יש פה מישהו שהיה לו טופס גאמא באתר של המודיעין (הטופס הכללי שנותנים למועמדים לגאמא) שנשלח בתאריך ה20.9? (התאריך רשום ליד הטופס)
אם כן כבר קיבלתם תשובה על זה?
רשום לי מאז הנך מועמד/ת ולא חזרו אלי ולא קיבלתי זימון כלום
יש פה מישהו שהיה לו טופס גאמא באתר של המודיעין (הטופס הכללי שנותנים למועמדים לגאמא) שנשלח בתאריך ה20.9? (התאריך רשום ליד הטופס)
אם כן כבר קיבלתם תשובה על זה?
רשום לי מאז הנך מועמד/ת ולא חזרו אלי ולא קיבלתי זימון כלום
|
|
היו אחרי זה הרבה דברים, ביקשו ממני אחרי זה לשלוח קורות חיים, והיו כבר מיונים של שחקים, באמצע החודש הזמינו אותי לראיון של דבר לא ידוע במודיעין + מבחני קצונה של שחקים.
אם שלחו לך ב20.9 עוד לא היית אמור לקבל. זה יהיה ב2-3 חודשים הקרובים אני חושב שאני אמור לקבל גם.. (למבחנים)
אתמול הודיעו לי ש"נמצאו מועמדים מתאימים יותר"
ממש התאכזבתי..
שלחתי היום פקס ערעור אבל בתכלס אני ממש מאוכזב... זה ממש מוזר יש לי ידע ענק במדעי המחשב והם הפילו אותי על סמך השאלון באינטרנט בלבד
קיצר באסה
מה זה הודיעו ? התקשרו ואמרו לך או שניסית לברר אם עברת?
אני קיבלתי עוד לפני וגם לא חזרו אלי... באתר רשום שאני עדיין מועמד אבל קשה לי להאמין שאני אקבל זימון...
ישי התותח
אם זה מה שרשום אז לא התקבלת לצערי...
שלחתי להם ערעור
לדעתי זאת טעות זה ממש מוזר שלא קיבלו אותי
אני לומד מדעי המחשב באוניברסיטה![]()
אני חושב שיש להם טעות.
לחבר שלי גם רשמו את זה בפרוייקט אחר, הוא התקשר אליהם ומסתבר שהם רושמים את זה לכולם באתר.
תתקשר תבדוק.
זה מוזר כי אפילו לא קיבלתי זימון למבחנים... בדר"כ לא מעיפים אחרי הטופס הראשוני כי הוא לא משקף כלום.
שלחתי פקס אני מקווה לקבל תשובה מהר
התקשרתי והם אומרים שהם לא יודעים.. היא יכולה להגיד לי רק מה שרשום לה במחשב... יחידת האיתור של המודיעין לא יודעים יותר מזה שעפתי... טוב מקווה שהפקס יעזור צריך למצוא דרך ליצור עם גאמא קשר
רגע התקשרת ואמרו לך שעפת? אם ככה זה משהו אחר..
נערך לאחרונה על ידי Jacoby; 08-12-2007 בשעה 15:28.
נאמר לי שכדי לדעת אם עברת או לא צריך להתקשר ליחידת האיתור ,
עשיתי זאת , לאחר מכן נאמר לי שאין תאריך למיונים באופק , וזה יקח קצת זמן .
פשוט הם מחלקים למחזורים , מי שעבר יאלץ להמתין .