נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 31-12-2007 בשעה 23:12.
|
|
בטקסט שכתביתי פשוט נפלו לי כמה מילים: לא התכוונתי לומר שקורס 60 זה אינו קורס, אלא שקורס 60 מהוא אינו קורס קשה. המבחנים שעוברים החניכים הם מבחנים קלים מאוד עד שאפשר להגיד שהמבחנים הם זלזול באינטיליגנציה של הנוער. ולפי דעתי קורס 60 אמור להיות קורס שמפרט ברמה גבוה יותר, ולא ברמה שטחיצת לחלוטין.
נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 01-01-2008 בשעה 22:25.
תגובה להודעה: בטקסט שרמתי נפלו לי כמה מילים: לא תהוונתי לומר שקורס 60 הוא ינו קורס אלא שקורס 60 הוא אינו קורס קשה, ומרוב שרמת הלימוד בו היא שטחית לחלוטין הוא זלזול באינטילגנציה. לפי דעתי האישית קורס 60 אמור וצריך להיות קורס שמכיל חומר רב יותר כמו הסברים נרחבים יותר על מערכות גוף האדם, ולא לתת רק תמצית קטנה מאוד. לידע כללי גם אני מתנדב במד"א כבר 3 שנים, אני מדריך וגם יו"ר מתנדבים.
וואי וואי פתחתם דוקטוקט על קורס 60? מה נסגר? אני בקורס 60 שלי סיימתי מחברת שלמה ולמדנו לדעתי את כל מה שאני צריך לדעת בתור מתנדב על לבן... אם אני ארצה לדעת יותר אני אלך גם לקורס נט"ן וכו... אם צריך לדעת יותר כשאתה על לבן ואתה במקרה בשביל זה יש את הנהג ואת המתנדבים הותיקים שיעזרו ולומדים גם עם הזמן... קיצור קורס 60 הוא קורס בסיסי ביותר אבל עם הזמן כשמתנדבים נהיים חכמים יותר...
בינתיים אני מתנדב חצי שנה בירושלים ולא היה לי עוד מקרה שלא ידעתי בדיוק מה הולך שם... זו דעתי
חחח פעם אחת שטפתי אמבולנס... חוץ מזה הנהג שטף כל פעם שהוא רצה... והתגובה שלך לא קשורה בגרוש!