היי.
רציתי לשאול אותכם איך הייתם מגיבים ומה אתם חושבים על סיטואציה בה חבר טוב מאוד שלכם לא מתייחס ולא כ"כ איכפת לו ממך בגלל שהוא הכיר בחורה...וזה לאו דווקא בצורה של לא להתייחס זה גם ברמה של לא להקשיב וכו'...
היי.
רציתי לשאול אותכם איך הייתם מגיבים ומה אתם חושבים על סיטואציה בה חבר טוב מאוד שלכם לא מתייחס ולא כ"כ איכפת לו ממך בגלל שהוא הכיר בחורה...וזה לאו דווקא בצורה של לא להתייחס זה גם ברמה של לא להקשיב וכו'...
|
|
הייתי אומר לו את זה..
הייתי שואל אותו למה הוא לא מקשיב וזה...
ואז עושה איתו שחנ"ש
וואלה אחי היה לנו חבר שהיה הרבה עם חברה שלו וכאלה והתחיל להתרח
ק מאיתנו ולא שם לב אלינו וכאלה ואממ פשוט כולם כבר לא אמרו לו בוא יוצאים וכולם עזבו אותו התחיל לבכות לנו שנחזור לדבר איתו וכאלה
תגיד לה שאתה רוצה לראות אותה או שתבוא אלייה בבצפר
ואז תגיד לה
בואי רגע, תתקרבי
עוד קצת
נו תתקרבי
ואז תביא בה נוגרה אחושרלוע
למה מי היא בכלל שחושבת שאתה חייב לה משהו?!
carter אתה ילד שרוט בראש שלי חחחח
תתרחק ממנו, תיהיה קר אליו, תן לו להתגעגע אליך.
זאת עובדה בשטח. עם אתה חשוב לו הוא ינסה ליצור איתך קשר מחדש, עם לא מה איכפת לך, הוא מפסיד חבר
שמע,תנסה גם להבין אותו,אם לך הייתה מישהי ככה שאתה מטורף עליה אתם כל הזמן ביחד גם לך לא היה זמן ממש לחברים,אבל אם אתם כבר ביציאה וזה וגם שם הוא לא ממש מתייחס אז כנראה שהוא חרא חבר..
עם חברים כאלה מי צריך אוייבים P:
שמע יש לו עכשיו התעניינות אחרת והוא רוצה להשקיע בה את כל תשומת הלב שלו אין מה לעשות ככה זה
תגיד לו מה קורה איתך למה אתה לא מקשיב לי ואז אולי הוא יספר לך מה מטריד אותו
טוב זה הקשר הראשון שלו עם בנות, אפשר להגיד שהוא דיי מתרגש מזה אבל חשוב לציין שאני וחבר שלי אירגנו לו ת'קשר הזה...ונראה כאילו הוא שכח מאיתנו וזהו
ככה זה אחי. גם לי זה קרה...
בטח זאת חבברה שהוא חבר שלה לא מזמן והוא מתלהב ורוצה להשקיע. בסדר לא נורא יש עוד הרבה חברים לא חסר.
Brother Before Hoes
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
תראה אני לא יודעת מה איתך אבל זה שיש לחבר שלו חברה זה לא אומר שהוא צריך להפסיק לצאת עם חברים שלו ולהנות.
עם כל הכבוד זה כמו שבחורה תתרחק מחברות שלה לטובת חבר...
חבר זה לא כל העולם.
אפשר לצאת עם החברים יחד עם החבר,אפשר לצאת עם החבר ומדי פעם לצאת לבד עם החברים.
אבל זה לא אומר שצריך לנטוש את החברים שלך לגמרי.
ואם לחברה שלו אין בעיה עם זה אז אני מרחמת עלייה.