קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מישהו כאן נמצא ב"אחרי" בשטח ??
    על ידי K~C בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 12:45
  2. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 18:10
  3. מישהו נמצא ?
    על ידי AvixTz בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 26-09-2005, 09:01
  4. מישהו נמצא פה?
    על ידי הקוסם האפל בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-09-2005, 12:19
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 25 מתוך 25

נמצא על הסף - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של HellGuard
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אף אחד לא מת בתול - החיים דופקים את כולם...

דיי עזרתם לי,אבל אני מרוחק מהמשפחה שלי
    אני כמעט לא מדבר איתם,אולי רק בימים שישי

מה שהכי מעציב אותי,שלרוב בגללו אני בדיכאון,יש ילדה אחת שאני מכיר
    אני מאוד אוהב אותה,אבל אנחנו לא גרים אחד ליד השני,אז נסעתי לראות אותה,היה בלאגן והיא לא באה באותו יום
    אז אבא שלי פשוט וויתר ואמר לי לעזוב אותה,ועכשיו הם חושבים שאני סתם משלה את עצמי,ואני לא,הילדה הזאת מאוד חשובה לי,אני כבר לא יודע מה לעשות,כדי לראות אותה,מצד אחד יש אותה,שהיא ממש חשובה לי,ומצב שני יש את ההורים שלי,אני לא יכול סתם ככה לברוח מהבית בלי להגיד כלום
    אני כבר מתוסכל מזה....

MyGallery

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    390
    משפט מחץ
    מה אתה צריך ידידות? זה חרא . בסוף כולם מזדיינים עם כולם

תקשיב טוב: שום בת לא שווה את העצבים שלך. אתה רואה שהיא הבריזה לך ? עכשיו במוח שלך תשים עליה זי* גדול ותנסה לחשוב כאילו היא לא קיימת. עוד דבר זה כל פעם שאתה נזכר בה אז אל תנסה לחשוב על המעלות הטובות שלה. תנסה לחשוב על איך שהיא הבריזה אליך ואיך היא התנהגה אליך . אתה תראה עם הזמן זה יעבור

משתמש ותיק
    שם פרטי
    אלירן
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "יש בחורות רואים כסף שוכחים...."

שמע אחויה
    עכשיו שתגיע לתיכון
    תיכנס בגאווה עם ביטחון!
    הטעות שעשיתה בחטיבה היא שהייתה מפוחד כשהגעתה!
    כמו שאתה מספר בחברה אין לך ממש כבוד! אז פשוט מאוד! כל מי שיציק לך על הפעם הראשונה אפילו תעיף לו איזה אגרוף! עוד פעם יתחיל איתך תן לו עוד אחת בפעם השלישית יעשו לך כבוד, ואפילו יפחדו להגיד לידך דברים או ליצחוק עליך!
    בקשר לאבא שלך שיחלים במהרה אמן, שבוע טוב ובהצלחה!
    Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992

כלים שימושיים:
    Everest | CPUZ | Java |Flash |NOD32

לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי b3nz0r- צפיה בהודעה
    תקשיב טוב: שום בת לא שווה את העצבים שלך. אתה רואה שהיא הבריזה לך ? עכשיו במוח שלך תשים עליה זי* גדול ותנסה לחשוב כאילו היא לא קיימת. עוד דבר זה כל פעם שאתה נזכר בה אז אל תנסה לחשוב על המעלות הטובות שלה. תנסה לחשוב על איך שהיא הבריזה אליך ואיך היא התנהגה אליך . אתה תראה עם הזמן זה יעבור

לא הבנתה למה התכוונתי-____-

זה לא קשור בגלל שהיא הבריזה לי,זה קרה כי באותו יום היה בלאגן והיא בסוף כן הגיעה אבל היא הייתה צד השני של המקום,ובגלל זה לא ראינו אחד את השני

וזה כמו שתגיד לכלב להפסיק לנבוח,אי-אפשר להפסיק להאוהב מישהו שאתה מאוהב בו,ואני אוהב אותה,היא לא הבריזה לי,פשוט באותו היה בלאגן אצלי ואצלה...

MyGallery

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    390
    משפט מחץ
    מה אתה צריך ידידות? זה חרא . בסוף כולם מזדיינים עם כולם

אז לא הבנתי , יש לך בעיה איתה או משו? או שאתה אוהב אותך והיא לא מחזירה לך אהבה באותה המידה?

משתמש מתחיל האוואטר של tomerjm
    שם פרטי
    ג'ייד
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    If u wanna shoot, shoot dont talk

ציטוט נכתב במקור על ידי ~BlackSoul~ צפיה בהודעה
    לכל מי שלא הבין את הסיפור אז ככה:

קוראים לי זיו,אני כמעט בן 15
    הגעתי לבית ספר חדש בכיתה ג',הילדים בכיתה ראו שאני ילד רגיש טיפה יותר מכולם,אז הם החליטו להציק לי ולהאשים אותי כמעט בכל מה שקורה,ניסיתי להתחיל עם איזה ילדה מהכיתה,לא משנה שהיא שברה לי את הלב,בכך שהיא אמרה לי "תעזוב אותי בשקט,קרציה מעצבנת",זה גם הוביל לחרם,עד כיתה ח',הייתי תמיד לבד,וכולם הציקו לי,לקראת סוף השנה,כל הכעס והכאב שנגרם לי,פשוט התפרץ החוצה,והרבצתי לאיזה ילד אחד שהיה מציק לי כמעט כל יום,לא משנה שפוצצתי אותו,יצאתי עם הרגשה חרא,וגם בכיתי כי כל הכיתה התחילה לקלל אותי,ולהמשיך לרדת עליי,בסוף השנה היה טקס,לא השתתפתי בטקס בגלל כל הילדים,באותו יום הייתי שמח,כי אמרתי לעצמי,סוףסוף אני עף מהמקום המחורבן הזה,עכשיו אני בכיתה ט',טיפה לפני שעליתי לתיכון גילו שיש לאבא שלי סרטן,כל המצב בבית השתנה,גם כן אחותי התאומה עכשיו לא שמה זין על אף אחד,והיא גם מקללת את ההורים,היא לפעמיים יורד עליי מול חברות שלה,אבל המצפון שלי לא נותן לי להרביץ לה.

זה כל הסיפור שתבינו למה אני מדוכא
    אחי 1.תוריד התאבדות מהפרק......
    2.הקטע עם הבצפר והנידוי גם קרה לי+לפני שהגעתי לבצפר החדש הייתי מעורב בתאונת דרכים ונשארה לי צלקת לנצח.....
    וגם אני פוצצתי ילד במכות בסוף כיתה ח' ו....ההורים שלי גרושים ולא חיים ביחד מאז שהייתי בן שנתיים.....אני חיי רק עם אבא שלי ולא ראיתי את אמא שלי מאז שהייתי בן 7(אני כמעט בן 16...)....
    ואני אפילו לא בדיכאון......
    אז תכניס את הכל לפרופורציה.....ותיכח את העובדה שאתה רגיש יות מכולם ותהפוך את זה ליתרון במקום לראות את זה כחיסרון......
    מי שמדבר לא יודע ומי שיודע לא מדבר
    I have this sneaky suspicion were been watch
    משפט אורצ'ו עתיק אומר, שאם אין לך מה להגיד, תשתוק....

לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי b3nz0r- צפיה בהודעה
    אז לא הבנתי , יש לך בעיה איתה או משו? או שאתה אוהב אותך והיא לא מחזירה לך אהבה באותה המידה?
    היא מחזירה לי יותר מידיי אהבה
    ואני לא יודע איך להראות לה שאני אוהב אותה,אין לי כבר מילים בשביל להראות לה כמה היא חשובה לי,רק בגללה אני לא מתאבד...

MyGallery

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אוקיי שמע,הבחורה שאתה מדבר איתה,תדברו בפלא,תעשה שיחות לא הכי ארוכות (למרות שאתה רוצה) כי אז זה יוביל לידידות,תגיד לה כמה אתה אוהבב אותה ומה אתה באמת מרגיש,אבל שתשמע את זה לפחות ולא שתראה את זה כתוב במילים,זה יעזור לקשר שלכם המון.
    אתם יכולים גם לקנות מצלמת אינטרנט (עולה היום איזה 50 שקל מצלמה רגילה) וזה בא בדרך כלל עם מיקרופון,ככה שתוכלו לדבר מלא אחד עם השניה וזה יהיה הרבה יותר אמיתי (עד שתצליח לארגן איתה פגישה).

עזוב שאומרים לך שאתה משלה את עצמך,גם לי אמרו המון דברים שבאו מדעות קדומות,זה סתם מציק.

אחותך יורדת עליך ? אחר כך ,כשתהיו לבד תשאל אותה אם קרה משהו אולי היא גם במצב שלך ותוכלו לעזור אחד לשניה,יש מצב היא סתם מחפש על מי להוציא את העצבים,תדבר איתה על זה כשתיהיו לבד.

תיהיה עם אבא שלך,תגיד לו שהוא יעבור בזה,תאמין בזה,וזה באמת יקרה.

אני רק יגיד לך משהו אחרון,איך שאנחנו חושבים שהדברים נראים,ככה הם באמת יהיו,אם תחשוב שאבא שלך יחלים מהסרטן,ובאמת תאמין בזה,אמונה שלמה,ותגרום לו גם להאמין בזה,זה באמת מה שיקרה.

לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    אוקיי שמע,הבחורה שאתה מדבר איתה,תדברו בפלא,תעשה שיחות לא הכי ארוכות (למרות שאתה רוצה) כי אז זה יוביל לידידות,תגיד לה כמה אתה אוהבב אותה ומה אתה באמת מרגיש,אבל שתשמע את זה לפחות ולא שתראה את זה כתוב במילים,זה יעזור לקשר שלכם המון.
    אתם יכולים גם לקנות מצלמת אינטרנט (עולה היום איזה 50 שקל מצלמה רגילה) וזה בא בדרך כלל עם מיקרופון,ככה שתוכלו לדבר מלא אחד עם השניה וזה יהיה הרבה יותר אמיתי (עד שתצליח לארגן איתה פגישה).

עזוב שאומרים לך שאתה משלה את עצמך,גם לי אמרו המון דברים שבאו מדעות קדומות,זה סתם מציק.

אחותך יורדת עליך ? אחר כך ,כשתהיו לבד תשאל אותה אם קרה משהו אולי היא גם במצב שלך ותוכלו לעזור אחד לשניה,יש מצב היא סתם מחפש על מי להוציא את העצבים,תדבר איתה על זה כשתיהיו לבד.

תיהיה עם אבא שלך,תגיד לו שהוא יעבור בזה,תאמין בזה,וזה באמת יקרה.

אני רק יגיד לך משהו אחרון,איך שאנחנו חושבים שהדברים נראים,ככה הם באמת יהיו,אם תחשוב שאבא שלך יחלים מהסרטן,ובאמת תאמין בזה,אמונה שלמה,ותגרום לו גם להאמין בזה,זה באמת מה שיקרה.
    אני מדבר איתה המון בנייד,וגם קניתי מצלמת אינטרנט אני אמור ביום ראשון ללכת להביא אותה^^,אז אני יוכל לדבר איתה הרבה:],כל מה שאמרתה באמת נכון,הרבה פעמיים אומרים דברים וזה סתם מציק ומתסכל

תודה לכולם באמת עזרתם לי

MyGallery

משתמש כבוד האוואטר של CompleX
    לייקים
    1
    נקודות
    210

תשמע אני יוסיף עוד משהו אחד.

אחת הבעיות שלך היא שאתה תקוע יותר מידי בעבר שלך.
    היה חרם היה.. פוצצת אותו מכות? סבבה.. הרגשת חרא בכיתה ג' עבר..!
    רבק עבר..!!!!
    אנשים גדלים אנשים משתנים.

בקשר למשפחה אני לא חושב שמישהו יוכל להבין אותך ולעזור לך עד הסוף כי אף אחד לא יודע מה היה היחס של המשפחה, מה היחס עכשיו ולמה אתה מצפה מהם.
    אתה היחיד שיכול לעזור לעצמך. דבר איתם. מילים לא עולות כסף.

בקשר לאבא, שיהיה בריא. זה הכי חשוב.

בקשר לאחות הנה זו ההזדמנות של לענות לאנשים לראשונה.
    היא יורדת עליך? מי היא? תגיד לה שתזדיין לך מהעניים וזהו..
    פעם פעמים גם ליד החברות שלה היא תבין שאתה לא רואה אותה ממטר שהיא מדברת ככה זה יפסק.
    אין לך מה לקחת הכל קשה.
    שוב זה גיל יכול להיות שגם עליה עובר משהו.

בקשר לבחורה.. אני לא יכול להגיד לכלב לא לנבוח אבל אני יכול ללמד אותו להיות בשקט שצריך.
    אתה אוהב אותה יופי.. נסעת עד אליה ואיפה היא? אלוהים יודע.
    אל תתקע על בחורה במיוחד לא באינטרנט לא יוצא מזה כלום זה הרוב תקוות שוא.

אני מאמין שיש לך חברים, סע לקניון או לאיזה מקום ציבורי תסתובב קצת..
    תראה בחורות תזרוק הערות.. (לא כמו "וואוו איזה ציצים"... אבל נגיד בתוך חנות.. היא קונה בגד תן מחמאה עליו.. תפתח שיחה.. לא זורמת שתלך קיבינימט)
    תכיר אנשים.

והכי חשוב צא מהקופסא שנקראת """מחשב"""
    זה דופק לאנשים תחיים, תגביל את עצמך אל תשב כל היום בבית.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,841 | הודעות: 8,198,434 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect