קיבלתי מאתר צדדי למיונים לחובלים ועברתי ובפבואר יש לי גיבוש.
השאלה היא אם אני חותם ויתור בגיבוש אני נופל ל669 שלדג וצוללות כמו מי שבא מיום סיירות או שאני נופל למנילה?
קיבלתי מאתר צדדי למיונים לחובלים ועברתי ובפבואר יש לי גיבוש.
השאלה היא אם אני חותם ויתור בגיבוש אני נופל ל669 שלדג וצוללות כמו מי שבא מיום סיירות או שאני נופל למנילה?
ישי התותח
|
|
סליחה על ההקפצה אבל אפחד לא יודע? :|||||
ישי התותח
גם אני עברתי ולפי מה שהבנתי החובלים \ צוללות\ שלדג \ 669 זה באותה רמה. כלומר באותה סכלה ואז אם אתה נופל מאחד מהם אתה פשוט נופל למנילה....
נ.ב - נראה אותך בגיבוש?
נערך לאחרונה על ידי BlindGuardian; 24-11-2007 בשעה 15:55.
אני מאמין שמגיע לך גיבוש המשך כי גם מי שעושה גיבוש שייטת דרך הגדנ"ע מקבל גיבוש המשך אבל אתה חייב לסיים את הגיבוש אני מאמין
שמעו בדוגרי חובלים לא מושך אותי מה אני אעשה... גם קראתי על הגיבוש חח לא יודע לא חושב שזה בשבילי...
אין לי בעיה לעבור אותו... זאת אומרת להישאר עד הסוף השאלה אם אני באמת אקבל משהו או לא... אני לא מתכוון לעבור סתם גיבוש לחתום ויתור וליפול למנילה...
BlindGuardian אתה לא כל כך צודק... אני אתן לך תרשים שימחיש לך פחות או יותר מה ההיררכיה של היחידות האלה בצבא
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...7%95%D7%AA.jpg
ועוד דבר שאתה יכול לשים לב אליו זה שאם אתה נופל משלדג 669 וצוללות יש לך ראיון אגוז וראיון צנחנים ככה שאם אני נופל מגיבוש חובלים למנילה זה נפילה חזקה... אני מפספס את רוב היחידות המיוחדות.
נשאר לי רק להתגייס וללכת ליחטיות \ דובדבן
נערך לאחרונה על ידי A.C.K; 24-11-2007 בשעה 17:30.
ישי התותח
מי שעושה גיבוש דרך הגדנע לא מקבל שום גיבוש המשך =\
שמע ACK פעם זה היה ככה שאם אתה נופל בגיבוש חובלים אז היית יכול לקבל גיבוש המשך ל669 שלדג וצוללות .
הצבא שינה את זה ! כרגע אין יותר גיבוש שלדג, ןכדי לקבל גיבוש 669 לאחר חובלים אתה צריך להיות ממש שפיץ ולפחות לסיים ( גם לא תמיד מקבלים ) אם תעבור גיבוש חובלים ותחתום ויתור אתה תיהיה זכאי לגיבוש 669 , אם תסיים לא בטוח שתקבל .
slickskter@gmail.com
נכון אין יותר גיבוש שלדג .
הדרך היחידה להגיע לשלדג היא דרך גיבוש מטכל .
אני יודע שהדרישות של 669 הם כמו של טייס - ירפא א' .
( לא ממליץ ללכת לגיבוש 669 ד.א )
slickskter@gmail.com