אהלן
רציתי לדעת איך אוכל לגרום לחברה שלי לאוהב אותי יותר
ובדרכים פסיכולוגיות יותר אם אתם מבינים
אני רוצה לגרום לחברה שלי לאוהב אותי פי כמה יותר מבלי שהיא תרגיש שאני עושה את זה (:
אם יש אתרי עזר זה מאוד יתרום לי
אהלן
רציתי לדעת איך אוכל לגרום לחברה שלי לאוהב אותי יותר
ובדרכים פסיכולוגיות יותר אם אתם מבינים
אני רוצה לגרום לחברה שלי לאוהב אותי פי כמה יותר מבלי שהיא תרגיש שאני עושה את זה (:
אם יש אתרי עזר זה מאוד יתרום לי
|
|
מה פתאוםםםםם!
אם אתה רוצה שהיא תשים עלייך, תהיה קצת אדיש אליה.
היא תמות לשמוע ממך, ליחס ממך, ברגע שתעני ק לה אותם אחרי איזה שבוע רווי באדישות אתה תראה איזה אהבה היא תרגיש חחח. לך תבין, בנות קצת מפגרות בקטעים האלו [נו אני בת אני אומרת לך!]
היא לא תעזוב אותו ישר, היא תגיד "אני אחכה קצת אם זה לא ישתנה אני אדבר איתו" .
ואז היא תתחפרן ותנסה להשיג את התשומת לב הראויה לה חחח והיא תתחרפן, היא תתחי ללהיכנס לסרטים תאמינו לי.
תיתן לה קצת להיתגעגע אליך, תיסע לאיזה סוף שבוע עם חברים ככה חמישי שישי שבת, ותן לה להתקשר אליך
זה נכון, כן, אבל לא תמיד עובד, ולא תמיד הדבר הכנון לעשות.
כן כדאי לפנות ל"טקטיקה" הזאת במקרים שאתה מרגיש שהיא לוקחת אותך כמובן מאליו, או מתחילה לשלוט במערכת היחסים.
במקרה שלך דווקא לא הייתי ממליץ על זה, כי לפי מה שהבנתי מערכת היחסים שלך לא מי-יודע-מה בשמיים, אז אתה מסתכן בלהרוס אותה עוד יותר, בריב, או אפילו בפרידה.
אם אתה רוצה לעורר רגשות ש"נרדמו" במשך הזמן אצל חברה שלך, תעשה משהו חמוד בשבילה, משהו לא שגרתי...
אין לי ממש מה להציע לך, כי לא כל כך פירטת, אבל - אם זה בסדר מצידה - תעשה לה מסאג' רומנטי, עם שמנים ונרות ושיט כזה
קח אותה לפיקניק, אבל אל תגיד לה את זה, אלא תעשה את זה כ"סתם יציאה".. קח אותה לאיזה פארק (שתחביא בו לפני זה סלסלת פיקניק, תגיד לחבר ש'ך לשמור עליה מרחוק שאיזה ילדים קטנים לא ייגעו בה או משו) ותפתיע אותה.
אתה גם יכול לסלק את ההורים ערב אחד (או סתם להסתגר בחדר), לשים סרט שהיא אוהבת, קצת תותים עם קצפת לא יזיקו...![]()
עזוב את כל הבולשיט של תהיה אדיש אליה וכל זה.
פשוט תראה לה שהיא חשובה שלך,תדאג לה ותראה לה שאתה מעריך אותה.
חוץ מזה אני לא חושבת שאפשר לגרום למישהי לאהוב יותר כי זה בא לבד אבל תנסה בכל זאת להראות לה שהיא לא סתם עוד אחת בשבילך.![]()
Look at the stars,"
Look how they shine for you,
And everything you do,
" ...Yeah, they were all yellow.
שיאו איזה פאקצההמה פתאוםםםםם!
אם אתה רוצה שהיא תשים עלייך, תהיה קצת אדיש אליה.
היא תמות לשמוע ממך, ליחס ממך, ברגע שתעני ק לה אותם אחרי איזה שבוע רווי באדישות אתה תראה איזה אהבה היא תרגיש חחח. לך תבין, בנות קצת מפגרות בקטעים האלו [נו אני בת אני אומרת לך!]
אינעל העולם של הפאקצות[כן זה מן עולם כזה של ערסים ופאקצות]
אל תקשיב להה בבקשה אחי.. זה הדבר הכי דבילי בעולם..
תקשיב לעדידי
עזוב אותך שטויות
מספיק שכל יום וכל הזמן תזכיר לה שאתה אוהב אותה
לדעתי זו השיטה הכי טובה.
שלום לכם אנשי הפרום יש לי בעיה בדיוק כזאת ואני מעויין לדעת מה אתם מציאים לי חברה שלי לא ממש רושמת לי בפייסבוק אלא אם כן אני רושם לה משו כודם ואני ממש ממש אוהב אותה ולא רוצה שהיא תזרוק אותי ואני מאוד רוצה שהיא תירצה אותי אבל ממש כילו והיא תיתן לי אותו יחס כמו שאני נותן להבבקשה בבקשה תעזרו לי אתם חעולים לירשום לי גם דרך הפייסבוק זה הפייס
Misha Kovlenko, (דוקר התותים)