חחחחחחח עכשיו ראיתי היה בערוץ 10
חזקים בפרסומות![]()
חחחחחחח עכשיו ראיתי היה בערוץ 10
חזקים בפרסומות![]()
|
|
הפרסומות של הטוטו גם טובות><" חח
טוטו טוטוD: חחח
ראיתי היה בערוץ 10 בפסק זמן שהיה אז היה תפרסומת חח ראיתי איזה מצחיק מלא דובים וזה רוקדים פפש אחלה טכניקה!
See a person like me smoke weed till i hallucinate
הינה הממיר וכל מה שהולך להיות , זה אמור להיות אחד החזקים:
http://www.hometheater.co.il/article1109.walla
פרסומות זה למשועממים
חח סתם.. פרסומות נחמדה
שיתקנו את כל בעיות שלהם אחר כך ידברו ...
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
+
זה ההבדלים:
http://service.yes.co.il/special/HD_AboutVisul.aspx
למרות שנראה לי שהם סתם מחרטטים :\
הם הגזימו עם הפוטושופ אבל אין ספק ששידור ב HD ועוד ב 1080i הוא שידור מדהים , אפשר לראות את ההבדל בקלות תורידו סידרה של נמלטים או גיבורים או מה שזה לא יהיה ב 720p (מדגיש שביס יהיה יותר) , לעומת גירסה רגילה של HDTV (שזה יותר טוב ממה שאנחנו רואים היום בטלויזיה)
ותראו את ההבדלים
אז ההבדל בין מה שיש עכשיו לבין 1080i זה טירוף.
מה שכן ב2009 רק יהיה שווה לעבור כי עכשיו יש בדיוק 3-4 ערוצים וגם זה בקושי
הכל נשמע יפה על הנייר, אבל בפועל יהיו מלא דחיות, מספר מצומצם של סרטים וסדרות, ספורט גם יקח להם שנים עד שיתחילו לשדר דברים נורמליים..
וכן, יש הבדל לא קטן בין 720P לסתם גרסת HDTV ששוקלת 350 מגה. אני אישית מוריד את הסדרות שאני רואה בדרך כלל ב 720P, וזה הרבה יותר נעים לראות ככה, אז 1080 אני רק יכול לדמיין מה זה. אנשים אומרים שהמעבר בין טלוויזיה רגילה לשידורים באיכות כזאת הוא בערך כמו לעבור בין שחור לבן לצבע.
למי שיש יס מקס נדפק..
עכשיו אם הם ירצו לראות באיכות טובה הם יצטרכו לקנות עוד ממיר![]()
מקבלים את הממיר של ה HD בחינם אבל צריכים להתחייב לחבילת ערוצים של 40 שקלים בחודש
מחיר חבילת yesHD הינו 39.90 ש"ח לחודש. החבילה כוללת:
• מפענח HD חדש בשכירות חודשית של 39.90 ש"ח
• ממשק משתמש חדש ויחודי
- ערוץ משולב של סרטים וסדרות המשדר את מיטב הסדרות והסרטים המובילים בפורמט HD ביניהם: הסדרות - "גיבורים", "עקרות בית נואשות", "העשב של שכן", ובין הסרטים - "שודדי הקריביים 2", שר המלחמה", "התרסקות" ועוד. • >מיטב תכני נשיונל ג'יאוגרפיק בפורמט HD
בנוסף, ייהנו לקוחות המצטרפים ל- HD מערוץ הספורט 5 HD חינם למשך שלושה חודשים ללא התחייבות.
בגמר שלושת החודשים לקוחות שיבחרו ברכישתו ישלמו בעבורו 14.9 ₪ לחודש.
כולל שידורים חיים של משחקי כדורגל מליגת האלופות, הליגה הגרמנית ועוד,כדורסל מה- NBA ותכנים נוספים.
לאחר מספר חודשים מההשקה תוגדל כמות התכנים ללא תוספת תשלום:
ערוץ הסרטים והסדרות יפוצל לשני ערוצים נפרדים וכמו כן יהנו כל המצטרפים לשירות ה- HD מערוץ הסרטים MGM בחינם
נערך לאחרונה על ידי LeBRoN; 30-11-2007 בשעה 00:06.
אתם יודעים שאני הייתי נוכח בפרסומת הזאת?
הייתי בצד, עשו אותה ברומניה
באמת אחד החזקים.
Puta los ches!
![]()