בדיון הזה נדבר על איך הקבוצות חוזרות מהפגרה, איך הם התחזקו או נחלשו.
אני כותב דברים מהראש, אתם מוזמנים להשלים אותי.
בית"ר- ברק יצחקי עבר לגנק, היו דיבורים שיביאו חלוץ זר שיתפוס את מקומו על חשבון מירוסביץ', אבל שיש את בן שושן ותמוז על הספסל זה נראה לי מיותר.
נתניה- תמיר כהן עזב לבולטון, עטר חיפש במקומו קשר אחורי, מצא את איזימורה אבל בסוף לא החתימו אותו בגלל בעיות בלב. הוא שחרר גם זרים אם אני לא טועה.
חיפה- פאוליניו המיותר שוחרר, בא פאנטיני [קולאוטי החדש?]. ארבייטמן רוצה לעזוב, שחר לא נותן לו. אם הוא היה עובר להפועל זה היה עוזר לו לקריירה זה בטוח, אבל שחר רוצה חלוץ מחליף. לדעתי חמד יכול להיות בשקט מחליף, שניהם באותה רמה בערך, ארבייטמן פשוט לא פוגע וחבל. חמד כנראה ישוחרר לסכנין. אלמדון כמעט הלך לאשדוד אבל הם נשארו בסוף עם אדג'יי. פאנטיני ומסיללה יעזבו לאליפות אפריקה ביום שני. בוזגלו עושה קולות של לחזור שנה הבאה, רוני לוי לא יעה לו חיים קלים זה בטוח, אלא אם הוא יציב אותו כקשר ימני ולא בעמדה שהוא עכשיו משחק בה בסכנין, פשוט קטן לא יודח מההרכב במיוחד לא עם הכסף שמשלמים לו.
סכנין- לא יודע על חיזוק, כעסו על קולומה שחזר באיחור.
מכבי ת"א- נמשכים חיפושים אחר זרים, בינתיים אין שום זר שמצאו, למרות שיש תקציב לחיזוק מצידו של שניידר.
הפועל- באו שני בולגרים מלבסקי סופיה, רע זה בטוח לא יעשה להם. דוס סנטוס גמר את העונה. יש דיבורים שאבוקסיס יחזור, לא יודע כמה זה יתרום אבל לגוטמן לא ממש אכפת אין לו מה להפסיד. לדעתי הוא לא צריך לחזור.
כפ"ס- דן רומן הגיע ממכבי.
שאר הקבוצות אני לא זוכר שהתחזקו, בני יהודה צריכים חיזוק אבל לא נראה לי שבאו שחקנים, השוער שלהם עוזב לאליפות אפריקה.
איזה שינויים נראה בליגה? התל אביביות יחלצו מהתחתית? [אני מדבר על הגדולות], האם בית"ר תמעוד [אני מקווה], האם סכנין וקרית שמונה ישמרו על יציבות בצמרת?
לדעתי בני יהודה יותר טובה מהפועל ואם הבולגרים האלה הם לא איזשהו עילוי, הולך להיות קרב עד הסוף בתחתית. מכבי יעלו לאמצע טבלה..אשדוד תלויה בעצמה יש להם כישרון למקום 4-5 אבל הם לא מתפקדים.

]. ארבייטמן רוצה לעזוב, שחר לא נותן לו. אם הוא היה עובר להפועל זה היה עוזר לו לקריירה זה בטוח, אבל שחר רוצה חלוץ מחליף. לדעתי חמד יכול להיות בשקט מחליף, שניהם באותה רמה בערך, ארבייטמן פשוט לא פוגע וחבל. חמד כנראה ישוחרר לסכנין. אלמדון כמעט הלך לאשדוד אבל הם נשארו בסוף עם אדג'יי. פאנטיני ומסיללה יעזבו לאליפות אפריקה ביום שני. בוזגלו עושה קולות של לחזור שנה הבאה, רוני לוי לא יעה לו חיים קלים זה בטוח, אלא אם הוא יציב אותו כקשר ימני ולא בעמדה שהוא עכשיו משחק בה בסכנין, פשוט קטן לא יודח מההרכב במיוחד לא עם הכסף שמשלמים לו.

ציטוט ההודעה

מה נסגר עם בלגיה? כל שחקן שני מחליט לצאת לבלגיה...