או קי אני גר בארצות הברית וכל השטויות האלה למי שלא יודע
אני עכשיו כיתה יא'
וזה הבעיה שלי
בבית הספר יש קבוצות ספורט כמובן שכמו כל ישראלי וספרדי בבית הספר ניסיתי להיתקבל לקבוצה, והתקבלתי, שיחקתי קבלתי תעודה וכל השטויות האלה, מה שכן התעודה שלי לא היתה הכי טובה בעולם כי כל יום היה אימון מ- 2 וחצי (אחרי בית ספר) עד איזה 7. בואו נגיד ככה קיבלתי 2 - 100, 2 - 80-90 ו- 3 70-80 ואל תזינו עכשיו תשכל שזה טוב כי זה לא 65 פה זה נכשל..
לפי מה שדיברתי עם מורות שמכירות אותי טוב אחרי שנתיים איתם, הם אמרו לי שהרבע הראשון הוא הכי קשה ותמיד מקבלים ציונים גרועים בהם..
בכל מקרה סימנו את העונה של הכדורגל ועכשיו יש קבוצה אחרת, האמתי יש 2 קבוצות אבל הדילמה שלי היא ככה..
אני רוצה להיות רופא הציונים שלי כמו לעכשיו לא כאלה טובים בשביל להיות רופא מה שכן בלי כדורגל זה יכול להיות הרבה יותר קל ויהיו לי ציונים טובים יותר..
או אם אני ישחק כדורגל עכשיו בעונה הזאת ואז שהעונה תיגמר עוד 4-5 חודשים אני ישחק בקבוצה אחרת והכל אני יהיה מספיק טוב לקבל מילגה מהאוניברסיטה בשביל ללמוד אצליהם וכמובן לשחק כדורגל בשבילהם..
או שאם אני ממש יהיה תלמיד טוב ויקבל ציונים גבוהים אני גם יקבל מילגה בשביל ללמוד אצלהם..
עכשיו הבעיה שלי היא מה לעשות.. זה או ללמוד ממש ממש טוב מה שאני מאמין הכי טוב שאני יכול לעשות זה איזה 3-4 100, 2-3 80-90 ואחד 70-80
שזה יהיה קשה אבל מבאס כי חיים חברתיים לא יהיה לי או שגם לא בטוח שאני יהיה כזה מספיק טוב בשביל לשחק באוניברסיטה..
זה מן 50% - 50%
ועכשיו השאלה שלי מה הייתם עושים במקומי?
תודה לעוזרים![]()

ציטוט ההודעה