נכתב במקור על ידי
skYlancer
שער עצמי של לסקוט .. חח . . צלסי ב10 שחקנים יותר טובים חח .. התחת של אברהאם אה? הפסיד רק משחק אחד לארסנל ( נגד מנצסטר הוא היה נחשב כעוזר מאמאן או משהו , לא היה רשמי ולא עשה כלום בקבוצה עדין )
יש לו מאזן ש ל נראה לי איזה 2 תיקואים הפסד אחד ואיזה 19 נצחונות בערך בכל המסגרות זה כזה מטורף .. לאמפרד חוזר רק בסוף ינואר כנראה.. צח יחזור כבר בשבת אני חושב , אשלי קול אין לי מושג מתי הוא חוזר הבן אדם נראה לי הוא חזר כבר , מה שטוב זה שמלודה חזר , יוכל להחליף את קאלו וצלסי חייבת להחתים חלוץ שיתן תגולים , גם שבצנקו פצוע ואין לו תאריך חזרה יש מצב שהוא יחזור למשחק ליגה ביום שבת או הבא ... גון טרי יחזור בתחלית פבואר ( אולי ) , צלסי וארסנל הולכות ליפול לדעתי עכשיו .. מנצסטר יש לה הזדמנות לפתוח פער גדול גם מארסנל גם מצלסי מלא שחקנים מארסנל הולכים לאליפות אפריקה . המצב של צלסי עוד יותרגרוע ביחד עם הפצועים ... למנצסטר אין אף אחד נראה לי שיוצא לשם .. יתרון אדיר שלדעתי אלכס פרגוסון בנה את הקבוצה שלו ביחס לזה. שמעו זה הולך ליהיות קשה מאוד לצלסי 1-0 קטן לאברטון יספיק , מישהו יודע מתי הגומלין ? נקווה שהפצועים יחזרו יאלהה.. שיחתימו כבר איזה חלוץ טוב או ברבאטוב או אנלקה שיביאו את פאקינג סביולה אפילו .
בדקתי ה23 זה יערך יעני עוד שבועים נקווה שלאמפרד ושבצנקו יחזרו מהפציעות שלהם עד אז וגם אשלי קול .