עוד כפחות מחודש יהיה לי את אחד מהקונסולות האלו : PS3 , XBOX 360 , NINTENDO WII
ופשוט אין לי מושג מה לבחור כל פעם מחדש אומרים לי משהו אחר..
מה באמת הכי כדאי??
Xbox 360
PlayStation 3
Nintendo wii
עוד כפחות מחודש יהיה לי את אחד מהקונסולות האלו : PS3 , XBOX 360 , NINTENDO WII
ופשוט אין לי מושג מה לבחור כל פעם מחדש אומרים לי משהו אחר..
מה באמת הכי כדאי??
|
|
זה תלוי במה שאתה אוהב, אם אתה אוהב לשחק עם חברים אצלך בבית עם שליטה חדשנית וכיפית אז WII.
אם אתה אוהב לשחק ברשת ואוהב משחקי יריות אז קח XBOX .
ואם יש לך כסף ואתה מעדיף גרפיקה חדשנית ואפשרויות כמו HOME אז קח PS3.
לסיכום הWII מצוינת למשחק עם חברים בבית- יש המון משחקים ל2.
הXBOX בכמויות המשחקים וברשת.
והPS3 בגרפיקה ובאיכות.
וואלה אני נמשך יותר לXBOX כי נינטנדו זה יותר ילדותי כזה..
XBOX אני רואה את עצמי עם חברים בירות יושבים משחקים יענו בסבבה..
וPS3 אין מה לדבר חרא של דבר תכלס..אין צ'יפ כל משחק 400-500 שקל הוא עצמו עולה הרבה כסף סתם דבר..
אז אני מבין שאתה בכיוון של צ'יפ.
כמו שאמרתי מקודם מבחינת צ'יפים הWII יותר טוב כי האונליין עובד.
מבחינת משחקים יש המון לXBOX אבל זה תלוי איזה סגנון אתה אוהב..
והWII לא כל כך ילדותי כמו שרוב האנשים חושבים ואם תחקור עליו קצת תראה שאני צודק.
לפי מה שאמרת על הסגנון של GOD OF WAR לך על XBOX כי הוא יתן לך שעות משחק ארוכות יותר מהWII.
אבל ברעיון של משחק עם חברים הWII מנצח כי כל אחד יכול להנות ולהתחבר למשחקים.
לדעתי אתה צריך לחקור קצת על כל קונסולה ועל המשחקים. כנס לGT ולIGN בתור התחלה.
תודה אחי.
אתה לא תאמין כמה ישבתי וחקרתי..אבל תאמת על הנינטנדו לא..אני יכנס נראה מה יש מעניין עליו.
תגיד,100% לא יהיה GOD OF WAR2-3 לXBOX?
לדעתי כרגע הXBOX לוקח בגדול (וכן אפשר לשחק עם צרובים בLive - רק שיש סיכוי לקבל ban - אני עדיין לא קיבלתי...) - אבל אני מאמין שבעתיד ה PS3 יצמצם פערים ועלול להוביל.
על ה wii (לדעתי) אין בכלל מה לדבר - מדובר בקונסולה עם משחקים הרבה פחות מרשימים וכל הקטע של השלט נמאס אחרי שבועיים (לי לפחות). לי יש WIi ו XBOX ומאז שקניתי את הXBOX לא נגעתי ב WII...
זה רק עניין של זמן עד שיוציאו צ'יפ לקריאת צרובים בps3 אז זה לא כזה נורא אבל גם אין מבחר גדול של משחקים אז הצ'יפ לא כזה ישנה... לפי דעתי או xbox או wii (יותר הwii) והps3 אתה יכול להוריד מהאיפשרויות לזמן הקרוב...
וגם אני בטוח שהולכים להוריד בהרבה את המחירים ושהולכים לצאת עוד מלא משחקים (ואני מזכיר שבאיכות גבוהה עד מאוד) אז כדאי לך לחכות עוד כמה חודשים... ואם ממש דחוף לך ואתה משועמם בחיים חח אז קח wii.. מבזבזים עליו יותר זמן מאשר בxbox...
יש משחקי יריות בWii והמשחקים שמה הרבה יותר כפים מי מחוון היום אם הג'ויסטיק בXBOX אני ממליץ על Wii שמה אתה מחוון אם השלט לאיפו שאתה רוצה במקום להיסתבח אם הגולה הזו בג'ויסטיק
החברה Nintendo היא חברה ותיקה של קנסולות משחק יותר מה XBOX של Microsoft וPS3 של SONY יצאו עד היום קצת יותר מ10 מכשירי קונסולת משחקים כך שאני חוב שNintendo יותר טובה הרבה ילדים ומבוגרים בני 14 -20 חושבים ש Nintendo זו חברה שלמשחקים לקטנים אבל זה ממש לא נכון הרוב התחיל בגלל מריו Mario שהיה אז משחק שנחשב למשהו מיוחד היום שיפרו את הגירסא של מריו אלה גם שלכול המשחקים שיצאו לNintendo
אבל יש הרבה יתרונות בכול קונסולה לי יש PSP ,Nintendo Wii,PS1,GBA,Nintendo DS,PS1
אני רואה שהWii יש את רוב הדברים החדישים מבין כול הקונסולות שיצאו עד עכשיו לPS3 יש שלט אלחוטי גם לXBOX וגם לWii וXBOX וPS3 משתמשים בשלטים לא משנה איך תזיז את השלט זה אותו דבר אבל בWii אפשר להזיז את השלט וזה ישפיע על מה שאתה עושה במשחק לשני הקונסולות הPS3 והXBOX
אפשר ליקנות אני יודע הגה או אקדח בשביל שהמשחקים היו יותר כיפים אז בWii לא צריך לקנות את הדברים אביזרים לשתי קנסולות האלו טוב נימאס לי לכתוב.
קיבלת אזהרה על דאבל פוסט, פעם הבאה זה באן
נערך לאחרונה על ידי -8aN-; 04-12-2007 בשעה 17:54.