היום תצא מכבי למשחק חוץ קשה בטורקיה עם שרף כמאמן, מול אפס פילזן אותה מאמן בלאט במסגרת היורוליג.
שידור ישיר בערוץ 10 בשעה 20:00.
היום תצא מכבי למשחק חוץ קשה בטורקיה עם שרף כמאמן, מול אפס פילזן אותה מאמן בלאט במסגרת היורוליג.
שידור ישיר בערוץ 10 בשעה 20:00.
|
|
משחק מעניין הולך להיות, מצד אחד מכבי מגיעה אחרי משבר ואחרי החלפת מאמן מצד שני שחקני מכבי ירצו להוכיח את עצמם לשרף להראות לו את היכולות שלהם ולתת הכל בשביל לנצח אבל נגדם עומדת קבוצה שעוד לא הפסידה בביתה בטורקיה עם מאמן מוכר מאוד למכבי ת"א.
משחק פתוח שהכל יכול להיות בו נקווה לטוב ושמכבי תחזור עם נצחון למרות שזה יהיה קשה מאוד וכנראה צמוד מאוד. (אני מקווה במשחקים שמכבי שיחקה בחוץ היא התפרקה אם זה נגד ר"ג, בני השרון, מאלגה וריטסאס)
משחק ממש מעניין.
יהיה מעניין לראות את מכבי עכשיו אחרי שקטש התפטר.
משחק מיוחד בגלל שמעניין לראות איך מכבי ת''א תתאושש מההשפלה שהיא עברה וגם איך היא תשחק, אני לא יודע אבל תמיד מכבי ת''א משחקת גרוע מאוד בליגה אבל היא ממש טובה באירופה.
הינה עכשיו דקה 17 - 35:29 למכבי .. .
משה, לא נשכח ולא נסלח
עדי 2007
משחק נהדר של מכבי ברבע השני.
הרבע הראשון נגמר ב23:22 לפילזן אחריי שביינום קלע בשנייה האחרונה מהחצי O_ס
45:34 למכבי במחצית![]()
נערך לאחרונה על ידי shachar4490; 03-01-2008 בשעה 21:47.
סוף סוף נחת מכבי משחק כמו קבוצה הגנה נהדרת התקפה טובה ואני מקווה שמכבי תמשיך לשחק ככה.
אם מכבי תשחק הגנה כמו שהיא עשתה ברבע השני מכבי תעשה לעצמה את המשחקים לקלים יותר פשוט כיף לראות היום את מכבי משחקת.
כל שחקן שעולה מהספסל נותן מעצמו יותר ואני מקווה שזה לא יהיה חד פעמי.(למרות שאין סיכוי שזה חד פעמי למה המאמן שעומד על הקווים היום לא פראייר בכלל)
מכבי שיחקו כמו שמכבי לא שיחקו העונה...
כבר עכשיו מבחינים בשינוי הדרסטי
2pac R.I.P
9.9.96
סופסוף ראינו משחק של מכבי כמו שצריך !
ריאל מדריד אהבת חייי !! Vamos Madrid
הפועל ת"א אימפריה באדום !!
מקווה שיהיה אתגר בליגה..
המשחק נגמר 83-68.
טוב ככה מאמן חדש קבוצה חדשה.
צביקה שרף בזמן הקצר שהיה לו להכין את הקבוצה למשחק עשה את זה הכי טוב שאפשר.
מכבי סוף סוף שיחקה הגנה טוב. (בעיקר ברבע 1 ו 4)
כדורסל טוב מתחיל מהגנה טובה והיום מכבי עשתה את זה על הצד הטוב ביותר הטורקים התקשו מאוד מכבי שיחקה באגרסיביות. (חוץ מסל קל אחד של גרגורי)
צביקה עם תוכנית משחק מצוינת ועם כדורסל בסיסי כמו שצריך פשוט מאמן מצוין שישפר מאוד את מכבי והוא מתאים יותר למכבי הוא יכול לעמוד בלחצים שיש במכבי.
במשחק הזה אפשר לראות שמכבי מבינה שהבא שילך הביתה זה לא מאמן אלא שחקן.
סוף סוף!
משחק מעולה של מכבי!
שרף עשה עבודה טובה בזמן הקצר שהיה לו
משחק מצויין, הגנה טובה, התקפה הרבה יותר מסודרת.
נקווה לראות את זה גם בליגה.