אמ..הערות לשיפור, תגובות בונות בלבד
והכי חשוב, הצעות להמשך D: (בלי שבירות ידיים או קריעת איברים)
אמ..הערות לשיפור, תגובות בונות בלבד
והכי חשוב, הצעות להמשך D: (בלי שבירות ידיים או קריעת איברים)
|
|
אין לי מושג מה ההגדרות שאני אמור לשים שזה יהיה חלק.. שאלתי בשאלות ואף אחד לא ענה לי |:
נערך לאחרונה על ידי Crazy Ninja; 25-12-2007 בשעה 19:20.
אנימטור בפלאש ובפיווטMSN:stavc1@hotmail.com
-מתנה לכבוד יום האהבה:
snopkin:מלא קופסאות אחת בתוך השניה...היא תפתח אחת ובפנים תהיה עוד קופסא וככה הלאה.. אחרי הרבה קופסאות יהיה מכתב שכתוב בו "את פותחת ופותחת ובסוף זה לא שווה לך כלום,קיבלת רק את המכתב הזה ליום האהבה" ואז אני נפרד ממנה.
חחחחח
רעיון חביב.. אבל אם כבר עשית אז אני אעשה משהו אחר.. חבל לעשות סרטון עם רעיון זהה
וקבל מה קורה ב2 ו-2 (אגב המשכתי טיפה את הסרטון):
![]()
נערך לאחרונה על ידי Toxicity; 25-12-2007 בשעה 21:47.
מעולה אחי, אבל שים גם קירות ואני מאמץ =]
בברכה Show.מעצב גראפי![]()
עכשיו לשים קירות? אני מתעצל לעבור פריים פריים ולהוסיף קיר חח.. חוץ מזה, הם די צמודים לפינה כך שאם אני אשים קיר אז יראו רק חצי ראש או חצי גוף. עדיף להשאיר ככה :]
אחי אני אהבתי ! - עשית יפה..
עצות להמשך - יש קטעים שזה נראה כאילו הוא עומד ממש להשתתח על הרצפה ואז פתאום הוא על הברכיים או משו כזה.. תעשה את הנפילה - או יותר נכון את הבלימה של הנפילה .. יותר רציפה - מההתחלה.
ולא'דע כאילו יש קטיעה מסוייבת בין סט של מכות לאחר - כל הסרטון רציף וזה.. ואז זה עוצר לאיזה שניה שתיים ורק אז ממשיך..
מגניב...
חתימה ראשונה....
[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Gil/Desktop/חתימה%20ראשונה.jpg[/IMG]
אנימטור בפלאש ובפיווטMSN:stavc1@hotmail.com
-מתנה לכבוד יום האהבה:
snopkin:מלא קופסאות אחת בתוך השניה...היא תפתח אחת ובפנים תהיה עוד קופסא וככה הלאה.. אחרי הרבה קופסאות יהיה מכתב שכתוב בו "את פותחת ופותחת ובסוף זה לא שווה לך כלום,קיבלת רק את המכתב הזה ליום האהבה" ואז אני נפרד ממנה.
חחחחח
חלק יותר זה לא מספיק, כל המדריכים שמראים פה זה מדריכים שנעשו בפיווט, וכשמראים את התוצאה הסופית ושם זה נראה הכי חלק שיש...
ואייי ממש יפה...
זה בטח לא קל לעשות דבר כזה.
זה קל.. אבל צריכים סבלנות לעשות כזה דבר |:
מדהים !!!
אנשים איך אתם עושים את זה ?
תיעזר במדריכים, אני נעזרתי בהם O: