מן הסתם. אף אחד לא עושה כלום במדינה הדפוקה הזאת כדי לעצור את זה. |:
מן הסתם. אף אחד לא עושה כלום במדינה הדפוקה הזאת כדי לעצור את זה. |:
|
|
אם הגיע לו לקבל מכות אז שייקבל
אז תברר
ואז תידפוק מכות לכל מי שלא קשור
אני תמיד מנער לטיפשים את המוח שיתעוררו
ולאידיוטים ולפוזאיסטים דופק אגרוף ללסת
נערך לאחרונה על ידי FireFly; 09-01-2008 בשעה 17:43. סיבה: שגיאים
סתם חבורה של ילדים מסכנים.. צריך לדעת להתחמק מאנשים כאלה.
שמע מה שעשיתה זה הדבר הנכון... יש הרבה ילדים שהיו מתעלמים...
חוץ מזה כל הדור הזה הדרדר לגמרי!
כולם במכות,קללות כולם חרא!
לחופש יש תאריך:
23.10.15
שום להתחמק מה למה מי אלה שיעשו פוזות אם אני הייתי הילד הזה וככה יתקפו אותי 10 ילדים לא הייתי יושב בחיבוק ידיים ולא עושה כלום..
אני הייתי גם לוקח 10 חברים והולך מחורר שם את כולם למה מי אלה שירביצו לי ואני עוד ישתוק להם ט'חחח שימשיכו לחלוםם!
ומה כולכם פה עושים פוזות כאילו אתם ילדים טובים מה אם יבואו אליכם איזה עשר ילדים ויזיינו לכם ת'צורה אתם לא תעשו כלום?!
ככה זה שיש ריבוי ערסים...:/ אני תמיד מפוצצ אותם מכות
גם אני נתקלתי במצב כזה ובאתי לעזרת הילד ...
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
הייתי מפרק אחד אחד עם היו מתעסקים איתי
בברכה,
יגל שורקי
בברכה, Joni
דוגרי זה גועל נפש בוא אני יגיד לך אני הייתי אחד הילדים הכי אלימים בארץ כל דבר קטן הייתי רב מכות כל הזמןן לקחתי את עצמי בידיים התחלתי להיות ילד טוב תלמיד טוב והכול אבל תמיד יש את השיגעון אם מתחילים איתי מתחילים לעשות עליי פוזות דחיפות וכאלה אני חייב לצאת בפצצות ושלא תחשוב שאני בעד זה זה גועל נפש אבל זה השיגעונות של כל אחד אבל אפשר להתשלט להיות בן אדם חבל לעשות את זה *******ים הילדים האלה אעלק מרביצים לי לילד כולם עליו זה הדבר שאנ יהכי שונא לראות