בית מספר אחד - >
בשיקאטש - מרסי ( ליברפול חייבת נצחון בשיקטאשי)
ליברפול - פורטו ( משחק קריטי לליברפול נצחון או מוות )
בית מספר שתיים ->
רוזנבורג - צלסי -> נצחון יבטיח לצלסי עליה לשמינית גמר גם מהמקום הראשון , מקוה שלנצחון.
ולנסיה - שאלקה 04 -> ולנסיה חייבת נצחון כדי לשמור על הסיכוים , עם היא תנצח המחזור הזה ובמחזור הבא תנצח גם צלסי בסמפורד ברידג ושאלקה תנצח את רוזנבורג היא תעלה הסיכוים די קלושים .
בית מספר שלוש - >
לאציו - אולימפיאקוס -> עוד משחק מסקרן , מצד אוליפמאקוס עם היא תנצח שם והסיכוים לא הכי גדולים יש לה סיכוי יותר גדול בהרבה לעלות כי מחזור הבא לאציו מתארחת במדריד , מצד שני עם לאציו תנצח עם צריכה להתפלל וזה עוד יותר סיכוים קלושים שאולימפיאקוס תפסיד לראשונה העונה בבית לורדר ברמן שחזרה לעצמה בזמן האחרון , אני מהמר על עליה יוונית.
ורדר ברמן - ריאל מדריד -> אחד המשחקים היותר מעניינים של היום , נצחון וגם במקרה של נקודה (תלוי במשחק אחר) ריאל מדריד בשמינית גמר , יוצאת לקרב קשה באחת המגרשים הביתים , הבעיה בברמן : דייגו המורחק לא ישחק , הבעיה בריאל - שניידר , היינצה הפצועים מחוץ לסגל , אני מהמר על נצחון גרמני. שתאורטית יכול להשאיר אותם בתמונה במקרה של תיקו באדמת איטליה.
בית מספר 4 - >
סלטיק - שחטר דונייצק -> עוד אחד מהמשחקים המסקרנים של מחר , עם סלטיק ינצחו זה מביא להם סיכוי טוב מאוד לעלות אבל עדין חשש כי שבועים אחרי זה הם יוצאים לסן סירו , עם שחטר מנצחת לדעתי היא יכולה להבטיח סופית את העליה שלה , למרות ששבועים אחרי זה היא תארח את בנפיקה הרעבה לגביע ואפה ואפילו במידה מסוימת גם לצמפיונס גם בית מענין.
בנפיקה ליסבון - מילאן -> נצחון ומילאן בצמפיונס , לדעתי מילאן תנצח פה כי זאת מילאן וזה ליגת אלופות פשוט מאוד , בנפיקה תאורטית גם עדןי יכולה לעלות עם היא תנצח את מילאן אני אפילו נותן לה סיכוי אבל קלוש כי שבוע אחרי זה היא מתארחת אצל שחטר והיא יכולה לעשות את זה
יאלההה מקוה שיהיה אשששש
RAUL4EVER

ציטוט ההודעה