ככה פחתי מצ'אפ של קבוצות נראה לי יהיה נחמד ביותר
אז ככה.. בחרתי בלירפול וסיבליה.
ליברפול מצד אחד הביאה את אחד החלוצים המבטיחים והטובים בעולם כיום - פרננדו טורס וקיוותה שיביא לה את האליפות
סביליה ההפתעה של השנים האחרונות שמאד מצליחה בספרד אבל באירופה היא לא משהו ודווקא השנה היא משחקת טוב מאד באירופה
שחקני מפתח של ליברפול : ג'רארד הקקשר ה 50 -50 מהטובים בעולם כיום יכולת מסירה ארוכה מרשימה , בעיטות חזקות והמון השפעה על המשחק
צ'אבי אלונסו - עוזר לג'רארד להחזיק את הקישור של ליברפול עם עם יכולות הגנתיות וגם התקפיות עם אחת יכולות המסירה מהטובות בעולם
וה"נוצץ" מבין שלושתם : פרננדו טורס - החלוץ שעזב תמורת סכום של 32 מיליון פאונד את קבוצת האם שלו אתלטיקו מדריד בא לליברפול כדי להחזיר את האליפות לאחר ל18 שנה. העונה הוא בנתיים עם 15 כיבושים אבל ליברפול עדין כמו ליברפול בשנים האחרונות - בליגת האלופות היא מרשימה. בליגה המקומיתצ מקרטעת
סבילה :
שחקני מפתח :
פרדיק קאנוטה : החלוץ הגבוה ממאלי פרח בעונה שעברה וממשיך בכושרו
למרות שסביליה נמצאת רק במקום ה8 בטבלה בגלל פתיחת עונה לא טובה אבל במשחקים האחרונים היא מרשימה וגם ניצחה את ריאל מדריד 2-0 בבית
דניאל אלבס : המגן האולטימבטיבי שכל קבוצה באירופה רצת אותו בקיץ : הוא גם עולה ועוזר להתפקה וגם עוש הגנה יוצאת מה הכלל
. כל מה שקבוצה רוצה ממגן טוב.
חסוס נאבאס - הקשר הימני המהיר והטכני הצעיר עושה המון צרות להגנת היריב באגף ימין ויחד עם אלבס שעולה הרבה להתקפה יוצרים קו ימני טוב מאד.
כושר נוכחי : בכושר הנוכחי סביליה הרבה יותר טובה מליברפול
סך הכל העונה : ליברפול לוקחת בקטנה רק בגלל שהיא מקום 5 ועם משחק חסר ורק נקודה מהמקום הרביעי.
בכללי אני חושב שסביליה קצת יותר טובה אבל צריכה הרבה יותר להרשים באירופה ונקווה שהיא תעשהאת זה השנה כי היא באמת משחקת כדורגל יפה
וילברפול בליגה קצת מפשלת ובליגת האלופות פישלה בהתחלה אבל סיימה את שלב הבתים עם 3 ניצחונות טובים מאד
אני אומר שהקבצותו שוות אבל אם הם יפגשו אני אומר שליברפול לוקחת רק בגלל הניסיון של רפא והשחקנים שלו?
מה אתם אחושבים?

ציטוט ההודעה