נכון דמבלדור יוצא המניאק?!
הוא גידל את הארי כדי להקריב אותו... לא?..
נכון דמבלדור יוצא המניאק?!
הוא גידל את הארי כדי להקריב אותו... לא?..
|
|
לא... למען האמת זה לא נכון... בתור אחד שהיה מנהל פורום הארי פוטר אני כול להגיד לך בוודאות שדמבלדור ידע שהארי הוא ההורקרוקס השביעי, לכן ידע שכדי להרוג את הארי קודם צריך להרוס את ההורקרוקס שבו... למען האמת, אפילו וולדמורט לא ידע שהארי הוא הורקרוקס... דמבלדור הוא גאון, ואני בשוק שהוא הומו...
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
לא יכולת לשים ספוילר בכותרת? לא כולם קראו.
ולמה יצא מניאק? הוא רצה לגרום להארי להקריב את עצמו כדי שוולדמורט יהרוס את ההורקרוקס שבו ואז כבר יהיה הקרב סופי ביניהם.
מה יצא מניאק כניראה שלא הבנתה נכון
סעמק הרסת לי את הסרט :o
ממש לא מניאק, בלעדי דמבלדור בחיים לא היו מנצחים את וולדמורט, והוא רצה שוולדמורט יהרוס את ההורקרוס שבו, ואז הארי יהרוג אותו.
הארי היה חייב למות למען טובת הכלל, הוא היה מת השאלה זה איך כבר בספר הראשון דמבלדור אומר שהארי הוא הורקרוס הוא אומר לו הוא שם בך חלק מהנשמה שלו בלי שהוא ישים לב והוא אמר את זה עוד מספר פעמים הארי לדעתי לבד היה צרי להבין שהוא צריך להקריב את עצמו.
רגע אני כבר שכחתי לגמרי..
דמבלדור תכנן שהארי יחייה למרות הלחש הממית של וולדמורט, או שהוא חשב שהארי ימות?
בכל אופן, בין כה וכה הארי היה צריך לעשות את זה.
דמבלדור גילה לאט לאט על ההורקרוקסים, הוא לא היה בטוח, אבל פיתח חשדות וניחושים, ובדרך כלל הניחושים שלו מאוד מוצלחים. הוא קיבל סיכרון מסלאגהורן בשנה , וגילה כי אכן, יש סיכוי כי וולדמורט יצר לעצמו הורקרוקסים, ולפי המספר הנקוב בשאלתו של רידל הצעיר, כנראה שיצא שבעה הורקרוקסים. הארי הוא הורקרוקס בטעות, למרות שכנראה שוולדמורט התכוון לעשות הורקרוקס אחרי מותו של הארי הקטן, הוא העביר אליו חלק מהנשמה שלו, שהייתה מאוד לא יציבה בשל הכנת הורקרוקסים רבים ביותר. עכשיו, גם אני מבולבל, לא רואים כבר שהוא הורקרוקס? כלומר, דמבלדור אמר לו מההתחלה שיש בתוכו חלק מוולדמורט, וזה חלק מהנשמה שלו, ככה שהוא היה צריך להסיק את זה לבד, לא? אני חושב אבל שאחד הדברים שהכי ריגשו אותי בספר הוא (ספויילר בהמשך)
המוות של דובי, איך שהוא קבר אותו, פשוט הרג אותי מבפנים...
(סוף ספויילר)
בכל מקרה, אני מקווה שמי שקרא נהנה, ומי שלא קרא שיהנה, ומי שלא מתכוון לקרוא שלא יקום מחר בבוקר, אמן סלה... סתם סתם בצחוק...
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
כן אחד הספרים פשוט =] קראתי איזה 8 שעות רצוף...
אבל עדיין, אני לא חושב שדמבלדור ידע שהארי לא באמת ימות ושרק הנשמה של וולדמורט תמות אם יהרגו את הארי.
אה ואהבתי תחלק ש[ספיילר]
כשאחד מהאחים קארו יורק על מקגונגל הארי מוריד תגלימה ומשתק אותו XD היה קטע מלהיב (:
נערך לאחרונה על ידי HeavenShock; 13-12-2007 בשעה 23:03.
לא הבנתי כלום ממה שאמרתם פה...מזה הורורוקוקוס?=\..
אחלה ספר
ומה הקטע שדמבלדור הומו???
ואהבתי את הקטע שהארי בסוף קורא כזה לוולדמורט "טום" זה היה יפה
ספר כל כך מדהים...
שסיימתי אותו כ"כ התבאסתי שזה נגמר כאילו חלק שבתוכי נגמר חח
ומולי וויזלי הזאת אחת הסוסות