נכתב במקור על ידי
~Run Like Hell~
אבל לפי התורה אסור להם לעשות דבר כזה.. אסור להם לעשות כל פסל ותמונה והם מעריצים את אותו רב שבתמונה...הם חושבים שהאיש יגן עליהם מפני החטאים שלהם? זו צביעות גמורה מתחבאים מאחורי איש אחר שבכלל נפטר. ומי החליט בכלל שאותו איש צדיק? ה' טוען בעדו? לא.. ה' לא טען בעד אף אחד כבר הרבה מאוד זמן..
לשואה אין סיבות חוץ מאנטישמיות, אני לא חושב שזה צודק לרצוח 6 מיליון יהודים שנרצחו רק בגלל שהם החזיקו באמונתם זה לא צודק, אתה רוצה לאמר לי שהשואה הייתה צודקת? היא לא הייתה צודקת בעיניי אף אחת מהמשפחות הניצולות, אפילו רבנים חזרו בשאלה בגלל השואה הם הבינו שאין צדק בעולם בעקבות זה ואם אין צדק כנראה שאין ה'..
והתקשורת לא הופכת את הרבנים למושחטים.. היא מוציאה אותם לאור ובזה להם.. איך בנאדם שכביכול מייצג את הדת גונב כסף? היא לא תופרת להם תיקים.
ושוב בנוגע לכוח הדיבור זה הרצאה שבאה מפי של בנאדם כמוך וכמוני, אני יכול לאמר אותו דבר ההפך רק שאני לא "חכם" בתורה, אני לא בא לזלזל באותו בן אדם אלא פשוט אומר שהוא לא מיוחד משום בחינה חוץ מזה שהוא מכיר את התורה בעל פה, באותה מידה אני יכול להביא טיעון משלי שדווקא זה טוב לשיר במקלחת וכו'..
תגיד לי למה אנשים הולכים לקבר של רב להתפלל? או מבקרים בשבת.. הרי זה לא אסור?