|
|
מה אתה באמת מטומטמם כמו שאתה כותב?
מה אבל מה הקשר בין הפינוי לבין הדברים האלה?
לא באמת לא נרשם לכם הילדים בני 10 לרשום פה שטויות שאין להם מושג? פשוט תסתמו את הפה שלך.
~Run Like Hell~ - גם אתה טיפש לא קטן.
1. הם קיבלו אישורים לגור שם - בעיקר בהנתחלויות החוקיות כמו גוש קטיף.
2. רוב יושבי ההתנחלויות הם לא חרדים, לא תמצא כמעט חרדים שלא חיים בבני ברק וירושלים, רוב החיים בהתנחלויות עם חובשי כיפה סרוגה - אנשים שעובדים, משרתים בצבא ובוא נגיד עשו למדינה הרבה יותר ממה שאתה תעשה אי פעם.
לכל המפגרים שמכלילים את הקבוצות הקיצוניות בירושלים כשונאי ישראל ואנטי ציונים, תתחילו לשתוק. הם לא קבוצה גדולה בין רבים, למרות שגם המגזר החרדי לא הכי מת עלינו - החילונים או למסורתים שביננו.
בקיצור בגלל אנשים כמוכם וגם כמוהם המדינה נראית ככה, אתם לא מוכנים לקבל את האחר גם אם הוא שונה מכם, ומכלילים את כולם כמשתמטים וכלא מפרנסים ..
צ'או.
פיייייי
אתה יכול לכתוב ספר
עלק זה עם ע
איזה אישורים הם קיבלו? הם באו ודפקו שם כמה קרוונים תוך כמה לילות וכל פעם שפינו משם את הקרוונים הם חזרו והתחילו לפתח שם מושבה וכו' ועוד תקפו כפרים ערביים שהיו לידם והרסו להם את הפרנסה, אז מה הם כיפה סרוגה? הם חלק מהמגזר הדתי הימני שפועל לא נכון ובניגוד להוראות המדינה.
אנחנו לא מוכנים לקבל את האחר? אנחנו כופים על מישהו משהו כי זה לא מוצא חן בעיננו? לי נראה שזה דווקא ההפך עדיין לא שמעתי מקרה שקבוצה של חילונים פיצצו חרדי רק בגלל איך שהוא התלבש או משהו אחר, הם חושבים שיש להם זכות לתקוף ולכפות רק בגלל הדת וחושבים שהכל מותר להם נראה לי שזה דווקא ההפך ובגלל זה ככה נראת המדינה.
נערך לאחרונה על ידי ~Run Like Hell~; 07-12-2007 בשעה 22:22.
מה אתם קופצים? תחזרו לחורים כל המתייפיפים
אל תכלילו את כל הדתיים , אני לא דתי אבל עכשיו אתם מעלים את העצבים
הרי שאומרים לכם שרוסיות שרמוטות ורוסים זה נוצרים אתם מתעצבנים מהכללות לא?
או שאומרים לכם שערבים כולם מחבלים כל השמאלנים קופצים נכון?
או שאומרים שכל המרוקאים הם עם נחות שלא מסיים 12 שנות לימוד בוגה בוגה הו הוהו , אתם מתצעבנים נכון?
אותו דבר כאן אל תכלילו כל אדם מקרה לגופו.
יש הרבה דתיים שעשו יותר מצוות מכולכם ביחד ושאני אומר מצוות לא רק ללכת לבית כנסת מעבר לזה ומי שלא מבין טיפש ושיתמודד עם עצמו.
נערך לאחרונה על ידי gfor; 08-12-2007 בשעה 03:40.
כל ה-Psd שלי להורדה למי שרוצה ללמוד ולהשתפר
(מומלץ!)
http://rapidshare.com/files/71312018...t_Document. txt
בברכה,עמית
My Gallery
בואנה אתם טמבלים למה להכליל את הדתיים החרדים הם הבעיה למה כל הדתיים אני דתי ואני הולך למסיבות ויצא אם בנות וההורים שלי סבבה אתם אומרים כל הדתיים רבקקקקקקקקקקקקקק
זה לא יפה להכליל את כולם.. בטח שלא דתיים כמוני.. שהם לא חרדים..
ההבדל הגדול בין דתיים ל"דוסים" חרדים, זה הצורה שבה לומדים תורה.
הדתיים.. מחפשים לחפור על כל דבר.. מה מותר ומה אסור סיבות וכו'
החרדים,מה שכתוב עושים. אומרים לא לגעת בבנות, אז מבחינתם, זה גם נגיעה של סתם\בטעות.
וזה גורם לדברים שגם בעייני,לא נשמעים הגיוניים. כמו מה שקרה באוטובוס.
אני גר דיי קרוב לב"ב.. ומה שנכון נכון.. חלק גדול מהחרדים.. צבועים.
מתנהגים כמו חיות,אני לא מדבר איך הם נוהגים בכביש..
עוד דבר מוזר שהעלתם.. זה אלה שמברכים.
אני אישית גם לא מבין את החרדים בצמתים, שיש להם יכולת ללכת לעבוד [אני לא מדבר על אלה שללא רגלים וכו]
והם מעדיפים לעמוד בצמתים לתרומות. ואני לא מצדיק התנהגות כזו.
לגבי צבא..אני לומד בישיבה תיכונית, ואין כזה דבר לא לעשות צבא.
יש את אלה,שהולכים להסדר.ששם מחלקים את הצבא והלימוד תורה,באופן דיי שווה, שנה וחצי לימודים,שנה וחצי צבא.
יש מכינה צבאית, ששם יש יותר צבא ופחות לימודים.
יש את אלה שישר הולכים לצבא,אבל לא ללכת.. וואלק... אולי רק ממש ממש חרדים..
בכל מקרה.. באמת חבל שיש אנשים כאלה.. לא יושבים ליד בנות.. אבל לתת מכות על זה?!! זה סותר ולא הגיוני
עריכה*.
וואי.. חפרתיי =]
נערך לאחרונה על ידי Daniel; 08-12-2007 בשעה 20:41.
אנחנו מדברים על חרדים כבדים .
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
אשכול מיותר מאוד...
אל תעשו הכללות, כי נכון שיש את אותם חרדים שהולכים רק לישיבות ומקבלים כסף מהמדינה אבל אתם שוכחים את אלה שעוזרים לנזקקים ואתם שוכחים את אלה שכן הולכים לעבוד וכן גם את אלה שעושים צבא
אז בבקשה לא לעשות כל מיני הכללות כי זה רק מפצל את העם שלנו שגם ככה מפוצל
קחו לתשומת ליבכם
מחר אני נוסע למאה שערים/בני ברק עם ידידה והולך להיתפשט ולהפשיט אותה באמצע האוטובוס אם יש להם ביצים שיבואו לגעת בי, עד כמה שאני יודע יש חוק במדינת ישראל שקובע שהגנה עצמית על ידי כל כלי או דרך שנראית לנכון על מנת לשמור על החיים היא חוקית =] שיקפוץ הראבר המזדין ויגיד לי למה דקרתי לו את כל הקהילה..