חחח כן בטח, לא שמים קצוץ על משתמשים כמוני..
|
|
Dman, שלום לך שוב.
דיברת איתי בפרטי, הסברתי לך את מה שהיה בערך לפני כשלושה שבועות, ואתה חוזר
שוב על הנושא. אני בדיון שפתחתי, לפחות הלכתי וערכתי, לך כשאמרו לך להפסיק המשכת
וגידפת. בנוסף, האשכול על רבין היה אשכול לזכרו, לעומת אולמרט שחי וקיים. בסדר, אני מודה
שטעיתי, אבל אתה עוד יותר שאפילו לא הלכת והתנצלת. חבר שלך בא וסיפר את כל מה שקרה עם
אחיך, לא יכלת להגיד לו שאתה מצטער ורוצה לחזור? למה לא עשית את זה? אל תחפש תירוצים.
לגבי LoverBoy, הוא יישאר בפורום, לא יתנצל כי הוא צודק. סוף פסוק למקרה.
תאחלס לא ראיתי את כל המקרה הזה אז , אני זוכר שהיו המון דיונים על זה בראשיים אבל משום מה התעלמתי כי אני לא ממש אוהב נושאים פוליטים , אבל פה זה כבר דוגל על גבול הטעם הטוב.
הפעם הנהלהת אטרף שגתה ואני גם אסביר לך למה אותו אחד מעלי שפתח את האשכול הפעם באמת צודק.
יש מושג שנקרא "חופש הביטוי" , אשר עדיין תקף בישראל.
זכותו המלאה לומר את מה שהוא אמר , הצורה שהוא גם אמר את זה גובלת על הגבולות בין חופש הביטוי לבין לשון הרע (לשון הרע על איש מת , קיים חוק משפטי כזה?) , בכל מקרה אני חושב שהנושא היה צריך להסתיים בזה שהיו עורכים לו את ההודעה ולא משעים אותו , ועוד לשבועים? חבר'ה אתם הגזמתם פה ברמות שלא יאמן.
אותו אחד שפתח את הנושא בסה"כ פגוע , ובצדק.
רביד (LOVERBOY) , הפעם טעה ,וטעה בגדול וגם אתה תומר טעית את מה שרשמת ובעצם נוצרה פה באמת הפלייה בין משתמש הנהלה לבין משתמש רגיל.
אז נכון היחס למשתמש הנהלה במיוחד מנהל אתר הוא יחס אחר נרצה או לא נרצה , אי אפשר סתם ככה לבוא להשעות מנהל אתר לעומת משתמש כבוד שזה הרבה יותר קל (סה"כ מנהל אתר הוא גם "חבר" , וזה יצור אח"כ סיכסוכים ומה לא , כך גם בחיים האמיתיים).
רביד חוזר בסופי שבוע , אני אדבר ואברר איתו את הנושא הזה ונחזור לפה.
בכל מקרה לפותח ההודעה , מצטער שלא הייתי בעניין הזה ולא התייחסתי לכל הדברים הללו (אני גם לא הייתי בזמן הזה בכלל על המחשב אז יכול להיות שזה היה יכול להימנע) , ואני גם מצטער בכל הנהלת אטרף שהפעם באמת שגתה וזה לא היה אמור לקרות,
יום טוב.
(אל תנעלו את הנושא)
סוף כל סוף אני רואה מישו שתומך בי.. תודה רבה אחי.. אני מקווה שתצליח לעשות משו.. כמו שאמרת לכל אחד יש חופש ביטוי עד לגבול מסויים ואני בטוח שלא עברתי אותו. ושוב אני אומר תודה.. כל אחד שלא תמך בי פה לא מבין איך זה לאבד מישו..!
אההה כמעט שכחתי אדון רביד איבד חבר זה כמו אח ואללה כן..
שיאבד אח אז הוא יבוא ויבקש סליחה כמו טטלה!
אוקי בוא נתחיל.. קודם כל אפחד לא אמר לי להפסיק מאיפה הבאת את זה שאמרו לי להפסיק רק עירערו על מה שאמרתי וזהו! זה אחד..
שתיים, אתה בעצמך הפלת את עצמך, רביד אמר לי שהיסתתי לרצח.. הרי אמרת שרבין כבר מת אז איך אני יכול להסית לרצח.. הרי הוא כבר מת! ואל תשכחו שעל זה קיבלתי שבוע באן מתוך השבועיים. ומה שאמרת בנוגע לאולמרט שעדיין חי.. אתה הוא זה שבאמת היסית לרצח! כי כמו שאמרת הוא חי.. אני לא מאמין שהפלת את עצמך בדבריך שלך..
