|
|
נמאס מראיקארדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד.
כרגע אומרים שהוא משאיר את רונאלדיניו על הספסל הטמבל!!!
מה הוא מתכוון לעשות? לעלות עם אינייסטה וגודיונסן? גודיונסן יהיה גרוע כי הוא לא יהיה בעמדה שהוא רגיל אליה (אבל הוא יתרגל מרוב שהוא משחק בה בזמן האחרון חח) או שאולי הוא ישים את בוז'אן ו/או דוס סנטוס שיקבלו חרארה איך שהם עולים למשחק.
למשחק כזה צריך שחקנים עם ניסיון, שיסדרו את המשחק. אני מצפה ממנו לשים את רונאלדיניו בעיקר בגלל הפציעה של מסי. הנרי עוד פצוע ואני לא חושב שכדאי שהוא ישחק. צריך חלוץ חד, אפילו גודיונסן. אולי גם בוז'אן.
שההתקפה תהיה אטו, רונאלדיניו ואפילו דוס סנטוס/בוז'אן, בקישון- אינייסטה, צ'אבי וטורה.
די לזין תמוח רונלדיניו על הספסל נקודה , שני אימונים אחרים הוא תרגל אותול לא בהרכב היום זה אימון מסכם לריאל היה ב12 אני מחכה למסיבת העיתונאים לראות מה הסגל והכל . למרות שלריאל זה ברור הכל חוץ מגוטי .. גוטי גוטי .. למה ? היה נכנס במחצית ועושה גול מכלוםחולה אליו
קרלס פויול (אפילו הוא התראין ) , כל תוצאה מלבד נצחון תהיה אכזבה עבורינו , אנחנו משחקים בבית , ועם נפסיד זה יהיה מסוכן .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 22-12-2007 בשעה 13:44.
Siete
לפני איזה חודש ומשו שבארסה נראתה גרוע- אמרו שאם בארסה מפסידה במשחק הזה ראיקארד עף. אני מקווה שזה עדיין ככה.
השחקנים של בארסה אמרו בעצמם שהם לא מבינים מה הקטע בלשים את רונאלדיניו על הספסל! אפילו גודיונסן שנכנס להרכב במקומו אומר שרונאלדיניו לא צריך להיות בספסל- ובמיוחד במשחק כזה!
תומר אני מת לראות כבר איך ריאל, פותחים את ברצלונה, ואני כל כך אשמח :]
מי שרשם שגודינסן טוב, תיקח את עצמך ותילך לשחק בדוקים.
זה אחד השחקנים הגרועים של ברצלונה, חרא שחקן, כל שבוע הוא משחק ואף אחד
לא מבין למה... אין לו בכלל תפקיד מוגדר על המגרש, סתם עומד כמו דפוק. הוא נמצא
רק בגלל שברצלונה החליטה כמעט בטוח לשחרר את רונאלדיניו אחרת הוא היה משחק מחר,
בכל מקרה, אני מאוד ישמח לראות את רייקארד אוכל בראש, אני מאוד מקווה, בן כלב כולם
מצפים למשחק למסי ורונאלדיניו, עכשיו שתיהם לא משחקים.
SQUAD LIST
Goalkeepers: Casillas & Dudek.
Defenders: Pepe, Ramos, Cannavaro, Marcelo, Heinze & Miguel Torres.
Midfielders: Diarra, Gago, Robinho, Robben, Guti, Baptista & Sneijder.
Forwards: Raúl, Van Nistelrooy & Saviola.
Left out: Salgado, Soldado, Codina, Drenthe, Higuaín, Metzelder & Balboa.
NEXT TRAINING
Sunday 30 December @ 18:00 CET. Real Madrid City.
בושה , בושה שמיטצל סלגדו לא בסגל למשחק הזה :\
ובניון הביא קודם אחד השערים מהאויר !!!! בניון הזה שחקן !!
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 22-12-2007 בשעה 17:50.
Siete
מסכים. מה נותן לו שהוא מעלה את גודיונסן? הוא לא שחקן ועוד יותר זה ככה אחריי שהוא התייבש בספסל דיי הרבה. אם הוא מעלה אותו- אז בתור קשר הוא לא רגיל לשחק וכחלוץ הוא כבר שכח איך משחקים.
רונאלדיניו חייב לפתוח ולשחק, ולדעתי גם דקו צריך לפתוח. צריך כמו שכבר אמרתי שחקנים מנוסים. גם אם דקו לא בכושר מי יודע מה, זה עדיף מלשים ילד בן 17~18 שירעד כל זמן שהוא על המגרש. לא צריך לקחת במשחק כזה שום סיכון.
אתה לא מבין מהחיים שלך אה?
1)בתור אוהד של ולנסיה וויאריאל עדיף לך ניצחון של בארסה.
2) גוטי שחקן מצויין, יכול ליצור מצבים מכלום ויש לו השפעה ענקית על המשחק.
ראו את זה שנה שעברה בסופר קלאסיקו שניגמר ב3-3. הוא סחט תפנדל, בישל שער, היה מעורב בעוד גול של ריאל ובכלל הביא לריאל הזדמנויות רבות להבקיע. גם בלי שום קשר- הוא שחקן מצויין. אני מקווה שהוא לא ישחק ואם כן אז שיהיה לו משחק חלש.
נערך לאחרונה על ידי shachar4490; 22-12-2007 בשעה 18:36.
TORRES גוטי הביא לריאל אליפות שנה שעברה שבמו רגליו במשחקים הכי גדולים , חח תראה תראה אותו לך לך תישב יא אוהד הצלחות מסריח על מה אתה מדבר תראה תמסירות שלו תאתה יודע כמה בישוליםן יש לו בקריירה בריאל ? שחקן חרא ? אתה עובד על עצמך שאני יבין ?
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 22-12-2007 בשעה 18:42.
Siete
הגזמת אחי , הוא בישל בבעיטנ חופשית לראמוס , הביא 2 כדורים גאונים זוכר ? לואן ניסטרלוי ? שהחמית מול ואלדז עוד שלוש שעות ככה תראה ת3-3 שידור חזר ... לריאל הגיעה נצחון יותר מזה אפילו בקמפ נו באסהאבל לא נורא .. יש לכם הזדמנות גדולה לתקן .. אלוהים יעזור לריאל .
Siete