תרד עליו כל פעם (במשהו רגיש אליו...) או תעשה מה שד"ר נרגילה אמר...
תרד עליו כל פעם (במשהו רגיש אליו...) או תעשה מה שד"ר נרגילה אמר...
כל נקודה תתקבל בברכה
תודה לתומר על החתימה!!!!!!!
|
|
הנה משו שעובד ותאמין לי זה עובד עם כל הפלצנים האלו
אתה בא אליו רציני מתי שהוא עושה לך את זה ואתה אומר לו שמע אם אתה לא מפסיק עכשיו אני אפוצץ אותך במכות ואז בדרך הכלל הבנאדם נרגע אבל אם הוא ממשיך אתה פשוט מביא לו מכות...אתה לא יכול לתת לאנשים לדרוך עליך ככה קצת כבוד עצמי אחי
וגם אם אתה רב איתו והוא מפוצץ אותך אז הוא לא יגע בך יותר...הוא יהיה יותר מידי מפודח כדי להתחיל איתך שוב כיוון שהוא יצא הומו
הכי חשוב אל תתן לאנשים לדרוך עלייך. אף פעם.
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
אחי פשוט תתחיל גם להביא לו כאפות בצחוק כזה בקטנה כי גם הוא עושה את זה בצחוק אם אתה לא שומע שמלכלכים עליך כי חברים שלך גם שלו חברים! לדעתי הוא יבין אם הוא יתחיל לביא יותר חזק אז אל תתרחק!!!
נערך לאחרונה על ידי החתיך.; 14-12-2007 בשעה 16:25.
תנעלו את זה כבר כל הפורום הגיב פה בשביל לצאת גברים אחד אחד
יאללה
יאללה מה הלחץ אחי כולה צוחקים גבר@!
וואלה אחי אני יגיד לך את האמת.. חזק ממך או לא חזק ממך - בוקס אחד לאף וגם אלי האנה יתחיל לבכות כמו ילדה קטנה..
מה?! מזה קח אותו לשיחה תגיד לו שזה לא מצחיק לא כיף לך חחחחח
פעם הבאה שהוא עושה את זהתתחיל איתו למה מה קרה זה שאתה לא עושה כלום שהוא מתחיל איתך הופך אותך לילד כאפות
שמע אחי אני מקווה שתיקח את זה ברצינות
אני אחד חזק אבל אני לא מתלהב אז חושבים שאני חלש (ככה זה כיתה ח) וכול הדפוקים האלה שרבים איתי בסוף מקבלים מכות אבל זה לא הקטע
בגלל מה שכתוב למעלה ילד בגובה של 140 ככה בא אלי בפוזה להתחיל לתת לי כפות עכשיוו בשניה אני הורג אותו אבל יש לו אח גדול אז לא עשיתי כלום פשוט כלום ואז גם מחר הוא בא אליי ועשה לי את זה ולא עשיתי כלום בגלל האח שלו (לאח שלו יש ואחד גב)
עד שראיתי שזה לא מפסיק ודפקתי לו מכות ואז חבר שלי מהפנימיה ניסה להפריד והילד שרבתי איתו הוריד לו כפה
אחריי כמה זמן אח שלו ועוד כמה (הם היו בערך 10 חחח משוגעים)
ואח שלו הרביץ לנו למזלי חברים של החבר מהפנימיה ראו את זה ובאו לעזור
ואז הרבה ילדים באו "לראות מכות" וראו שהם מגנים עלינו ואני בקושי מכיר אותם הם עגנו עליי בגללו
הוא אמר להם
ומאז אין מישהו שפותח עליי תפה תעשה באלגן פעם אחת
אם תתעלם מזה הוא לא יפסיק בחיים
כמו שהרבה אמרו פה קח איזה כיסה ופשוט תפוצץ לו את הפנים
ואם הוא כזה גאבר כמו שאתה אומר יותר כמעט ולא יתחילו איתך
מישהו יורד עליך
תן לו אגרף בלסת
הוא ייפול על הריצפה
לא יינשום כמה שנייות
ואף אחד לא יציק לך יותר
עזוב אחי...תהיה חכם....
אני במקומך הייתי מדבר איתו לבד..ומבקש ממנו יפה(יענטו) להפסיק....
לא עובד?
דבר איתו עוד פעם והפעם תגיד לו שאם הוא לא מפסיק אתה הולך להתלונן עליו למנהל...
לא עובד?
אתה בא לבית ספר עם מישהו גדול(חבר של האחות...בן דוד....)
והוא זה שידבר במקומך הפעם...וקצת יפחיד את הבחור...
ואם גם זה לא עובד....תבוא עליו עם כמה חברים טובים ותפוצצו לו את הכוש של האמאמאמאמ שלו
חחח
כולם רק מודאגים מהפוזה ומה שהם ייצאו, "אני ייצא יותר ילד כאפות" זה הכל שטויות, כל דבר מכות, כל אחד משחק אותה עבריין , מה זה השטויות האלה כל דבר מכות.. אני אישית אחד שמסוגל להגן על עצמו מצויין ועוסק באומנויות לחימה ולא רבתי מכות מכיתה ו', ואני לא איזה 1.90 שוקל 200 ק"ג ומפחיד את כל השכבה.
תפסיקו לרדוף מכות, או לגרום לאחרים...