קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קונה]דרך להיכנס לטורנט ביטס
    על ידי toroman בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-12-2006, 13:35
  2. [קונה] דרך להיכנס ל TB | תציעו..
    על ידי Digital_DNA בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 05-11-2006, 08:28
  3. [קונה] דרך לשנות שאלה סיסמא באי סי קיו |300 נ"ק
    על ידי Caesar Augustus בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11-08-2006, 22:44
  4. [קונה] דרך לבטל את ההורדה אחת בעשה בראפיד 30 נק'
    על ידי RaUl בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-11-2005, 03:14
  5. [קונה]דרך להאיץ את ההורדה מהאתר ...נק' בפנים
    על ידי Marik_Rabayev בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-11-2005, 18:32
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

[קונה] דרך להיכנס לצ'ט של נענע מהמירק 300 נק'

משתמש משקיע
    לייקים
    14
    נקודות
    1,169

ברירת מחדל [קונה] דרך להיכנס לצ'ט של נענע מהמירק 300 נק'

אני קונה דרך תסבירו לי איך אני נכנס מהמירק לצ'ט המתקדם של נענע + עוקף תבוט! אני מצליח להיכנס אבל הבוט מעיף אותי..אם מישהו יודע איך לעקוף אותו וזה יפעל שאני לא יעוף יקבל 300 נק'..
    אני מכיר תדרך עם התשובות אבל אני לא יכול לשים את כולם ברימוט כי אני עף מהצפה..

2. קישורים ממומנים

לפי מה שהבנתי יש להם בעיות בבוט... וגם זה מתנתק דרך הדפדפן לפעמים [לא רק מהמירק] תנסה כל כמה זמן לראות אם זה עובד...
    ואם אתה רוצה פקודה לתת לכל האנשים בערוץ + תגיד לי.. [50 נק']
    נערך לאחרונה על ידי avishai1b; 23-11-2007 בשעה 00:59.

ThE
    אורח

אני מוסיף לו 200 נקודות

ישבתי איזה חזה שעה על זה ומנסה לבנות "מפתח" לקידודים שלהם אני מפענח כל פעם את התשובות שהדפדפן נותן לבוט וזה לא מצליח הדבר היחיד שסדיר בתשובות האלה זה שאת התשובה עצמה מקיפים צ'ארים(תווים) 0253 בהתחלה ובסוף 0254 כאשר הקידומת |CDa נמצאת מחוץ לתווים אפילו האורך משתנה
    צריך לבנות מעיין מפתח שברגע שנותנים לו קוד הוא יבצע עליו מספר פעולות וייתן את התשובה

כרגע הדרך היחידה להכנס לנענע מהמירק ולענות נכון זה פשוט להשתמש בפאקט סניפר ולהכנס לנענע מהדפדפן כמה פעמים כדי שיהיה לך כמה שאלות ותשובות(הבוט נותן שאלות באופן רנדומלי ולא במחזוריות מה שמקשה יותר) ואז להכנס מהמירק ולקוות שהבוט ייתן לך "שאלה" שכבר שאל אותך מהדפדפן ושכבר יש לך תשובה עליה
    נערך לאחרונה על ידי ThE; 23-11-2007 בשעה 02:15.

משתמש משקיע
    לייקים
    14
    נקודות
    1,169

ציטוט נכתב במקור על ידי ThE צפיה בהודעה
    אני מוסיף לו 200 נקודות

ישבתי איזה חזה שעה על זה ומנסה לבנות "מפתח" לקידודים שלהם אני מפענח כל פעם את התשובות שהדפדפן נותן לבוט וזה לא מצליח הדבר היחיד שסדיר בתשובות האלה זה שאת התשובה עצמה מקיפים צ'ארים(תווים) 0253 בהתחלה ובסוף 0254 כאשר הקידומת |CDa נמצאת מחוץ לתווים אפילו האורך משתנה
    צריך לבנות מעיין מפתח שברגע שנותנים לו קוד הוא יבצע עליו מספר פעולות וייתן את התשובה

כרגע הדרך היחידה להכנס לנענע מהמירק ולענות נכון זה פשוט להשתמש בפאקט סניפר ולהכנס לנענע מהדפדפן כמה פעמים כדי שיהיה לך כמה שאלות ותשובות(הבוט נותן שאלות באופן רנדומלי ולא במחזוריות מה שמקשה יותר) ואז להכנס מהמירק ולקוות שהבוט ייתן לך "שאלה" שכבר שאל אותך מהדפדפן ושכבר יש לך תשובה עליה
    אני יודע אחי אבל הפקט סנייפר הזה אני לקחתי 30 תשובות איתו אבל שאני שם יותר מדי ברימוט(שזה יענו ישלח הכל לבוט שאני מתחבר) זה מנתק אותי בגלל שזה שולח את כולם ביחד! אז בסוף שמתי רק 10 תשובות..אם יהיה דרך לשים 100 תשובות בלי שזה ינתק אותי כ " EXCESS FLOOD" זה יהיה יותר סיכוי לעקוף תבוט..
    בכל מקרה אם אתה מצליח לעקוף תבוט או שמישהו פה יודע איך אני מוכן לשלם יותר מ300 נק' פשוט בואו לפרטי ונדון על המחיר

ThE
    אורח

אתה לא מבין את העיקרון, 100 תשובות זה יותר מדי, 10 תשובות זה יותר מדי, אפילו 2 תשובות זה יותר מדי
    שאתה מתחבר _bot_ שולח לך שתי הודעות:
    1. התוכן של הראשונה: |CDa + מספר כלשהו 100-1000 + צ'אר 253 + האייפי שלך + צ'אר 254
    2. התוכן של השניה זה |CDa + מספר כלשהו 100-1000 + צ'אר 253 + חירבושי אותיות + צ'אר 254

מה שמעניין פה זה הודעה מספר 2 שמכילה את "השאלה" החירבושי אותיות זה השאלה שהבוט שואל אותך, אתה צריך לקחת מפתח מסויים ולהפוך את הקידוד כדי לקבל תשובה שצריך לתת לבוט
    אי אפשר להשיג מפתח כי אנחנו לא יודעים עד כמה הקוד מסובך...
    הדרך היחידה היא להתחבר לצאט מלא פעמים דרך הדפדפן ולהכין "מאגר" של שאלות ותשובות עליהן ואז להתחבר לנענע ולקוות שהוא ישאל אותך שאלה שכבר קיימת במאגר ואז אתה תתן לו תשובה(ברור שככל שהמאגר יותר גדול ככה יש לך יותר סיכוי)

בקיצור...
    אם היה לי ידע בתיכנות הייתי בונה מין פאקט סניפר שנכנס לנענע ויוצא ממנה מהדפדפן מלא פעמים ופשוט אוגר שאלות ותשובות

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,624 | הודעות: 8,173,211 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect