קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סרטון] איך לא לקבל מכות מהמשטרה
    על ידי RustyCage בפורום סרטונים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 31-05-2008, 12:15
  2. דיון|איזה חפץ או נשק הכי הייתם רוצים לקבל?
    על ידי sagi85200 בפורום RuneScape - לשעבר
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-05-2008, 18:07
  3. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 12-06-2006, 15:56
  4. [דיון]מתאבקים שצריכים לקבל פוש רציני
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 06-01-2006, 23:11
+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 6 << ראשון ... 3456 אחרון >>
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 78

לקבל מכות? - אולי דיון - עמוד 5

משתמש כבוד האוואטר של shmuel555
    שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "..גם אם תהיא על סף תהום אלך אחריך עד סוף העולם

ציטוט נכתב במקור על ידי Bar צפיה בהודעה
    גם אני רואה כל יום ילדים קטנים כאלה
    שמתחילים סתם עם ילדים אחרים, כל אחד עם הפוזה של העבריין ויש לו גב
    ואם נוגעים בו הוא מביא את כולם עלייך, כל אחד אפילו יריקה לא שווה.
    וכן הדור של היום דור של ערסים מסריחים.
    בדיוק, אני שונא את אלה שכל דבר קטן מתקשרים ויאללה עושים משטות בלאגן זה בגלל שהם מחפשים את זה להראות שהם גברים בשבילי אנשים כאלה לעולם אני לא יתן כבוד לאנשים כאלה.
    להזמין אנשים זה הדבר הכי קל לעשות, אותו בנאדם שמזמין רוצה להראות שהוא גבר גבר.
    מה שאני עושה זה לא מתעסק עם ילדים שאני יודע שהם מחפשים לריב ושלא תבינו אותי לא נכון אם אני רוצה אני גם יכול להביא אנשים אבל רצינים ולא להביא כאלה שהם בני 20 וחושבים את עצמם לעבריינים.
    בקיצור אין מה לעשות כמו שאתם אומרים יש לנו דור חרא ואין מה לעשות כל טמבל חושב את עצמו למלך העולם עד שיום אחד זה נגמר בדקירה באיזה מועדון וככה זה סוף הסיפור.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    דורון
    לייקים
    0
    נקודות
    15
    משפט מחץ
    יש לך אולי עוף מיותר?

ציטוט נכתב במקור על ידי CoreOxide צפיה בהודעה
    נכון....

ובקשר לתגובה של אור.
    תשמע, לא תמיד גם אפשר להתערב.
    דוגמא - אתה רואה 5 ילדים בגיל שלך מרביצים למישהו, אתה מתערב - מפרקים גם אותך. בשביל מה אתה צריך את זה?

אני מכיר איזה אחד, ראה שמתחילים עם מישהי בכח כמה ערסים ברחוב, בא לעזור לה, קפצו עליו 10 אנשים שברו 2 צלעות, וכל זה למה?

צריך גם להיות אנוכי לפעמים ולחשוב גם על עצמך...
    צודק.. צריך לדעת את הגבול. ברגע שכל מי שמעורב מגיע לך לביצים, אין בעיה להתערב..

והבחור שדיבר על דארווין... וואלה, גם צודק. זה מתחיל בגישה של "בואו נדפוק מכות לאפס הזה, מה הוא כבר יעשה...". מגעיל... ואין דרך לחנך מחדש חלאות כאלה, לא יעזור שומדבר... רק לנסות להרגיע אותם לפני שהם עושים משהו מיותר יותר מדי..

משתמש משקיע האוואטר של Awes0me
    שם פרטי
    מטר
    לייקים
    0
    נקודות
    323
    משפט מחץ
    נצטער, חסרה לי מ' בנקלדת. אני נקבל את המ' לנונולדת

אנחנו מתדרדרים מיום ליום, אם לא ניקח את עצמינו בידים יום אחד לפחות אז לאן נגיע?

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

אתה בעצמך היית צריך להביא להם מכות...ואם הילד הזה חטף מכות ככה בכל הביצפר היסודי הזה אז אתה עוד מצפה ממנו להחזיר? אתה היית צריך לעשות עוד משו חוץ מלאמר משו

מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
    by zaneva

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    דורון
    לייקים
    0
    נקודות
    15
    משפט מחץ
    יש לך אולי עוף מיותר?

ציטוט נכתב במקור על ידי meidan צפיה בהודעה
    אתה בעצמך היית צריך להביא להם מכות...ואם הילד הזה חטף מכות ככה בכל הביצפר היסודי הזה אז אתה עוד מצפה ממנו להחזיר? אתה היית צריך לעשות עוד משו חוץ מלאמר משו
    למשל? להביא מכות לקבוצת ילדים שקטנים ממני ב- 4 שנים? או שאולי לרוץ למנהלת ולהגיד שהרביצו לילד? צא מהסרט \=

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

ציטוט נכתב במקור על ידי Doronz צפיה בהודעה

למשל? להביא מכות לקבוצת ילדים שקטנים ממני ב- 4 שנים? או שאולי לרוץ למנהלת ולהגיד שהרביצו לילד? צא מהסרט \=
    על הזין שלי...עצם העובדה שרק פתחת את הפה שלך פשוט הראתה לילדים האלו שהם יכולים להמשיך לעשות את זה...שום סרט

by zaneva

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    דורון
    לייקים
    0
    נקודות
    15
    משפט מחץ
    יש לך אולי עוף מיותר?

אני לא מבין את ההגיון שלך.. קצת קשה לי לדמיין בחור בן 18 מביא מכות לילדים בני 13... סקאלה אחרת, זה אפילו נשמע מצחיק.

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

ציטוט נכתב במקור על ידי Doronz צפיה בהודעה
    אני לא מבין את ההגיון שלך.. קצת קשה לי לדמיין בחור בן 18 מביא מכות לילדים בני 13... סקאלה אחרת, זה אפילו נשמע מצחיק.
    מצחיק אתה...אתה מתעצבן בשבילו ואומר שהיית מזיין אותם או לפחות מנסה אם זה היית אתה אבל עצם העובדה שאתה רואה את זה מהצד לילד שלא יכול להגן על עצמו ואתה לא מוכן לעשות כלום בשביל לעזור לו?
    בקיצור, אין טעם בטופיק הזה כי זה קורה בכל מקום, זה הדרך שבה העולם שלנו עובד. אם אתה לא מוכן לעשות הבדל מהצד אז עזוב פרוש אין על מה לדבר על זה בכלל

by zaneva

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

מיידן, הוא לא רוצה להסתבך
    ברגע שילד בן 13 יחזור עם כל החברים שלו כחולים הביתה, ההורים יבינו משהו וישאלו מי זה היה, ואז הוא ידפק.
    אם זה לבעוט בהם קצת כדי להעיף אותם משם אז בסדר, אבל לא לפוצץ ילדים שקטנים ממך אפילו בשנתיים
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש ותיק האוואטר של OrGeNaL
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תבכה בגלל שזה נגמר. חייך בגלל שזה קורה

גם אצלנו יש תילדים הקטנים האלה שעושים מעצמם עברינים ומתחילים
    עם ילדים בהרבה יותר גדולים מהם ואם אתה נוגע במישהו אז הם
    מביאים אליך תגב שלהם!

היום אימו עליי שירביצו לי]=

כל ה-Psd שלי להורדה למי שרוצה ללמוד ולהשתפר
    (מומלץ!)
    http://rapidshare.com/files/71312018...t_Document. txt

בברכה,עמית
    My Gallery

כל השיחה הזאת מזכירה לי קטע מלפני איזה שנתיים, כשהייתי בכיתה ח', סתם הבאתי כדור והלכתי לשחק באיזה מגרש די קרוב לבית שלי, היו שם איזה 10 ילדים בכיתה ו' גג, עשינו משחק וזה.. אחרי שהתעייפתי כבר באתי לזוז משם, ושכחתי ת'כדור שלי כי לא שיחקנו איתו. חזרתי לקחת אותו, וכל הילדים הקטנים האלה פתאום שיחקו את עצמם עבריינים ולא נתנו לי והתחילו להתמסר ביניהם, הרגשתי שאני מתחיל כבר להתעצבן.. חשבתי לעצמי אם לתת להם מכות או לא, כי אני בכלל לא אחד שמחפש לריב, ועוד עם ילדים קטנים..
    אחרי איזה 2 דקות שהבנתי שהם נהנים ככה, חשבתי לעצמי שזה החינוך החרא שלהם והכל, פשוט דפקתי לאחד כאפה שלא נראה לי שהוא שכח בחיים שלו, אחרי הכאפה הזאת כולם ברחו ולקחתי את הכדור ואמרתי להם "ככה זה שאתה מתחיל לחוש מגיל קטן", הוא איים עליי שהוא יביא לי את אח שלו וכל הדברים המוכרים, איים.

בכלל כל החינוך הזה מתחיל מגילאים קטנים, שוב אני זוכר ששיחקתי באיזה מגרש אחר, וילד אחד מכיתה ה' שחש את עצמו עבריין ונהנה מזה רצה לשחק איתי.. שיחקתי איתו, ואז הוא כל הזמן ניסה להכשיל אותי, וכל פעם שהכדור היה אצלו ומישהו התקרב הוא דפק הצגות של החיים והתחיל לקלל וכל זה.. אמרתי לו שיתחיל להירגע ושידבר נורמלי כי אני לא חבר שלו, הוא לא הבין את זה.. לקח אבן ענקית, איזה חצי בלוק כזה וזרק עליי, חטפתי ת'קריזה של החיים, דפקתי עליו ספרינט ולא רציתי להרביץ לו, חשבתי לעצמי "ילד קטן.. לא כדאי, אין לו אבא.." (באמת אין לו אבא, הוא נפטר כשהוא היה קטן.. שמעתי על זה כשעוד הייתי איתו ביסודי)
    אמרתי לו שוב שירגע ויתן כבוד ואני לא מרביץ לילדים קטנים וכאלה, הוא פשוט אמר לי "סבתא שלך זונה" , התעצבנתי לא בגלל הקללה, אלא בגלל שסבתא שלי נהרגה באותה תקופה ופשוט לא יכולתי לעצור את עצמי מלתת לו כמה בוקסים, אחרי שהוא בכה וניסה לזרוק עליי אבנים קטנות הוא קרא לכל מי שנכנס למגרש.. ואני מכיר שם הרבה, למזלי - כל מי שהוא קרא לו מכיר אותי ככה ששמו עליו ז'.
    בקיצור מה שאני בא לספר פה בחפירה הזאת - זה הכל מתחיל בגיל קטן, רואים את זה בדיבור של הילדים הקטנים.. ביחס שלהם לאנשים אחרים.
    די דורש לרשום כאן עכשיו "חרא עולם" או משהו כזה, אבל אני לא רושם כדי שלא תחשבו שאני איזה אימו-בוי וגם כי זה לא חרא עולם, מה לעשות שיש דברים שמקלקלים..

בשנה שעברה שיחקתי כדורסל בהפסקה, ואז 2 ערסים שהיו שנה מתחתינו (כיתה ח') לקחו את הכדור והתחילו לרוץ ולצחוק ולא לתת לנו.
    חבר שלי, שהוא נחשב חזק אבל הוא לא אחד שהולך מכות סתם.. בא אליהם בגישה טובה והכל, אחרי בצפר הוא תפס אחד שם לבד ואמר לו שאם עוד פעם אחת זה קורה הוא מזיין לו ת'צורה (בדיוק במילים האלה) , הילד ההוא אמר שהוא מבטיח וביקש שיעזוב אותו ויתעסק עם ילדים בגודל שלו וכל מיני כאלה, חבר שלי הלך משם.
    יום אחרי זה הם שוב עשו את זה, אחרי בצפר הם קראו לעוד 20 ילדים מבית ספר של עבריינים בעיר שלי (בני 17 לפחות) והם עלו על חבר שלי.. הוא כבר לא ידע מה לעשות.

=/

משתמש ותיק האוואטר של JamesBond007
    לייקים
    0
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    סכין חדה, פיוז קצר. יש שאלות?

דמאני לא בדיוק חובב של מכות... היום למשל נכנסו איזה כמה חבר'ה מתוסכלים מזה שכיסחנו אותם בכדורגל מח'5, והם באו כזה לחבר שלי שאמר להם לצאת כי אין להם מה לחפש שם, והם באו עליו, איזה חמישה, והוא דפק בהם מכות רצח...למען האמת הצלחתי להפריד אחד מהם והוא עזב, אבל אחרי איזה כמה שניות זה נגמר... וואי, עף שם שולחן ואיזה שני כיסאות שנראה לי שאחד מהם נשבר...
    בברכה, JamesBond007

אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
    גמאני מסתפר אצל מישל!!!

משתמש כבוד האוואטר של orcho
    לייקים
    23
    נקודות
    18,700

ציטוט נכתב במקור על ידי Maor Alfasi צפיה בהודעה
    כל השיחה הזאת מזכירה לי קטע מלפני איזה שנתיים, כשהייתי בכיתה ח', סתם הבאתי כדור והלכתי לשחק באיזה מגרש די קרוב לבית שלי, היו שם איזה 10 ילדים בכיתה ו' גג, עשינו משחק וזה.. אחרי שהתעייפתי כבר באתי לזוז משם, ושכחתי ת'כדור שלי כי לא שיחקנו איתו. חזרתי לקחת אותו, וכל הילדים הקטנים האלה פתאום שיחקו את עצמם עבריינים ולא נתנו לי והתחילו להתמסר ביניהם, הרגשתי שאני מתחיל כבר להתעצבן.. חשבתי לעצמי אם לתת להם מכות או לא, כי אני בכלל לא אחד שמחפש לריב, ועוד עם ילדים קטנים..
    אחרי איזה 2 דקות שהבנתי שהם נהנים ככה, חשבתי לעצמי שזה החינוך החרא שלהם והכל, פשוט דפקתי לאחד כאפה שלא נראה לי שהוא שכח בחיים שלו, אחרי הכאפה הזאת כולם ברחו ולקחתי את הכדור ואמרתי להם "ככה זה שאתה מתחיל לחוש מגיל קטן", הוא איים עליי שהוא יביא לי את אח שלו וכל הדברים המוכרים, איים.

בכלל כל החינוך הזה מתחיל מגילאים קטנים, שוב אני זוכר ששיחקתי באיזה מגרש אחר, וילד אחד מכיתה ה' שחש את עצמו עבריין ונהנה מזה רצה לשחק איתי.. שיחקתי איתו, ואז הוא כל הזמן ניסה להכשיל אותי, וכל פעם שהכדור היה אצלו ומישהו התקרב הוא דפק הצגות של החיים והתחיל לקלל וכל זה.. אמרתי לו שיתחיל להירגע ושידבר נורמלי כי אני לא חבר שלו, הוא לא הבין את זה.. לקח אבן ענקית, איזה חצי בלוק כזה וזרק עליי, חטפתי ת'קריזה של החיים, דפקתי עליו ספרינט ולא רציתי להרביץ לו, חשבתי לעצמי "ילד קטן.. לא כדאי, אין לו אבא.." (באמת אין לו אבא, הוא נפטר כשהוא היה קטן.. שמעתי על זה כשעוד הייתי איתו ביסודי)
    אמרתי לו שוב שירגע ויתן כבוד ואני לא מרביץ לילדים קטנים וכאלה, הוא פשוט אמר לי "סבתא שלך זונה" , התעצבנתי לא בגלל הקללה, אלא בגלל שסבתא שלי נהרגה באותה תקופה ופשוט לא יכולתי לעצור את עצמי מלתת לו כמה בוקסים, אחרי שהוא בכה וניסה לזרוק עליי אבנים קטנות הוא קרא לכל מי שנכנס למגרש.. ואני מכיר שם הרבה, למזלי - כל מי שהוא קרא לו מכיר אותי ככה ששמו עליו ז'.
    בקיצור מה שאני בא לספר פה בחפירה הזאת - זה הכל מתחיל בגיל קטן, רואים את זה בדיבור של הילדים הקטנים.. ביחס שלהם לאנשים אחרים.
    די דורש לרשום כאן עכשיו "חרא עולם" או משהו כזה, אבל אני לא רושם כדי שלא תחשבו שאני איזה אימו-בוי וגם כי זה לא חרא עולם, מה לעשות שיש דברים שמקלקלים..

בשנה שעברה שיחקתי כדורסל בהפסקה, ואז 2 ערסים שהיו שנה מתחתינו (כיתה ח') לקחו את הכדור והתחילו לרוץ ולצחוק ולא לתת לנו.
    חבר שלי, שהוא נחשב חזק אבל הוא לא אחד שהולך מכות סתם.. בא אליהם בגישה טובה והכל, אחרי בצפר הוא תפס אחד שם לבד ואמר לו שאם עוד פעם אחת זה קורה הוא מזיין לו ת'צורה (בדיוק במילים האלה) , הילד ההוא אמר שהוא מבטיח וביקש שיעזוב אותו ויתעסק עם ילדים בגודל שלו וכל מיני כאלה, חבר שלי הלך משם.
    יום אחרי זה הם שוב עשו את זה, אחרי בצפר הם קראו לעוד 20 ילדים מבית ספר של עבריינים בעיר שלי (בני 17 לפחות) והם עלו על חבר שלי.. הוא כבר לא ידע מה לעשות.

=/

חחח מזכיר לי שהייתי במימדיון עם חברים
    היה איזה ילד ערס חמוד כזה בן 12 נראה לי שהיתי בן 15 או

קיצר הילד דיבר הרבה
    הציק לכמה חברים שלי שלא אוהבים לריב וזה
    אז אזהרתי אותו ואז הוא ירק
    שמתי לו מה זה כאפה הטסתי לו תפנים
    חח הוא עושה חכה פה כל חולון בא עליך
    חחח זה הי אחד המצחיקים

[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
    [18:15:27] <@FLASH> ‏לא אחי אני מכוער‏

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

תהיו קצת חכמים, לא הולכים ונותנים לכל הילדים מכות.

פשוט הולכים, תופסים את הילד שחוטף מכות, מרימים אותו והולכים משם,
    זורקים אותו באיזה איזור ליד מבוגרים ואומרים לו "תרגיש טוב אבויה" ושלום על ישראל.

ככה לא תכנסו למריבה וגם תעזרו.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,496 | הודעות: 8,203,089 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect