom's a homo and your dad's a lesbian O_o

לא מבין את אלו שמגיבים אחרי שניסו לצפות ולא הבינו מילה. לכו לבי"ס, תלמדו קצת אנגלית, תתחילו להשתמש יותר בשפה ורק אז כנסו לדיונים מסוג זה.
    Everybody needs somebody,
    You're not the only one...

נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.

משתמש מכור האוואטר של shay4578
    שם פרטי
    שי
    לייקים
    0
    נקודות
    4
    משפט מחץ
    לא הרבה מוכנים להגיד שלום להכל וללכת להילחם עבורו

למען האמת לכל הצדדים יש טיעונים טובים.
    אני מתנצל אבל אני חייב להבהיר את זה שוב:
    * יש דבר כזה דת.
    * הערכים עליה בד"כ מבוססת דת הם (שוב) בד"כ נכונים ובדוקים.
    * בשביל שכל דת תוכל לפעול חייבים מישהו שידריך על פיה.
    * על אותו האדם יש איסור להיות אנוכי עקב הכוח שהוא מקבל.
    * מאותו רגע שמדריך דת מתחיל להיות אנוכי, הדת מיידית הופכת לכת.
    * מרכז הכת החדשה שנוצרה תהייה המנהיג ולא הערכים.
    * הכת תקרא לעוד כוח ועוצמה מכיוון שהמנהיג קרא לעוד כוח ועוצמה.
    * הכת תאבד יציבות ותשתולל ולבסוף תשמיד את עצמה ועוד מספר לא ידוע של אחרים שכלל אינם חברים בכת.
    * דתות אחרות יווצרו סביב הערכים שנשכחו בזמן שדתות שעוד לא איבדו את יציבותן יתחילו להתערער.
    * המעגל ימשיך שוב ושוב.

וזה הוא חלק מתיאורית המחזוריות שטוענת שהכל חוזר על עצמו כל הזמן.
    וזה לא קשור לעובדה שאנחנו לא לומדים מהטעויות שלנו. זה בגלל שאנחנו מסרבים ליישם את מה שלמדנו.
    באיזשהו שלב אני כבר חשבתי שהטבע פשוט מריץ אותנו באותו התסריט שוב ושוב כמו איזה ניסוי מדעי מבוקר וכל פעם מכניס שינויים זעירים בכדי לראות "מה יקרה אם...".
    וזה די נכון.
    לא ממש בצורה הפרנואידית הזאת אבל זה נכון.
    הטבע נוטה לחזור על עצמו. הוא נותן לנו כל פעם סיכוי מחדש לעשות דברים אחרת.
    וכל פעם מחדש אנחנו מחרבשים את הכל עד הפעם הבאה.
    אני חושב שעוד לא חירבשנו מספיק את הפעם הזאת אבל אנחנו מאוד קרובים.
    וכשזה יקרה... כמובן שאף אחד לא ישים לב.
    אנחנו נהיה יותר מדי עסוקים בלמצוא ניצולים ולהתחיל הכל מחדש... שוב...

נ.ב.
    אל תחשבו שרבנים שמנסים לחקור את הדת הם באיזושהי דרך שונים ממדענים ביסוד העבודה שלהם.
    הרבנים שחוקרים את הדת מנסים להבין הכל לפי תפיסה אחת והם חוקרים לפי איך שהתפיסה שלהם פועלת.
    המדענים והפרופסורים והסטודנטים למיניהם פשוט עובדים על הבנת תפיסה אחרת.
    כל אחד שבוחר צד חייב להתנגד לתפיסות אחרות בכדי שלא יווצר בילבול והוא לא יוכל לעבוד יותר ולגלות יותר במטרה למצוא את האמת.
    אז אני בחרתי בצד המדעי האני לא מאמין באלוהות המתוארת בתנ"ך כפי שמציגים אותה בימינו.
    זו הבחירה שלי ובין אם היא שגוייה או נכונה אני לא אשנה אותה עד שהאמת הסופית תתגלה.
    אני לא פוסל את מאמצי הרבנים וחוקרי הדת האחרים למיניהם כי הם בסך הכל עשו בחירה והם מוכנים ללכת איתה עד הסוף.
    וכל עוד מדענים לא ישתמשו באמונה העיוורת של בורים בכדי להשיג כוח וכך גם רבנים וכוהנים ונביאים ואנשי דת אחרים, האמת תמשיך להיחשף בפנינו, סנטימטר בכל פעם.
    וכל עוד אנחנו נזכור שברגע שאנחנו בוחרים לעקוב אחרי דת ולא לחקור אחרי מה אנחנו עוקבים, נהיה, במלא ההגדרה, כצאן לטווח, אולי נהייה בסדר למשך עוד כמה שנים.
    נערך לאחרונה על ידי shay4578; 22-11-2007 בשעה 17:08.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,103 | הודעות: 8,173,690 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect