היה רשום בוואן לפני איזה חודש אחי מה אתה גנוב.
היה רשום בוואן לפני איזה חודש אחי מה אתה גנוב.
|
|
אחי אתה באמת חושב שקבוצה שהחלוצים שלה בני 30 ו32 תפרסם דבר כזה ? איזה שטויות .
Siete
אתה לא סופר את רונאלדו אה ? :\
פרגוסון החתים
כרנט נסה לצרף את ואן דר הארט לצלסי
פרגוסון החתים מישהו עם שם בדוי לא זוכר.. איפה קראתי את זה.. מליגה נידחת ץ
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 22-12-2007 בשעה 10:45.
Siete
מה רונאלדו קשור עכשיו? :|
אחד השחקנים הטובים בעולם אלק מה קשור עכשיו .. וממש שניהם יפתחו ביחד .. יש הבדל בין ליגה צרפתית לליגה איטלקית תאמין לי אחי .. תאמין לי .. בנזמה לא זז נגד ברצלונה אחד היה פצוע ובקמפ נו לא זז . אני לא חושב שיש לו מקום לפתוח במילאן ( במצבה הנוכחי כן ) עד שהוא יוכיח , ויש לו זמן להוכיח ( מנצסטר )
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 22-12-2007 בשעה 14:31.
Siete
גונשאלבש, חלוץ נבחרת אנגולה שנבחן לאחרונה אצל היונייטד חתם לסופו של דבר.
אדיראנו יושאל לסאו פאולו עד סוף העונה.
ניקולס אנלקה הצפרתי בדרך לצ'לסי למלאות את מקומו של דרוגבה הפצוע.
חח למלות את מקומו ? הוא פצוע רק לעוד שבועים הוא יהיה כשיר לאליפות אפריקה אפילו .. הוא ימלא תמקום שלו לאליפות אירופה בקיצור ... החתמה גאונית לא הצליח לו בריאל אז.. (לקח איתה ליגת אלופות היה מחליף )
Siete
קשר מכבי נתניה ונבחרת ישראל סיכם אצל הוונדררס מהפרמיירליג, ישתכר כ-1.5 מיליון דולר. כהן הנרגש: "החלום שלי התגשם. אני עוזב בצער ובכאב גדול את נתניה". השחקן יגיע ביום ב' להיפרד מחבריו לקבוצה
Real Madrid ♥
חלוץ נברחת אנגולה, מאנוצ'ו גונשאלבש, חתם על חוזה ל3 שנים ביונייטד ויצטרף אליה רשמית בינואר.
יש שמועות שמילאן הולכת להציע 30 מיליון יורו על דרוגבה
לדעתי דרוגבה יכול להתאים לאיטליה
נקווה שזה אמיתי(למרות שאישית אני מעדיף את בנזמה)
חח אלק מעדיף את בנזמה אתה משוגע אחי יש להם את אלכסנדר פאטו יהיה פי 4 אליו צריכים עכשיו חלוץ שישים גולים בטחלס ולא שיקח לו זמן :\ אני שונא לראולת את מילאן ככה ויובנטוס עם סגל כזה לא יכולה להתחרות על אליפות .. יובה בשנה הבאה אני מאמין תעשה מהפכה .. הם מחזקים תקישור ואת ההגנה יש להם את אחת הקבוצות דל פיירו טרזגה יקוינטה עוד איזה חלוץ צעיר שיחתימו ויאלהה ממילאן התיאאשתי , רק פאטו ורונאלדו יצילו אותם , קאקא כבר עושה את זה.
Siete