המורה ביקשה מהתלמידים להכין חיבור על טיול שהם היו בו. המורה: "למה החיבור שביקשתי לכתוב על הטיול דומה בצורה חשודה לטיול של שכנתך לשולחן??" התלמיד: "כי היינו באותו טיול!"
המורה: "יופי דני מצאתי רק 9 שגיאות כתיב..." דני: "תודה המורה!!!" המורה: "עכשיו אני אבדוק את הפיסקה השנייה (מתוך 20)..."
בשיעור הסטוריה שאלה המורה את אלברט: "אלברט היכן נמצאת יבשת אמריקה על המפה?" קם אלברט והראה לכול הכיתה היכן ממוקמת אמריקה המורה:"עכשיו תלמידים, אתם יודעים מי גילה את אמריקה?" הכיתה:"א ל ב ר ט ! ! ! "
המורה: "אם היו מציעים לך לבחור בין כסף לשכל, מה היית בוחר?" התלמיד: "אני הייתי בוחר בכסף" המורה: "אני במקומך הייתי בוחרת בשכל" התלמיד: "אני מבין אותך כל אחד היה בוחר במה שחסר לו!!!!"
המורה שואלת: מי יודע היכן נמצאת אוסטרליה? דני עונה: אני יודע המורה!!!!!! באטלס בעמוד 37
ילד בא הביתה ואומר לאבא שלו שהמורה שאלה מה ההבדל בין תאורטי למעשי והוא לא יודע את התשובה . אמר לו האבא "בוא, אני אעזור לך. לך תשאל את אמא ואת אחותך אם הן מוכנות לשכב עם גבר זר תמורת מיליון דולר?" חזר הילד ואמר שהן מוכנות. אמר לו האבא "זה ההבדל: תאורטי יש לנו 2 מיליון דולר, מעשי יש לנו 2 שרמוטות בבית"
התלמיד: "המורה אפשר להעניש מישהו על משהו שהוא לא עשה?" המורה: "לא..." התלמיד: " אז לא עשיתי שיעורים.."
המורה בודקת שיעורי בית בכיתה, והיא שואלת את אחד התלמידים, "למה לא הכנת שיעורים?" "ככה", עונה לה התלמיד. היא מתעצבנת עליו ואומרת, "ככה זו תשובה של דבילים!!!" התלמיד שואל אותה, "למה?" אז המורה אומרת "ככה..."
פעם ילד אמר למורה שלו "המורה לפעמים אלוהים נותן מצד אחד לטיפה ומיצד השני סטירה ולך הוא דפק מכות"
תהנו ותגיבו :]

ציטוט ההודעה
<