http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/917608.html
תאחלס אני לא בקטע גזעני , ואם הדעות שלי אני אשמור לעצמי אבל זו כבר תת רמה.
חאלס עם הכפייה הדתית ראבק, שורפים חנויות שמוכרים חזיר , שונאים נשים (שבעצם יולדות להם 40 ילדים ומטפלות בכולם).
לא מבין את החרדים האלה באמת כוס אמק מה נסגר עם האנשים האלה , סוגרים ערים שלמות , לא עומדים בצפירות , לא מכבדים את מי שמת בשבילם , לא הולכים לצבא (טוב פה אין לי זכות דיבור אך עדיין) , לא עובדים ואנשים שמשלמים מיסים משלמים להם על החיים (הם ניזונים מביטוח לאומי לרוב) .
אפילו בכותל ראבק הייתי לפני כמה שבועות ניגש אלינו איזה אחד (ויש שם הרבה כאלה) , שפשוט מחפשים אנשים לעשות "האלק ברכה" מזיין בשכל שעה רושם את השמות שלנו ועושה יענו הוא מברך , אני חרא אם הוא בכלל יודע משהו בעל פה ממה שהוא קורא שם (או לא) , ובסיום בלי בושה מבקש "תרומה" האלק שם בכיס הולך הביתה.
יש לי גם כמה סיפורים ובינהם ידידה שההורים שלה פשוט התעללו בה בבני ברק והיא ברחה מהבית וסיפור בקיצור , הייתי פשוט רוצח הורים כאלה בדם קר ואני ממש לא צוחק במה שאני אומר עם הדברים שהם עשו לה, שוב אני לא בא בקטע גזעני ואם יש פה חרדים בפורום (סיכוי קלוש?) , אז תתחילו לקחת את עצמכם בידיים ואם אתם לא כאלה אז פן ירבו כמוכם , אבל זה לא יכול להימשך ככה ואני רואה איך ב10 שנים הקרובות יקומו אנשים ופשוט יתחילו לשנוא קבוצות של אנשים כאלה ויתחילו לעשות מעשים..

ציטוט ההודעה