קניתי ממישהו מהפורום הזמנה לST
ואני לא יודע ממש איך משתמשים באתר הזה מישהו יכול לתת לי הסבר קטן?
איך אני מעלה דברים כדי שיהיה לי רטיו טוב?
אני לא מבין בזה כלום אז מי שיכול לעזור הוא מלך...![]()
קניתי ממישהו מהפורום הזמנה לST
ואני לא יודע ממש איך משתמשים באתר הזה מישהו יכול לתת לי הסבר קטן?
איך אני מעלה דברים כדי שיהיה לי רטיו טוב?
אני לא מבין בזה כלום אז מי שיכול לעזור הוא מלך...![]()
|
|
אתה מוריד קובץ לתוכנה כלשהי ואז משאר את זה דולק למרות שזה סיים להוריד וזה מעלה למרות שזה מעלה גם בזמן שאתה מוריד אתה אמור שיהיהלך רטיו מעל 1 שזה לדוגמאה הורדת 100 מגה אתה צרך להעלות לפחות 100מגה+כדי שיהיה לך רטיו של 1 ומעלה משווה שעזרתי תהנה
להעלות קובץ שעדיין אין אותו בST??
רק Uploaders יכולים.
ואיך אני מעלה קובץ שיש אותו?
מה אני יכול להוריד ואת מה שהורדתי לעלות?
אתה צריך להוריד את הקובץ במלואו ואז לתת לתוכנה פשוט להעלות היא מעלה אוטומטית.
יש עוד שיטה אבל לא נראה לי שאתה כ"כ תצטרך אותה נכון לעכשיו.
אם אתה רוצה לבנות לעצמך ראטיו, יש שיטה נפוצה מאוד:
1. תבחר סרט ותוריד ממנו את הSample שזה הקדימון של הסרט והוא שוקל כמה מגות, תעשה את זה בשביל לא לפגוע לעצמך בראטיו(להוריד את כל הסרט יהיה פגיעה בראטיו)
2. אחרי שהורדת פשוט מאוד תשאיר את התוכנה דלוקה...
וגם:
1. תכנס לאתר שאתה רוצה לעשות בו באפר ותסדר את הטורטנים לפי כמות הליצרים, תבחר את הטורנט שהיחס בין הליצרים לסידרים הכי נמוך...(יש הרבה ליצרים ואין הרבה סידרים)
2. תכנס לאתר שיש לך בו באפר ואתה יכול להרשות לעצמך להוריד...
3. תחפש באתר את אותו טורנט בדיוק ותוריד ממנו איזה 1-2 ג'יגה(אם זה טורנט גדול 5 ג'יגה או משהו כזה, תוריד ממנו חלקים עד שזה יסתכם ב1-2 בערך)
4. תכנס לאתר שאתה רוצה להגדיל בו את הבאפר, תוריד את הקובץ .torrent משם ואז תכנס לתוכנה ותלחץ על הוסף קובץ(כמו שמתחילים להוריד משהו) ואז תבחר את הקובץ .torrent שהורדת מאותו אתר ותוסיף אותו פשוט ואז התוכנה תכתוב שלך שהקובץ כבר קיים והאם לטעון מתוכו את רשימת הטראקרים, תלחץ כן,
אם התוכנה לא אומרת לך דבר כזה ונפתח לך את הדיאלוג שבו אתה בוחר מה להוריד, כניראה שהעברת או שינית שם במה שהורדת.
נערך לאחרונה על ידי ThE; 14-12-2007 בשעה 18:58.
על איזה תוכנה אתם מדברים?
מה זה באפר?
מה זה סיידרס ומה זה ליצ'רס?
אוקיי זה הפעם הראשונה שלך באתרי טורנט
תקשיב
תלך ל
utorrent.com
תוריד את התוכנה בשם utorrent ויש שם גם מדריך איך להשתמש
בעיקרון תמצא סרט עם הרבה ליצרים ותוריד sample ממנו
קודם תוריד אחרי זה ניראה כבר
באפר זה ההפרש בין ההורדה להעלאה, שההעלאה היא גבוהה יותר, אם הורדת יותר משהעלת אין לך באפר
סידרים זה אנשים סיימו להוריד את הקובץ
ליצרים זה אנשים שלא סיימו להוריד את הקובץ
עכשיו נגיד מישהו מוריד קובץ גדול והוא סיים כמות מסויימת של חלקים, אז הוא גם מעלה וגם מוריד, זה העיקרון של השיתוף ושהוא מעלה זה לא סידינג, הוא מעלה כליצר את מה שכבר יש לו
שזה אומר שיותר אנשים יורידו ממנו, קח תירגום מטורנט ליץ
"כשבן אדם מוריד קובץ מחולק ויש לו חלקים שכבר אצלו הוא בעצם מנצל יותר את פוטנציאל ההעלאה שלו, כל מי שחסר לו קובץ בא אליו והוא משתף אליו ובודק אם הוא יכול להוריד משהו ממנו, כאשר סיימת להוריד ואתה עושה סידינג, אתה כבר לא חלק מהזרם(swarm) מה שאומר שבאים להוריד ממך רק שחסר קובץ ואין לאף אחד אותו(הזרם זה הקבוצה של הליצרים שמורידים ומשתפים ביניהם)
מה שאומר שאם חסר קובץ ליצר יבוא אליך יוריד ממך אותו וישתף לכולם, במקום שאתה תשתף לכולם,
לכן שאתה מוריד מומלץ להאט את מהירות ההורדה"
זה לא ממש נוגע למצב בישראל שהמהירות של ההורדה היא במילא נמוכה אבל חשוב שתדע איך העסק עובד
אחי אם אני מוריד בביטורנט זה גם טוב?
ואיך אני מוריד את הSAMPLE הזה?
נערך לאחרונה על ידי ToMeR; 14-12-2007 בשעה 20:45.
עזוב תסאמפל
פשוט תוריד כמה חלקים מהטורנט גדול ותשתף אותם
=/
אתה לא באמת מנסה כלום לפני שאתה שואל
פשוט תוריד ותעזוב את התוכנה
תשאיר את התוכנה פתוחה
כי היא הייתה פוגעת
נערך לאחרונה על ידי ThE; 17-12-2007 בשעה 15:42.