|
|
4-0 ריאל
איך אוהד ולנסיה יכול להיות אוהד של ויאריאל איך איך יא חתיכת פאג אני זה שלא מבין? גם לפני שנים רבות ריבלדו וקלייברט היו תותחים איפה הם עכשיו?נכתב במקור על ידי shachar4490
חוץ מזה שאני אובייקטיבי. אני יודע איזו תוצאה תהיה טובה לויאריאל.. האשכול פה לא בשביל שאני אכתוב מה אני רוצה שיהיה מחר, אלא מה אני חושב שיהיה.
השנה גוטי על הפנים .. ווואלה הוא היה מעורב בגולים?!?! גם רייס היה מעורב במשחק האליפות של מדריד ואם הוא לא היה מבקיע אז הקטאלוני שבך [כן בטח] היה שמח וצוהל.. אבל לא. בגלל רייס. ורק בגלל הגול הזה הוא אחד התותחים שיש כן??? כסיל שכמותך.
דבר ראשון תלמד להתבטא בבצפר ואז תבוא לפה, קשה מאוד להבין אותך. אני לא מבין איך אתה לא מתבייש לרשום הודעות כאלה. אבל שיהיה.
מהמעט שהבנתי ממה שכתבת רשמת שאני אוהד צלחות.. אני לא בטוח שאפשר לספור את מס' הצלחות שיש לויאריאל ב2 ידיים ואתה אומר שאני אוהד צלחות? כסיל גם כן..
בכל מקרה כשאמרתי שגוטי שחקן חלש, התכוונתי העונה, בתקופה הנוכחית. גם אם הוא ישחק הוא לא יתרום למשחק של ריאל.
בקיצור, ילדים, תגדלו. כדורגל זה לא רק שחור ולבן. יש דברים באמצע.
Puta los ches!
![]()
רן![]()
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
לא באתי לרשום לך אוהד הצלחות לא זוכר למה רשמתי את זה הייתי בטוח מישהו אחר רשם את זה =] חח אוהד ויאריאל אלק אוהד הצלחות , טעות שלי , ויש היינצה פותח במקום מרסלו סופית , היינצה הזה אחד הבלמים הטובים בעולם אבל כולם יזכרו לו תגול של קאקא במנצסטר , למרות שזה היה באשמת אוורה רק באשמת אוורה.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 23-12-2007 בשעה 07:03.
Siete
אני אומר נגמר תיקו !
עזוב אותך תיקו היום זה המשחק שבגללו נוצר הכדורגל , היום זה המשחק שבגללו אנחנו אוהבבים כדורגל , 2 קבוצות של הTOP 4-5 של העולם לדעתי רק מנצסטר , מילאן וצלסי או ארסנל מתקרבות אליהם , איןן וגם יש היום אינטר - מילאן , מקווה שאני יוכל ליהיות במחשב ב4 יווו אני מקווה מאוד !! , אין שידור פשוט בושה אני מתקשר אליהם לשמוטות לא מענין אוצי
שופט : Manuel Enrique Mejuto González זה ששפט ב4-2 שלנו
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 23-12-2007 בשעה 07:26.
Siete
למרות שאני רוצה שריאל תנצח, מסי ורונלדיניו יחסרו לי במשחק של ברצלונה.
אם כבר סופר קלאסיקו אז סופר קלאסיקו עד הסוף,
שתי הקבוצות עם ההרכב הכי חזק שלהם, אבל למרות זאת מצפה למשחק גדול בע"ה.!
נערך לאחרונה על ידי yttt; 23-12-2007 בשעה 08:34.
אללה בארסה!
אללה בארסה!
אללה בארסה לשלטון =P
חהחהחהחחהחהחהחהחהחה ישרונאלדיניו פותח
גודג'וןסם לא!
דקו במקומו =]
ככה זה הולך להיות :
~~~~~~~~ואלדס~~~~~~~~~
~~~~~~מיליטו~פויול~~~~~~~~
אבידל~~~~~~~~~~~~~זמברוטה
~~~~טורה~~~~~צ'אבי~~~~~~
~~~~~~~דקו~~~~~~~~~~~
אינייסטה~~~אטו~~~~~~רונאלדיניו
בערך ככה זה הולך להיות.
http://www.one.co.il/Article/107210.html
טעות קטנה....
בארסה פותחת במשחק:
ואלדז
אבידל-מיליטו-מרקז-פויול
גודיונסן- טורה יה-יה - צ'אבי
אינייסטה, רונאלדיניו-אטו
ריאל:
קסיאס
ראמוס-פפה-קאנאבארו-היינצה
סניידר-באטיסטה-דיארה-רוביניו
ראול-ואן-ניסטלרוי
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
אוי לא, הנרי בסגל, חוזר אחרי פציעה שגם לפניה הוא לא היה בשיא כושרו
למה אני מריח פה נצחון של ריאל![]()