אוקיי לכל מי שבגילי פחות או יותר שרק עכשיו נכנס לכל העניין של הצו ראשון והצבא שואל את עצמו לאן הוא רוצה ללכת ולאיזה יחידה הוא מתאים בעצם
אזז השאלה שלי היא לאן אתם בעצם רוצים ללכת בצבא?
אני רוצה או לחובלים או לגולני
אוקיי לכל מי שבגילי פחות או יותר שרק עכשיו נכנס לכל העניין של הצו ראשון והצבא שואל את עצמו לאן הוא רוצה ללכת ולאיזה יחידה הוא מתאים בעצם
אזז השאלה שלי היא לאן אתם בעצם רוצים ללכת בצבא?
אני רוצה או לחובלים או לגולני
|
|
וואלה אחי אתה מרמת דוד ? אתה לומד ביפעת ?
ולנושא ... אני רוצה ומאוד מקווה להתקבל לשייטת 13 ... במידה ואני לא עובר את הגיבוש אז ילת"ם \ סנפיר \ יב"ן
אני רוצה שייטת...תגיד אחי קיבלת צו ראשון כבר? אני עוד לא והאמת שיש לי הערך עוד כמה חודשים אבל הראש לי הוא בשייטת..
מש"ק ממטרות
האמת עדיין אני לא חשבתי על זה ...
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
לא רוצה לבאס אבל תכנסו לפרופורציות... ברוב המקרים לא מקבלים מה שרוצים ולא תמיד בגלל דברים שתלויים בכם בכלל.
אני לא אומר לוותר אבל שתדעו שאם פוסלים אותכם ממשהו חשוב להמשיך קדימה ולא לבכות על גיבוש שלא קיבלת.
אני אישית רציתי טיס לא קיבלתי
רציתי מטכל\שלדג\שייטת אבל לא נותנים לי יום סיירות.
כרגע מתאמן לגיבוש חובלים יש לי בפבואר... לא סגור אם אני רוצה ללכת לשם בכלל אבל אני לא פוסל כלום בנתיים...
ישי התותח
מודיעין או רפאל :X
מסלול כבר יש לי (עתודה)
אבל התפקיד ... זה חשוב :ס
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
רוצה שייטת, יה עד היום סיירות.![]()
נערך לאחרונה על ידי אריאל הארדקור; 19-04-2011 בשעה 17:08.
אל תנפץ להם תחלומות אחי.. שיחשבו ויירצו מה שבא להםץ.. שהם יראו שהדרך לשמה ארוכה אז ייבחן הרצון שלהם.. אם לא יוותרו ויילחמו על זה אז הסיכוי שלהם גבוהה יותר.. אבל יש את אלה שרואים את הדרך לשמה שהיא קשה ומפרכת ומוותרים ומתפשרים.. וכל זה ייבחן עוד מעט.. שיילחמו ביינתים..
וצנחנינם שבעוד שבועיים ומשם גיבוש יחטיות מגלן \ פלסר
החלום שלי זה עוקץ,אבל בגלל פרופיל רפואי לא מתאים (אומנם 97 אבל סעיף ראיה),אני מקווה שאני יוכל בכל זאת להגיע לעוקץ ואם לא גולני/גבעתי לא משנה לי איזה מהם
כן חביב אני יודע את כל זה,פשוט לא הסברתי את עצמי מספיק טוב,אז תן לי לנסח את זה ככה:
אני יודע שעל מ נת להגיע לעוקץ אני חייב להתגייס לכפיר,ואם אני לא יעבור גיבוש עוקץ אני נשאר בגדודים,ולא 'נתקע' בגדודים כמו שכולם חושבים התנאים בכפיר באמת מעולים.
ומה שניסיתי להגיד,שאם מבחינת פרופיל אני לא יכול להגיע לעוקץ אז אני מקווה שאני יוכל להתגייס לגולני/גבעתי ולא לכפיר,מקווה שהפעם הבנת אותי![]()