חברה אני חדש בקטע של הביטרונט וכל זה..
ורציתי לדעת איך אני מעלה את הרטיו שלי באתרים שמבקשים(שאני גם ישתף/יעלה בישבילם)
איך אני עושה את זה?
וד"א אני מישתמש בתוכנה(utorrent) ואמרו לי שצריך להגביל את העלאה ל10(KB)
זה בסדר?
תודה מראש!
חברה אני חדש בקטע של הביטרונט וכל זה..
ורציתי לדעת איך אני מעלה את הרטיו שלי באתרים שמבקשים(שאני גם ישתף/יעלה בישבילם)
איך אני עושה את זה?
וד"א אני מישתמש בתוכנה(utorrent) ואמרו לי שצריך להגביל את העלאה ל10(KB)
זה בסדר?
תודה מראש!
|
|
מה פתאום להגביל את ההעלאה !
אל תגביל
אחרי שסיימת להוריד קובץ(או את כל החלקים שבחרת) אז הוא אוטומטית מועלה וכל מי שרוצה להוריד אותו מוריד אותך ממך ומעוד סידרים
פשוט תפעיל את התוכנה ותשאיר אותה פתוחה אחרי שהורדת
בעיקרון מה שThE אמר נכון - אבל עדיף להגביל את ההעלאה ל80% מהמקסימום כשאתה גולש באינטרנט מפני שאחרת זה עלול להאט את מהירות הגלישה... כשאתה לא עובד על המחשב/אינטרנט 100% העלאה זה מצויין![]()
נערך לאחרונה על ידי Crent; 19-12-2007 בשעה 18:40.
כמובן שאתה יכול להגביל את העלאה ל10kb, אבל רק אים זה נחוץ, תמיד טוב להשאיר 5kb מהעלאה בזמן שאתה גולש כדי שהגלישה תהיה מהירה יותר. ושאתה לא במחשב תעשה 0 [מעלה על מקסימום].
שון אל תדבר שטויות ותטעה אותו אם אתה לא מבין
אה אוקיי סבבה וד"א אחרי שאני מוריד את הקובץ(סרט או משחק) שאני רוצה להעביר אותו למקום אחר(אחרי שההורדה יסתימה) אז בתוכנה של הביטרונט רשום לי שזה לא משתף יותר רשום לי איזה שגיאה וברגע שאני מחזיר אותו לתיקיה שקבעתי שהמשחק יהיא שם זה חוזר לשתף איפשר לעשות את זה חופשי שאני יוכל להעביר את זה ממקום למקום?
כי 10 קילו ביט זה מוגזם
The אחי תודה על עזרה...
וד"א נגיד שאני מוריד טורנט אבל הוא לא מעלה אותו אז איך אני עושה שהוא יעלה אותו?
מה השגיאה
זה רושם בתוך התוכנה של הביטרונט "חסר חלקים" כשאני מעביר את הקובץ למקום אחר...
יש את כל החלקים?
העברת הכל כמו שצריך?
כן אחי שזה מסיים אני רוצה להעביר את הכל למקום אחר אבל זה משתף את אותו קובץ אז שאני מוציא אותו מהתיקיה של ההורדות של היבטרונט אז רשום לי בשיתוף ש"חסר חלקים" וזה לא יכול להעלאות...
אני ממליץ לך להוריד את החלקים שיש,לחלץ את הקובץ מהרארים,להעביר את הקובץ לאן שאתה רוצה אבל את הרארים להשאיר איפה שהם הוגדרו בתוכנה.
במידה ואתה חייב להחליף את מיקום הרארים,תבטל את הטורנט שהורדת,תכנס לאותו אתר הטורנטים שדרכו הורדת את החלקים,תוריד את הטורנט ואז תנתב את הטורנט למיקום החדש של הרארים וזה יתחיל להעלות כמו שצריך.