קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-07-2007, 13:29
  2. לאיפה פורום מנהלים הלך?
    על ידי omer1 בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08-06-2006, 00:10
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 45

פורום של מנהלים! - עמוד 2

משתמש מכור האוואטר של DMAN
    לייקים
    1
    נקודות
    30
    משפט מחץ
    הבגדים מספרים לאחרים מי אנחנו, אל תצאו בחוץ ערומים!!

חחח כן בטח, לא שמים קצוץ על משתמשים כמוני..
    נערך לאחרונה על ידי DMAN; 28-11-2007 בשעה 00:01.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    90

ציטוט נכתב במקור על ידי DMAN צפיה בהודעה
    חחח כן בטח, לא שמים קצוץ על משתמשים כמוני..
    וואלה רק מתגובה ילדותית שכזאת אני מצטער שהגבתי לך וביזבזתי את זמני.

לא טוב לך פה אף אחד לא מחזיק בכוח.
    בכל מקרה אם אתה רוצה להשאר דלתות אטרף פתוחות לפניך ואתה מוזמן להשאר ולהנות.

אבל כמו שאמרתי אתה תחליט מה שבא לך.

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

Dman, שלום לך שוב.
    דיברת איתי בפרטי, הסברתי לך את מה שהיה בערך לפני כשלושה שבועות, ואתה חוזר
    שוב על הנושא. אני בדיון שפתחתי, לפחות הלכתי וערכתי, לך כשאמרו לך להפסיק המשכת
    וגידפת. בנוסף, האשכול על רבין היה אשכול לזכרו, לעומת אולמרט שחי וקיים. בסדר, אני מודה
    שטעיתי, אבל אתה עוד יותר שאפילו לא הלכת והתנצלת. חבר שלך בא וסיפר את כל מה שקרה עם
    אחיך, לא יכלת להגיד לו שאתה מצטער ורוצה לחזור? למה לא עשית את זה? אל תחפש תירוצים.
    לגבי LoverBoy, הוא יישאר בפורום, לא יתנצל כי הוא צודק. סוף פסוק למקרה.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי Desire צפיה בהודעה
    Dman, שלום לך שוב.
    וגידפת. בנוסף, האשכול על רבין היה אשכול לזכרו, לעומת אולמרט שחי וקיים. בסדר, אני מודה
    שטעיתי, אבל אתה עוד יותר שאפילו לא הלכת והתנצלת. חבר שלך בא וסיפר את כל מה שקרה עם
    אחיך, לא יכלת להגיד לו שאתה מצטער ורוצה לחזור? למה לא עשית את זה? אל תחפש תירוצים.
    תאחלס לא ראיתי את כל המקרה הזה אז , אני זוכר שהיו המון דיונים על זה בראשיים אבל משום מה התעלמתי כי אני לא ממש אוהב נושאים פוליטים , אבל פה זה כבר דוגל על גבול הטעם הטוב.
    הפעם הנהלהת אטרף שגתה ואני גם אסביר לך למה אותו אחד מעלי שפתח את האשכול הפעם באמת צודק.
    יש מושג שנקרא "חופש הביטוי" , אשר עדיין תקף בישראל.
    זכותו המלאה לומר את מה שהוא אמר , הצורה שהוא גם אמר את זה גובלת על הגבולות בין חופש הביטוי לבין לשון הרע (לשון הרע על איש מת , קיים חוק משפטי כזה?) , בכל מקרה אני חושב שהנושא היה צריך להסתיים בזה שהיו עורכים לו את ההודעה ולא משעים אותו , ועוד לשבועים? חבר'ה אתם הגזמתם פה ברמות שלא יאמן.
    אותו אחד שפתח את הנושא בסה"כ פגוע , ובצדק.
    רביד (LOVERBOY) , הפעם טעה ,וטעה בגדול וגם אתה תומר טעית את מה שרשמת ובעצם נוצרה פה באמת הפלייה בין משתמש הנהלה לבין משתמש רגיל.
    אז נכון היחס למשתמש הנהלה במיוחד מנהל אתר הוא יחס אחר נרצה או לא נרצה , אי אפשר סתם ככה לבוא להשעות מנהל אתר לעומת משתמש כבוד שזה הרבה יותר קל (סה"כ מנהל אתר הוא גם "חבר" , וזה יצור אח"כ סיכסוכים ומה לא , כך גם בחיים האמיתיים).
    רביד חוזר בסופי שבוע , אני אדבר ואברר איתו את הנושא הזה ונחזור לפה.
    בכל מקרה לפותח ההודעה , מצטער שלא הייתי בעניין הזה ולא התייחסתי לכל הדברים הללו (אני גם לא הייתי בזמן הזה בכלל על המחשב אז יכול להיות שזה היה יכול להימנע) , ואני גם מצטער בכל הנהלת אטרף שהפעם באמת שגתה וזה לא היה אמור לקרות,
    יום טוב.
    (אל תנעלו את הנושא)

לייקים
    1
    נקודות
    30
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Moshe צפיה בהודעה
    תאחלס לא ראיתי את כל המקרה הזה אז , אני זוכר שהיו המון דיונים על זה בראשיים אבל משום מה התעלמתי כי אני לא ממש אוהב נושאים פוליטים , אבל פה זה כבר דוגל על גבול הטעם הטוב.
    הפעם הנהלהת אטרף שגתה ואני גם אסביר לך למה אותו אחד מעלי שפתח את האשכול הפעם באמת צודק.
    יש מושג שנקרא "חופש הביטוי" , אשר עדיין תקף בישראל.
    זכותו המלאה לומר את מה שהוא אמר , הצורה שהוא גם אמר את זה גובלת על הגבולות בין חופש הביטוי לבין לשון הרע (לשון הרע על איש מת , קיים חוק משפטי כזה?) , בכל מקרה אני חושב שהנושא היה צריך להסתיים בזה שהיו עורכים לו את ההודעה ולא משעים אותו , ועוד לשבועים? חבר'ה אתם הגזמתם פה ברמות שלא יאמן.
    אותו אחד שפתח את הנושא בסה"כ פגוע , ובצדק.
    רביד (LOVERBOY) , הפעם טעה ,וטעה בגדול וגם אתה תומר טעית את מה שרשמת ובעצם נוצרה פה באמת הפלייה בין משתמש הנהלה לבין משתמש רגיל.
    אז נכון היחס למשתמש הנהלה במיוחד מנהל אתר הוא יחס אחר נרצה או לא נרצה , אי אפשר סתם ככה לבוא להשעות מנהל אתר לעומת משתמש כבוד שזה הרבה יותר קל (סה"כ מנהל אתר הוא גם "חבר" , וזה יצור אח"כ סיכסוכים ומה לא , כך גם בחיים האמיתיים).
    רביד חוזר בסופי שבוע , אני אדבר ואברר איתו את הנושא הזה ונחזור לפה.
    בכל מקרה לפותח ההודעה , מצטער שלא הייתי בעניין הזה ולא התייחסתי לכל הדברים הללו (אני גם לא הייתי בזמן הזה בכלל על המחשב אז יכול להיות שזה היה יכול להימנע) , ואני גם מצטער בכל הנהלת אטרף שהפעם באמת שגתה וזה לא היה אמור לקרות,
    יום טוב.
    (אל תנעלו את הנושא)
    סוף כל סוף אני רואה מישו שתומך בי.. תודה רבה אחי.. אני מקווה שתצליח לעשות משו.. כמו שאמרת לכל אחד יש חופש ביטוי עד לגבול מסויים ואני בטוח שלא עברתי אותו. ושוב אני אומר תודה.. כל אחד שלא תמך בי פה לא מבין איך זה לאבד מישו..!
    אההה כמעט שכחתי אדון רביד איבד חבר זה כמו אח ואללה כן..
    שיאבד אח אז הוא יבוא ויבקש סליחה כמו טטלה!
    נערך לאחרונה על ידי DMAN; 28-11-2007 בשעה 20:20.

לייקים
    1
    נקודות
    30
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Desire צפיה בהודעה
    Dman, שלום לך שוב.
    אוקי בוא נתחיל.. קודם כל אפחד לא אמר לי להפסיק מאיפה הבאת את זה שאמרו לי להפסיק רק עירערו על מה שאמרתי וזהו! זה אחד..
    שתיים, אתה בעצמך הפלת את עצמך, רביד אמר לי שהיסתתי לרצח.. הרי אמרת שרבין כבר מת אז איך אני יכול להסית לרצח.. הרי הוא כבר מת! ואל תשכחו שעל זה קיבלתי שבוע באן מתוך השבועיים. ומה שאמרת בנוגע לאולמרט שעדיין חי.. אתה הוא זה שבאמת היסית לרצח! כי כמו שאמרת הוא חי.. אני לא מאמין שהפלת את עצמך בדבריך שלך..
    שלוש, שאתה אומר שטעית והתנצלת יפה מאוד כי הייתה לך הזדמנות.. ושאני שלחתי לרביד את האשכול שלך.. אני בטוח שהוא זה שאמר לך לערוך.. לי לא הייתה הזדמנות לבקש סליחה ולהתחרט.. לי נתנו את הבאן ישר! אז איפה הזמן שלי להתחרט ולבקש סליחה! ולא ביקשתי סליחה בזמן שהייתי בבאן כי לא הייתי מבקש סליחה מבנאדם חרא שחילל את כבוד אחי..! שמישו מחלל ואפילו לא שם קצוץ על מישו שמת מהמשפחה שלך אני בטוח שלא היית מבקש ממנו סליחה! אתה פשוט לא יודע איך זה לאבד קרוב משפחה.. ולמה לעזאזל אני צריך לבקש ממנו סליחה?! אני פגעתי בו רבין היה סבא שלו.. יגאל אמיר היה מישו שפגע במשפחה שלו.?!?! אז למה לעזאזל שאני יבקש ממנו סליחה?!
    עכשיו תהיו דוגרים ותגידו שאני לא צודק!
    נערך לאחרונה על ידי DMAN; 28-11-2007 בשעה 15:23.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

רביד צריך לחזור כנראה בסוף שבוע הזה , הנושא הזה נשאר פתוח עד אז.

משתמש משקיע האוואטר של guetta17
    לייקים
    2
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    כולנו באותה סירה והיא טובעת

לא שהייתי רוצה להתערב בנושא אבל אני פשוט לא מצליח להתאפק סוריי... =[

תראה DMAN אין ספק שאתה נפגעת בגדול לגבי הסיפור אחיך ז"ל

אבל אני לא מבין איך הדיון כבר הגיע לדף השני מבלי לומר מילה קטנה ל-DMAN "סליחה"

זה היה חוסך פה חפירות וכעס...

יאללה אז שהמנהל יגיד סליחה למשתמש פשוט...אני גם מנהל אבל אני כמו כל אחד מכם(למרות שאני כולה יום ראשון שלי מנהל)
    ................
    תפתרו את זה בדרך הקלה יאללה סולחה =]
    ><
    ~PSP 3.80 M33~

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי guetta17 צפיה בהודעה
    לא שהייתי רוצה להתערב בנושא אבל אני פשוט לא מצליח להתאפק סוריי... =[

תראה DMAN אין ספק שאתה נפגעת בגדול לגבי הסיפור אחיך ז"ל

אבל אני לא מבין איך הדיון כבר הגיע לדף השני מבלי לומר מילה קטנה ל-DMAN "סליחה"

זה היה חוסך פה חפירות וכעס...

יאללה אז שהמנהל יגיד סליחה למשתמש פשוט...אני גם מנהל אבל אני כמו כל אחד מכם(למרות שאני כולה יום ראשון שלי מנהל)
    ................
    תפתרו את זה בדרך הקלה יאללה סולחה =]
    אם היית קצת קורא את הדיון במקום להגיב סתם לא במקום , היית מבין שמי שבישל את הדייסה הזו נמצא עכשיו בצבא וחוזר רק בסופי שבוע (מחר או ביום שישי ) , ואולי יחזור עוד שבועיים אפילו , לכן אין על מה להתנצל פה כי צריכים לחכות לרביד שיחזור.

משתמש משקיע האוואטר של guetta17
    לייקים
    2
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    כולנו באותה סירה והיא טובעת

אם היית קצת קורא את הדיון במקום להגיב סתם לא במקום , היית מבין שמי שבישל את הדייסה הזו נמצא עכשיו בצבא וחוזר רק בסופי שבוע (מחר או ביום שישי ) , ואולי יחזור עוד שבועיים אפילו , לכן אין על מה להתנצל פה כי צריכים לחכות לרביד שיחזור.
    דווקא כן קראתי את כל הדיון

ואני מתכוון לוותר כרגע על הדייסה ...אני לא נכנס לוויכוח...

כוונתי הייתה שמראש המנהל הראשי או אחד מהם היה אומר אני מתנצל בשם אטרף ורביד לא כאן כשהוא נדבר איתו בלה בלה בלה.....

אההה רגע בעצם היו דיבורים על כל זה לפני כן.........אני מצטער שנכנסתי לזה...זהו סליחה שהגבתי זה לא היה לעניין....

ואם אפשר שלא לצטט אותי כאן אני יישמח...=]
    ><
    ~PSP 3.80 M33~

תשמע אני לא אנכס לכל מה שהיה, ממש לא מבין ולא רוצה להיכנס לזה.
    אבל בנוגע להצעה שלך, חבר שופטים?
    כאילו ברצינות עכשיו... למה נראה לך????
    בסופו של דבר, צריך לזכור דבר אחד. זה אתר פרטי! אין מה לעשות, זה לא אתר של ממשלת ישראל
    יש לו בעלים פרטיים והם קובעים את סדר הדברים. (כולל סידור הררכיה ברורה!)
    אם נשים כל החלטה בידי קבוצה של משתמשים (שלא נדבר על הגילאים הממוצעים פה), שום החלטה לא תתקבלה והכל יהיה מובלגן. אולי אנשים מפחדים להגיד לך את זה, אז אני יבהיר את זה:
    אתר אינטרנט זה לא מקום דמוקרטי ביום שאתה או כל משתמש אחר יתחילו לשלם עבור תיחזוק האתר יהיה לזה לגיטימציה. עד אז... רד מהרעיון

נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 29-11-2007 בשעה 04:30.

http://www.eccouncil.org/
    עוד אין לך MCITP ?!

