עצוב לחשוב איך יצאו 2 הסרטים שנשארו,
בטח לא ידברו בכלל על ההורקרוקסים חח.
סעמק ספר מרגש,בדרך כלל אני לא מתרגש מספרים/סרטים,
אותי ריגש הזכרון של סנייפ,מדהים איזה סיכון הוא לקח ואיך כל זה היה יכול להיות לשווא אם הארי לא היה שם לקחת את הזכרון.
עצוב לחשוב איך יצאו 2 הסרטים שנשארו,
בטח לא ידברו בכלל על ההורקרוקסים חח.
סעמק ספר מרגש,בדרך כלל אני לא מתרגש מספרים/סרטים,
אותי ריגש הזכרון של סנייפ,מדהים איזה סיכון הוא לקח ואיך כל זה היה יכול להיות לשווא אם הארי לא היה שם לקחת את הזכרון.
|
|
חח אני עמוד 256 בספר הרסתם לי תסוף
אהה.... הארי פוטר.... אאהה;!!! קראתי את השישה הראשונים, כל שם יותר גרוע מהקודם... אבל בואנה זותי הביצ'ית שכותבת את הספרת טחונה, כמה כסף היא עושה מאריק חותר הזה...
בברכה, Joni
פשוט תזכיר לי שוב למה היית צריך לרשום הודעה?
ומולי וויזלי באמת אחת הסוסות =]
פאק התבאסתי כשפרד מת... אחד איבד אוזן ואחד מת.. בסוף האימא נקמה
גם כשלופין וטונקס.. אבל היא לא עשתה את המוות שלהם מרגש כל כך..
אני חושב שיהיה המשך, וההמשך יהיה עם הבן שלהם
אה, וגם אתם ישבתם חצי שעה על החמישה עמודים האחרונים מנסים להבין מי הבן של מי? חחח..
נערך לאחרונה על ידי HeavenShock; 15-12-2007 בשעה 01:48.
אחד הקטעים הכי מרגשים בספר היו שדובי מת, אין זה ממש גרם לי עצב לקרוא את המוות שלו ואיך הארי קבר אותו פשוט העבירה את זה בצורה מרגשת, בקטע האחרון של הארי וולדמורט הייתי עושה שהארי היה יותר משפיל אותו ומראה לו כמה הוא עלוב ואת הרעיון ואהבתי את הקטע שעצם ההקרבה של הארי לא מאפשרת לוולדמורט לפגוע באף אחד ואת כל המלחמה שהתרחשה בהוגוורטס עם כל האנשים והצבא הקטן שהיה שם עם התמיכה בהארי פשוט גדול, כל הקטע שסנייפ בעצם בצד של הטובים היה טיפה ברור אבל היא העבירה את זה גם טוב, ממש הצטערתי שנהרס להארי השרביט יעני הרגשתי את הבאסה שלו אשכרה קיצר ספר טוב ומומלץ מאוד.
נערך לאחרונה על ידי ~Run Like Hell~; 15-12-2007 בשעה 14:35.
מי המטומטם ששם נעוץ לנושא המפגר הזה
לקרוא הארי פוטר = להיות פאג
מי נעץ את זה?
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער