וואי וואי נשמע כמו סיבוכים!
|
|
הבעיה היא שכולם יודעים את זה, אבל אין מי שיעשה משהו YS לא יודע מה הולך פה ולא זורק זין לכיוון של הפורום מהבחינה הזאת, מודים, תיקון באגים ועיצוב לא יפתרו את הבעיה.
הבעלים השני בטח שילם ולא מעט בשביל הדרגה כי חוץ מזה לא רואה סיבה אחרת, אז מה אפשר לצפות..
מנהלי אתר אין בכלל על מה לדבר, אלה הם שעושים פה שוק בגלל המירק.
בקיצור אטרף כבר מגעיל אותי ונראה לי שעוד הרבה אנשים איכותיים.
נערך לאחרונה על ידי Or; 06-01-2008 בשעה 20:07.
בלה בלה בלה בלה בלה , בלה בלה בלב בלהלבלהלבהל , בנתיים כל מי שבכה פה מנהל פה , ועדיין נכנס לפה.
לא נאה לכם? אתם מוזמנים "לפרוש" כמו אותו אחד למעלה שרוצה "צומי" , משהו ביקש ממך להיכנס למירק? אתם יודעים כל היום להתלונן כמה "חרא" פה , כמה כיף במקום אחר , כמה זה וכמה זה , העיקר כשפורום מסויים נופל ואמרו עליו אותו דבר ( הפורום שכולם עברו ממנו כי מחקו אותו ) , כולם נזכרים ב"נוסטלגיה" ואיזה כיף היה שם עם כולם וכו' וכו' , בקיצור אתם כמו בני ישראל תמיד יש לכם על מה לבכות ותמיד אתם לא מסופקים , זה מה יש לא נאה לכם תלכו יש מספיק אנשים שיחליפו אותכם (כן מצטער שאני אומר את זה במקום הזה שנשמע כמו "סחר" במשתמשים אבל זו המציאות וכדי שזה יכנס לכם לראש טוב טוב אולי גם תבינו את זה.)
יהיה שלום.
גל אתה בכיין
העיפו אותך מהמירק אתה מתחיל לכלכך כמו ילד בן 4
עצוב תאמין לי
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
מהמהמהמהמהמהמהמהמ1?!?!?!?!?!
עצרו הכל
למה!?!?!? תחזירו את גל!!!!
אני מוחה
הרבה זמן לא ראיתי מפקח טוב כמוהו
מזה החרא הזה אם הוא לא מתאים להיות מפקח אז מי כן? חברה מספיק עם המריבות המפגרות האלה תחזירו את גל מה קורה? זה גל!!
אחי אני בעדך אני עומד מאחוריך חולה עליך
בן אדם שמלכלכך על אנשים לא ראוי להישאר וזה לא משנה איפה
הוא אמר את זה. קיבלת תפקיד שבאמת זה היה אך ורק צ'אנס ואתה מלכלך,
אז תישאר בחוץ ותלמד להתנהג, ושוב אחי אני נהנה במחשב להיות כל היום עליו,
אנחנו אנשים חסרי חיים שעושים סקס מול המחשב, יש לך בעיה? תתעלם...
בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה בהמשך..