שלוש, שאתה אומר שטעית והתנצלת יפה מאוד כי הייתה לך הזדמנות.. ושאני שלחתי לרביד את האשכול שלך.. אני בטוח שהוא זה שאמר לך לערוך.. לי לא הייתה הזדמנות לבקש סליחה ולהתחרט.. לי נתנו את הבאן ישר! אז איפה הזמן שלי להתחרט ולבקש סליחה! ולא ביקשתי סליחה בזמן שהייתי בבאן כי לא הייתי מבקש סליחה מבנאדם חרא שחילל את כבוד אחי..! שמישו מחלל ואפילו לא שם קצוץ על מישו שמת מהמשפחה שלך אני בטוח שלא היית מבקש ממנו סליחה! אתה פשוט לא יודע איך זה לאבד קרוב משפחה.. ולמה לעזאזל אני צריך לבקש ממנו סליחה?! אני פגעתי בו רבין היה סבא שלו.. יגאל אמיר היה מישו שפגע במשפחה שלו.?!?! אז למה לעזאזל שאני יבקש ממנו סליחה?!
עכשיו תהיו דוגרים ותגידו שאני לא צודק!
רביד צריך לחזור כנראה בסוף שבוע הזה , הנושא הזה נשאר פתוח עד אז.
לא שהייתי רוצה להתערב בנושא אבל אני פשוט לא מצליח להתאפק סוריי... =[
תראה DMAN אין ספק שאתה נפגעת בגדול לגבי הסיפור אחיך ז"ל
אבל אני לא מבין איך הדיון כבר הגיע לדף השני מבלי לומר מילה קטנה ל-DMAN "סליחה"
זה היה חוסך פה חפירות וכעס...
יאללה אז שהמנהל יגיד סליחה למשתמש פשוט...אני גם מנהל אבל אני כמו כל אחד מכם(למרות שאני כולה יום ראשון שלי מנהל)
................
תפתרו את זה בדרך הקלה יאללה סולחה =]
><
~PSP 3.80 M33~
דווקא כן קראתי את כל הדיון
ואני מתכוון לוותר כרגע על הדייסה ...אני לא נכנס לוויכוח...
כוונתי הייתה שמראש המנהל הראשי או אחד מהם היה אומר אני מתנצל בשם אטרף ורביד לא כאן כשהוא נדבר איתו בלה בלה בלה.....
אההה רגע בעצם היו דיבורים על כל זה לפני כן.........אני מצטער שנכנסתי לזה...זהו סליחה שהגבתי זה לא היה לעניין....
ואם אפשר שלא לצטט אותי כאן אני יישמח...=]
><
~PSP 3.80 M33~
תשמע אני לא אנכס לכל מה שהיה, ממש לא מבין ולא רוצה להיכנס לזה.
אבל בנוגע להצעה שלך, חבר שופטים?
כאילו ברצינות עכשיו... למה נראה לך????
בסופו של דבר, צריך לזכור דבר אחד. זה אתר פרטי! אין מה לעשות, זה לא אתר של ממשלת ישראל
יש לו בעלים פרטיים והם קובעים את סדר הדברים. (כולל סידור הררכיה ברורה!)
אם נשים כל החלטה בידי קבוצה של משתמשים (שלא נדבר על הגילאים הממוצעים פה), שום החלטה לא תתקבלה והכל יהיה מובלגן. אולי אנשים מפחדים להגיד לך את זה, אז אני יבהיר את זה:
אתר אינטרנט זה לא מקום דמוקרטי ביום שאתה או כל משתמש אחר יתחילו לשלם עבור תיחזוק האתר יהיה לזה לגיטימציה. עד אז... רד מהרעיון
נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 29-11-2007 בשעה 04:30.
הנה עוד אחד שהפיל את עצמו ועוד עשה את זה מודגש..!
אם זה "אתר אינטרנט זה לא מקום דמוקרטי" אז למה קיבלתי באן לשבועיים(!!!) על זה שאמרתי משו דמוקרטי?! אמרתי שיגאל אמיר צריך להשתחרר ונו..? זה: אתר אינטרנט זה לא מקום דמוקרטי
ועוד משו בנוגע למה שאחי אמר בקשר לחבר שופטים.. זה בכלל באשכול אחר ואני השלמתי שלא יקבלו את הרעיון.. אז מאיפה לעזאזל הפלצת את הנושא הזה?!
נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 29-11-2007 בשעה 16:56.
אנחנו יוכלים להתווכח המשתמש שהשעה אותך רביד אולי יחזור מחר או יחזור עוד שבוע אני יכול להגיד לך שבפורום מנהלים ראשיים ומנהלי אתר נפתח נושא לבירור הענין עימו.
ברגע שהוא יחזור הענין יטופל.