לייקים
    1
    נקודות
    30
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי israeliviper צפיה בהודעה
    תשמע אני לא אנכס לכל מה שהיה, ממש לא מבין ולא רוצה להיכנס לזה.
    אבל בנוגע להצעה שלך, חבר שופטים?
    כאילו ברצינות עכשיו... למה נראה לך????
    בסופו של דבר, צריך לזכור דבר אחד. זה אתר פרטי! אין מה לעשות, זה לא אתר של ממשלת ישראל
    יש לו בעלים פרטיים והם קובעים את סדר הדברים. (כולל סידור הררכיה ברורה!)
    אם נשים כל החלטה בידי קבוצה של משתמשים (שלא נדבר על הגילאים הממוצעים פה), שום החלטה לא תתקבלה והכל יהיה מובלגן. אולי אנשים מפחדים להגיד לך את זה, אז אני יבהיר את זה:
    אתר אינטרנט זה לא מקום דמוקרטי ביום שאתה או כל משתמש אחר יתחילו לשלם עבור תיחזוק האתר יהיה לזה לגיטימציה. עד אז... רד מהרעיון
    הנה עוד אחד שהפיל את עצמו ועוד עשה את זה מודגש..!
    אם זה "אתר אינטרנט זה לא מקום דמוקרטי" אז למה קיבלתי באן לשבועיים(!!!) על זה שאמרתי משו דמוקרטי?! אמרתי שיגאל אמיר צריך להשתחרר ונו..? זה: אתר אינטרנט זה לא מקום דמוקרטי
    ועוד משו בנוגע למה שאחי אמר בקשר לחבר שופטים.. זה בכלל באשכול אחר ואני השלמתי שלא יקבלו את הרעיון.. אז מאיפה לעזאזל הפלצת את הנושא הזה?!
    נערך לאחרונה על ידי DMAN; 29-11-2007 בשעה 08:16.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי DMAN צפיה בהודעה
    הנה עוד אחד שהפיל את עצמו ועוד עשה את זה מודגש..!
    אם זה "אתר אינטרנט זה לא מקום דמוקרטי" אז למה קיבלתי באן לשבועיים(!!!) על זה שאמרתי משו דמוקרטי?! אמרתי שיגאל אמיר צריך להשתחרר ונו..? זה: אתר אינטרנט זה לא מקום דמוקרטי
    ועוד משו בנוגע למה שאחי אמר בקשר לחבר שופטים.. זה בכלל באשכול אחר ואני השלמתי שלא יקבלו את הרעיון.. אז מאיפה לעזאזל הפלצת את הנושא הזה?!
    הוא התכוון מהבחינה שזה לא דמוקרטי שאם לא ימצא חן בעיני משהו מהמנהלים (או מהבעלים של האתר) תגובה שלך הוא יכול להשעות אותך לכמה זמן שהוא ירצה , זה לא דמוקרטי..

הוא התכוון מהבחינה שזה לא דמוקרטי שאם לא ימצא חן בעיני משהו מהמנהלים (או מהבעלים של האתר) תגובה שלך הוא יכול להשעות אותך לכמה זמן שהוא ירצה , זה לא דמוקרטי..
    חח כן .. יש מצב שלא הייתי ברור. היה מאוחר
    ואמרתי כבר, תפסיק להביא גומאות מהוויכוח שהיה לך, לא על זה אני מדבר. זה גם לא מעניין.
    ברור שמה שרשמתי לא קשור לפוליטיקה. קיוויתי שתבין את זה לבד.
    נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 29-11-2007 בשעה 16:56.

http://www.eccouncil.org/
    עוד אין לך MCITP ?!

משתמש כבוד האוואטר של Tiger
    לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ
    "לכל פקק יש בקבוק, ולכל דלי יש סמרטוט."

אנחנו יוכלים להתווכח המשתמש שהשעה אותך רביד אולי יחזור מחר או יחזור עוד שבוע אני יכול להגיד לך שבפורום מנהלים ראשיים ומנהלי אתר נפתח נושא לבירור הענין עימו.
    ברגע שהוא יחזור הענין יטופל.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,574 | הודעות: 8,174,161 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect